50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching en Ontwikkeladvies 45+

 

Loopbaan67Logo

Waarom investeren in uw loopbaan?

We werken allemaal langer door. De pensioenleeftijd schuift richting 67 jaar. Door te investeren in uw loopbaan kunt u met energie blijven werken, plezier houden en zingevend werk blijven doen. Bepaal uw eigen richting en neem de regie. Werk is belangrijk voor u. Het biedt sociale contacten, eigenwaarde en bestaanszekerheid. Werk ook met plezier langer door en kom kennis maken met een van onze 25 coaches.  

 

pijl nieuw afslag

Waarom coaching? 

 • Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. Hoe gaat u om met alle veranderingen en maakt u gebruik van uw ervaring? 
 • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Hoe zorgt u dat u met plezier aan het werk blijft, tijdig stappen zet en uw inkomen op een gewenst peil houdt? Er verandert zo veel, maar u kunt zelf ook twijfelen. Doe ik dit werk niet te lang? Hou ik het (mentaal of fysiek) goed vol? Maar wat dan wel? Wij begeleiden u graag zodat u de tweede helft van uw loopbaan met plezier kunt blijven werken. 
 • U kunt uw productiviteit, energie en flexibiliteit prima op peil houden als u het werk doet wat bij u past. Wij halen in onze coaching uw drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden naar boven. 

 

bijtanken

Wat kunt u verwachten van uw coach?

 • Begeleiding op maat van een ervaren leeftijdsgenoot
 • Coaching op situaties in uw werk waar u mee aan de slag wilt
 • Een loopbaan- of duurzame inzetbaarheidscan met als resultaat inzicht in uw 
  - Drijfveren en kernkwaliteiten;
  - Motivatiefactoren en betrokkenheid;
  - Flexibiliteit en veranderingsbereidheid;
  - Werkvermogen en energiebalans;
  - Ontwikkelmogelijkheden en loopbaanhorizon. 

 

Ontwikkeladvies 45plus, het kost u niets.

45

Is het ontwikkeladvies iets voor u? Bent u vijfenveertig jaar of ouder en minimaal 12 uur per week werkzaam (en niet werkzaam in de sector Zorg & Welzijn of sector Rijk, want die hebben hun eigen regelingen), dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies. U krijgt dan kosteloos een op maat gemaakt plan, wat u samen maakt met uw coach van 50+ Carrière.

 

Wat verwacht de subsidieverstrekker van ons? 

Het is fijn dat de overheid uw ontwikkeladvies voor 100% subsidieert, maar daar verwacht de overheid ook veel voor terug. Bij aanvang van het traject wordt u gevraagd digitaal een vragenlijst in te vullen over uw huidige werksituatie.

we maken met u een persoonlijk ontwikkelplan, een gespreksverslag, een prestatieverklaring en een toestemmingsverklaring.

Ter voorbereiding op het traject vragen wij u om naast een copie van uw ID de ingevulde vragenlijst mee te nemen naar uw coach, samen met de twee nog niet ingevulde formats, de prestatieverklaring en de toestemmingsverklaring. U kunt alles hieronder downloaden. 

 1. Digitale vragenlijst ter registratie en voorbereiding
 2. Format Gespreksverslag
 3. Format Ontwikkelplan
 4. Prestatieverklaring
 5. Toestemmingsverklaring

 

Investeer in uw inzetbaarheid. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennis maken en meer weten over de coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

 

CONTACT