Tineke van Wijlandt, Zwolle

Tineke is vanaf 1980 werkzaam in het P&O-vak, voornamelijk binnen de Gezondheidszorg. Eerst als personeelsadviseur en later ook als supervisor voor P&O studenten. Tussen 2001 en 2011 heeft zij als loopbaanadviseur voor Isala klinieken veel medewerkers begeleid bij ontwikkelvragen, re-integratietrajecten en bij outplacement. De afgelopen jaren werkt Tineke als personeelsadviseur op het gebied van re-integratie en loopbaanontwikkeling en is zij zelfstandig gevestigd.

'Iedereen die wil komt aan het werk, soms kost het wat meer opoffering'

Tineke maakt regelmatig gebruik van analyses zoals de MBTI om een beeld te krijgen van uw voorkeuren. Deze typering is een hulpmiddel om uw persoonlijke en beroepsprofiel tot stand te brengen en helpt u bij de bepaling van uw zoekrichting en arbeidsmarktbenadering.

We adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail ons op zwolle@50pluscarriere.nl of bel op:

telephone icon red038 - 2022217

Image

Klanten over Tineke

  • "Ik heb het traject als bijzonder nuttig en prettig ervaren. Tineke is een topper, zij voelde heel goed aan wat ik nodig had" (Hettie).
  • "Tineke toonde op een fijne manier begrip en kon gebeurtenissen goed interpreteren waardoor ik zelf ook zaken die in mijn arbeidsleven waren voorgevallen beter kon plaatsen. Door middel van een test en doordat de coach kritisch vragen bleef stellen heb ik de keuze die mijn voorkeur al had nog bewuster kunnen kiezen. Fijn met Tineke kunnen praten en ze was voor mij een zeer waardevolle coach doordat ik me gesteund en begrepen voelde" (Monique).