50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching 'Ervaring Werkt'

 

Waarom investeren in uw loopbaan?

twee poppetjes

U heeft veel ervaring. Met energie blijven werken, plezier hebben en productief en zingevend werk doen worden steeds belangrijker in de 2de helft van uw loopbaan. Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. We begeleiden u graag met uw loopbaan vervolg. Kom kennismaken bij een van onze 25 coaches. 

 

Coachingstraject op maat 

 • Uw traject is altijd maatwerk, want iedere loopbaan verloopt anders.
 • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Hoe gaat u om met alle veranderingen en maakt u gebruik van uw ervaring? Hoe zorgt u dat u met plezier aan het werk blijft en uw inkomen op peil houdt? Er verandert zo veel, maar u kunt zelf ook twijfelen. Doe ik dit werk niet te lang? Hou ik het (mentaal of fysiek) goed vol? Maar wat dan wel? Wij begeleiden u graag zodat u de tweede helft van uw loopbaan goed kunt voortzetten. 
 • U kunt uw productiviteit, energie en flexibiliteit prima op peil houden als u het werk doet wat bij u past. We zien dat iedereen met de juiste coaching plezierig en succesvol kan blijven werken.

 

vertrouwenspersoon

Wat kunt u als deelnemer verwachten van een coach?

 • Voorstel en begeleiding op maat van een leeftijdsgenoot
 • Een loopbaan- of duurzame inzetbaarheidscan.
 • Persoonlijke coaching met als resultaat inzicht in bijvoorbeeld uw 
  - Drijfveren en kernkwaliteiten;
  - Motivatie en betrokkenheid;
  - Flexibiliteit en veranderingsbereidheid;
  - Werkvermogen en energiebalans;
  - Ontwikkelmogelijkheden en loopbaanhorizon.

 

Hoe nu verder?

Wilt u kennis maken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

 

CONTACT