50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw coaches in de regio Utrecht - Amersfoort - Hilversum 

 

dorris2

Drs. Dorris Meesters

Utrecht

 

Uw outplacement- en loopbaancoach in Utrecht is Dorris Meesters. Haar loopbaan kent een grote diversiteit: Van projectmanager bij een organisatieadviesbureau, hoofd opleidingen en manager HR in de energiebranche (Essent) naar zelfstandig facilitator, teamontwikkelaar en loopbaancoach.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalDorris is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en gecertificeerd NOLOC loopbaancoach.

Zij faciliteert, stimuleert, moedigt aan, traint en geeft suggesties. Daarbij kunt u rekenen op haar volledige betrokkenheid, drive om het doel te bereiken, integriteit, vertrouwen, positiefkritische houding en expertise van de mogelijkheden van ervaren werknemers op de arbeidsmarkt. Voor meer diepgang gebruikt Dorris de ODC drijfveren-test. De ODC-meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen in deze levensfase écht bij iemand passen en welke minder.

 

Klanten over Dorris:

 • "Ik heb de begeleiding van mijn coach als zeer aangenaam ervaren. Het is bovendien iemand, die op meerdere terreinen deskundig is" (Henk).
 • "Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op het coachingstraject. Dit heeft zeker ook te maken met de persoon Dorris Meesters. Zij weet op een goede manier door te vragen om tot de kern  te geraken.Zij vraagt niet alleen door en houd je een spiegel voor, maar doet dit op een prettige manier. Ik zal haar zeker aanbevelen en ga haar als coach, maar zeker ook als mens missen"  (Lia).
 • "Hoi Dorris, Ik mail je omdat ik het gewoon leuk vind om je een update te geven van hetgeen ik heb gedaan na het coachingstraject met jou. Ik ben het vorig jaar juni gestart bij .... Hier werd onderwijs en mensen met een hulpvraag in de functie gecombineerd. Onwijs leuk jaar gehad en heel hard gewerkt, maar helaas het werk is afgenomen, dus last in first out is bij mij toegepast. Ik ben vanaf juni weer volop aan de slag gegaan om een nieuwe baan te vinden en ik heb daar alle tips en trucs die ik bij jou heb geleerd weer tevoorschijn gehaald. Ik heb daar weer veel aan gehad. Ook de zekerheid en me sterk voelen ben ik nog niet kwijt. Het leuke is dat ik mijn netwerk goed heb ingezet en aan de slag kan bij .... Van de 28 kandidaten ben ik degene die het komende half jaar (meer geld is er niet) aan de slag ga als teamleider. Heb ik veel zin in en dat het weer tijdelijk is vind ik niet erg. Ik ben er achter gekomen dat het heel erg leuk is om iets nieuws te starten. Ik ga weer nieuwe werkervaring opdoen! En ondertussen blijf ik uitkijken naar de volgende (onderwijs)mogelijkheden. Nogmaals heel erg dank voor jouw goede werk als coach. Ik hoop dat het goed gaat met jou en je volop opdrachten hebt. Wie weet waar we elkaar nog eens gaan ontmoeten" (Birgit)
 • "Dorris is een prettige persoonlijkheid die flexibel meebeweegt als dat nodig is. Ze heeft oog voor de behoeften van degene die tegenover haar zit" (Corry). 
 • "Ik ben heel tevreden over de coaching van Dorris. Dankzij haar enthousiaste werkwijze en zeker ook door haar persoonlijke stijl, heb ik het traject als zeer positief ervaren. Ik beveel haar graag aan voor outplacement en loopbaanbegeleiding!" (Elly). 
 • Het herschrijven van brieven heeft mij verder geholpen en zeker de gesprekstrainingen. Goede start met Linkedin gemaakt. Dorris heeft mij goed gemotiveerd voor (gerichte) actie, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Heerlijk om weer aan het werk te zijn".
 • "Ik kijk met een goed gevoel terug op de begeleiding van Dorris. Ze heeft me nog meer bewust gemaakt van mijn positieve/negatieve kwaliteiten". 
 • "Zeer prettige manier van coaching en veel suggesties ontvangen waar ik veel aan had. Het traject was maar een paar maanden, terwijl ik van 1 jaar was uitgegaan". 
 • "Ik heb weer een volledig arbeidscontract, helaas is het voorlopig nog maar voor een half jaar. Aan mij de opdracht om het contract te verlengen".
 • "Ik ben erg blij dat ik na 8 maanden weer aan de slag ben. Ik heb de baan niet gevonden door te solliciteren op een vacature maar door een tip uit mijn persoonlijke netwerk. Ik wil je nog heel erg bedanken voor de diepgaande gesprekken die we samen gevoerd hebben waardoor ik op een andere manier naar mijzelf ben gaan kijken. Met meer zelfvertrouwen. Je was een goede coach voor mij'.
 • "Ik vond onze gesprekken heel prettig verlopen. Elk besproken onderdeel kwam weer voor in het loopbaanplan. Daardoor makkelijk in te vullen. De structuur naar het eindresultaat toe vond ik prettig. Bij ons was de klik ook nog eens heel goed. Dan is het totaalplaatje gewoon een 9 waard" (Heleen).

