Loopbaancoaching
Ontwikkeladvies 45plus

We werken allemaal langer door

De pensioenleeftijd schuift richting 67 jaar. Door te investeren in uw loopbaan kunt u met energie blijven werken, plezier houden en zingevend werk doen. 

Bepaal uw eigen richting en neem de regie. Want werk is belangrijk. Het biedt sociale contacten, eigenwaarde en bestaanszekerheid. Werk ook met plezier langer door. Onze 25 coaches delen graag hun expertise met u.

Ook de overheid investeert in ervaren werknemers. Bent u 45 jaar of ouder en heeft u een dienstverband van 12 uur, dan kunt u kosteloos een ontwikkeladvies 45plus aanvragen. 

Image

Waarom investeren in uw loopbaan?

 • Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. Hoe gaat u om met alle veranderingen en maakt u handig gebruik van uw ervaring?

 • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Hoe zorgt u dat u met plezier aan het werk blijft, tijdig stappen zet en uw inkomen op een gewenst peil houdt? U kunt zelf ook twijfelen. Doe ik dit werk niet te lang? Hou ik het goed vol? Wat zijn de mogelijkheden? 

 • In uw persoonlijke coachingstraject halen wij uw drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden naar voren en vervolgt u uw loopbaan op de manier die bij u past.

Wat kunt u verwachten van uw coach?

 • Begeleiding op maat van een ervaren leeftijdsgenoot

 • Coaching op situaties in uw werk waar u mee aan de slag wilt

 • Een loopbaan- of duurzame inzetbaarheidscan met als resultaat inzicht in uw:
  - drijfveren en kernkwaliteiten;
  - motivatiefactoren en betrokkenheid;
  - flexibiliteit en veranderingsbereidheid;
  - werkvermogen en energiebalans;
  - ontwikkelmogelijkheden en loopbaanhorizon.
Image

Ontwikkeladvies 45plus, het kost u niets.

Is het ontwikkeladvies iets voor u? Bent u vijfenveertig jaar of ouder en met minimaal een 12 uur dienstverband per week, dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies 45plus. U krijgt dan kosteloos een op maat gemaakt plan, wat u samen maakt met uw coach van 50+ Carrière.

Maak een plan voor de toekomst

We maken met u uw persoonlijke ontwikkelplan, waarin u uw loopbaanvervolg richting geeft.

Het is fijn dat de overheid uw ontwikkeladvies subsidieert, maar daar vraagt de overheid ook iets voor terug. We zullen met u een vragenlijst invullen over uw huidige werksituatie, een gespreksverslag, een prestatie- en een toestemmingsverklaring. 

U kunt de formats hiernaast downloaden.

Alles wat we doen is maatwerk en persoonlijk. Niets van het traject gaat zonder uw medeweten en toestemming naar uw werkgever. Uw privacy is gegarandeerd. 

Investeer in uw toekomst en inzetbaarheid. Het levert u zoveel op.

Besteed meer tijd en aandacht aan uw loopbaan. Langer doorwerken tot 67 jaar gaat niet vanzelf. Wilt u kennis maken en meer weten over ons? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.