'Ervaring werkt'

Langer doorwerken tot 67 jaar doet een beroep op ons allen. Organisaties, technologie en maatschappij veranderen steeds sneller. Terwijl u als werknemer ook verandert. Aan u worden hoge eisen gesteld om bij te blijven, langer door te werken, mee te gaan met veranderingen en inzetbaar te blijven in de 2de helft van uw loopbaan.

Het is van belang dat u plezier houdt in het werk en daar ook de eigen regie in houdt. Om wendbaar en inzetbaar te blijven in uw loopbaan biedt ons traject ‘Ervaring werkt’ u inzicht en richting.

In uw persoonlijke coachingstraject halen wij uw drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden naar voren en vervolgt u uw loopbaan op de manier die bij u past.

Image

Wat kunt u van ons verwachten?

Een eerste sessie waarin u kennismaakt met uw coach en de duurzame inzetbaarheid- analyse aflegt

Vervolgens vijf individuele coachingssessies waarin u inzicht krijgt in:

  1. Uw huidige situatie, de opgedane ervaring. uw werkplezier, successen uit het verleden, recente ontwikkelingen en uw kwaliteiten
  2. Motivatie en betrokkenheid. Uw relatie met collega’s (communicatie), de arbeidsvoorwaarden, uw eigenwaarde en binding met de organisatie.
  3. Uw flexibiliteit, veranderingsbereidheid, controle op de situatie en zelfvertrouwen.
  4. Uw werkvermogen, energie en huidige en toekomstige fysieke en mentale belastbaarheid.
  5. Wat zijn uw ontwikkelmogelijkheden, mogelijke valkuilen en kansen en loopbaanmogelijkheden
  6. In te zetten actie en loopbaanhorizon.

De laatste sessie kan een drie-gesprek zijn met uw leidinggevende.

Resultaat

Het resultaat van het traject zal zijn een helder beeld van de te nemen actie voor het vervolg van uw loopbaan. Onze ervaring leert dat door ‘Ervaring werkt’ u met meer vertrouwen de juiste stappen weet te zetten.

Doorlooptijd en tarief:

  • De doorloop van een traject is twee maanden.
  • Een traject is altijd maatwerk en afhankelijk van de begeleidingsvraag. Een volledig loopbaanbegeleidingstraject kost €1.200,- excl btw.
  • De gesprekslocatie is het kantoor van onze coach met gepaste afstand of via videobellen.

50+ Carrière, sinds 2004

50+ Carrière kent als geen ander loopbaanbureau de mogelijkheden van ervaren (50+) werknemers op de arbeidsmarkt. Al vanaf 2004 zetten onze 25 loopbaancoaches zich gepassioneerd voor u in.

Een persoonlijke coach bij u in de buurt

Onze 25 coaches begeleiden u graag in uw eigen regio. Ze zijn zelf ook 50+ en hebben de gewenste coachervaring en certificeringen. 

Voor het profiel van uw coach en zijn/haar referenties, klik op uw regio op de kaart van Nederland. 

'50+ Carrière houdt of krijgt ervaren werknemers aan het werk'

Het 50+ Carrière team

Persoonlijk advies

Advies over loopbaancoaching vraagt u niet elke dag. Daarom is het goed om de tijd te nemen en een van ons te spreken voor deskundig advies. Neem gerust contact op met het team van 50+ Carrière voor raad of een vrijblijvende kennismaking. We begeleiden u graag.

 telephone icon red085 - 3035317

 

   

Image