 

Dorris adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Dorris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:.

telephone icon red030 - 2270548

 

Yvette Buyserd 01

Drs. Yvette Buyserd

Amersfoort

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalUw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Amersfoort is Yvette Buyserd. Afgestudeerd in de sociale wetenschappen heeft zij veelzijdige werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland in verschillende functies: change manager, coach, manager HR-development en organisatieontwikkeling.

Door haar jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening, de non-profit en de cultuursector, heeft zij veel oog voor de (organisatie-)context van vraagstukken. Van daaruit kan zij gemakkelijk aansluiten bij diverse persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken die gaan over authenticiteit, effectiviteit en het omgaan met organisatiedynamiek. Zij zet de persoon centraal en benut hierbij haar psychologische, organisatie- en veranderkundige expertise.

Sinds 2010 is Yvette zelfstandig loopbaan- en managementcoach. Haar aandacht gaat uit naar ervaren mensen op de arbeidsmarkt. Zij is ervan overtuigd dat wendbaar en inzetbaar zijn, blijven leren en rouleren, het vergroten van zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier thema’s zijn die u helpen bij een waardevolle carrière.

Yvette is aangesloten bij de NOLOC, vereniging voor loopbaan professionals en geaccrediteerd voor MBTI.

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

Klanten over Yvette: 

 • "In de persoon van Yvette Buyserd had ik me geen betere coach kunnen wensen. Haar achtergrond en evaring zijn onbetwist sterk van invloed geweest op mijn perceptie over de kwaliteit van het programma dat 50 plus carrière mij heeft geboden. De aanvullingen met haar persoonlijke aanpak waren helder en verfrissend, alsook de adviezen voor het lezen van bepaalde boeken die betrekking hebben op de besproken materie." (Hans).
 • ‘Ik heb Yvette leren kennen als een coach die de juiste vragen stelt om mij te laten nadenken over wat ik zelf wil. Dit gebeurde onder meer aan de hand van de persoonlijkheidstypes volgens Carl Jung en Isabel Meyers. Voor mij een 'eye opener' als bevestiging hoe ik persoonlijk in elkaar zit en waar mijn sterke en minder sterke punten zijn. Yvette is daarmee op een constructieve wijze mee omgegaan door aan te geven dat ik zelf moet bepalen wat ik zelf wil en waar ik naar toe wil gaan: wat is je 'stip aan de horizon'. Daarbij gaf Yvette ook aan hoe zij zelf dat heeft ervaren en nog steeds nieuwe ervaringen beleeft onder meer dat zij van mij ook leert. Maak gebruik van je sterke punten en zet die goed op de kaart. Yvette gaf ook aan dat ik goed in de markt lig en daar geen zorgen over behoeft te maken. Voor mij persoonlijk een hele geruststelling zeker als dat gezegd wordt door iemand die al een geruime tijd een brede kijk heeft op de wereld en weet wat er te koop is. Kortom een persoonlijke coach die jezelf laat nadenken over wat jezelf wilt en samen een pad uitstippelt om dat te bereiken.’ (Erich).
 • "Ik vond het juist fijn doordat er geen enorm strak schema was er veel ruimte was om te brainstormen. Op deze manier kon ik tot de conclusie komen dat ik gewoon lekker aan het werk wilde waar ik word gewaardeerd en mijn hulp welkom is en geen carrière meer hoef te maken en dat ik vooral zelf de touwtjes in handen heb om ergens blij van te worden. Yvette is warm menselijk en luisterde goed naar mijn wensen en was in staat om daarin mee te draaien. Zeker prettig en fijn om te praten met iemand die ook ouder is levenservaring heeft en aanvoelt wat ik wel en niet wil. Ik heb het als heel prettig ervaren dat er de tijd is genomen om te rouwen over mijn vorige baan en dat er de ruimte was om daar boos over te zijn. Ik heb niet het gevoel gehad dat er gepusht werd om de dingen los te laten dat mocht in mijn eigen tempo. Al met al een heel fijn traject met alle tijd en ruimte. Dikke pluim voor Yvette en het team van 50 plus carrière" (Jacqueline).  
 • "Prettige persoonlijkheid. Ze heeft geen vooroordelen, en kan zich inleven in de sociale achtergrond. Met name de MBTI positionering heeft geholpen"(Gerard).
 • "yvette gaf mij goede tips en inzichten. Het was voor mij een plezierige en zinvolle ervaring. Fijn om weer een baan te hebben. Evaluatie een 10". (Carry). 
 • "In mijn contacten heb ik 50+ carrière aanbevolen, o.a. bij Participatiefonds en individuele personen. De consultant bij het Participatiefonds gaf complimenten voor de uitwerking cv en de sollicitatiebrieven. Daarin heeft mijn coach mij geholpen en gesteund om tot iets eigens te komen. Ik wil jullie danken voor alles en vooral voor de betrokken begeleiding in mijn transitie". (Pim). 
 • "Goede momenten met Yvette in een prettige sfeer! Yvette dacht goed mee met wat ik nog in de toekomst wil!" (Marjon).
 • "Yvette voelt goed aan dat ontslagen worden - op welke wijze ook - geweldig negatief is voor je zelfbeeld. Door haar positieve aanpak krijg je weer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je veel sterker sollicitatiegesprekken en grotere kans op succes. De oprechte persoonlijke belangstelling voor mij - voor welke mens ik ben - heb ik als heel goed ervaren!" (Marius). 
 • Ik heb in een loopbaantraject 4 goede sessies gehad bij Yvette Buyserd. Mijn beoordeling kan niet anders dan zeer goed zijn! (Bert). 
 • Ik heb weer werk. Toen ik Yvette eerst ontmoet dacht ik dat ik nooit weer aan het werk zou gaan. Toch heb ik een gehechte band met haar opgebouwd en heb veel met haar gedeeld. Ik heb een traan hier en daar laten vallen, veel gelachen en vooral veel werk verricht. Zij heeft mij uitgedaagd en soms kreeg ik taken van haar die ik liever niet zag aankomen. Als 70% van de banen d.m.v. netwerken vervuld worden dan zou dat misschien aanleiding voor meer aandacht kunnen zijn. Heel erg bedankt voor alles" (Rick).
 • De contacten / gesprekken met en adviezen van Yvette zijn voor mij waardevol en belangrijk geweest!!" (Heleen).
 • Al snel kwam ik terecht in sollicitaties, waar dus veel coaching tijd aan is besteed. Hierdoor en door het feit dat ik snel een baan heb gevonden heb ik het gehele traject niet doorlopen. Maar wel een baan ! Verder ben ik uiterst positief over het weer oppoetsen van mijn oude waarden en het vragen van feedback bij oud-collega´s, vrienden en familie. Dit heeft enorm geholpen om mij weer op het spoor te zetten" (Arie).
 • A very useful life experience which gave me the necessary guidance and pointers I needed (although when I began I wasn’t aware that I needed) for assessing and proceeding onto the next phase of my life. On finding the next step in my career, I also found me! Thank you" (Marilyn). 
 • "Boven verwachting, Yvette heeft mij verder kunnen helpen met het onderzoeken, waar mijn kwaliteiten en mogelijkheden liggen" (Tineke)
 • Ik vond het een leuk en leerzaam traject waaraan ik veel heb gehad en nog heb. Ik zou het iedereen aanraden, mits zij zich volop openzetten voor de geboden kansen. Ik vind Yvette een topcoach. Ze is een echte klasbak!" (Tjitske)
 • Ik heb met Yvette goede en leuke gesprekken gehad. Ook was/is ze erg betrokken bij mijn 'ziekte' en heb ik alle ruimte gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Inmiddels heb ik ook bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit" (Mariëtte).

 

Yvette adviseert u graag over het vervolg van uw loopbaan. Mail Yvette op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red030 - 2270548

 

 

riannedebont

Rianne de Bont

Huizen

 

Rianne de Bont is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid.

Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

nobco

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet. 

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

 

Klanten over Rianne: 

 • "Geweldige coach, kan goed luisteren, geeft fijne adviezen en is een prettige gesprekspartner" (Cecilia).
 • "Door de coaching van Rianne heb ik veel inzicht gekregen in wat ik wil en wat bij mij past. Rianne zegt niet alleen maar wat je wilt horen, maar blijft scherp en kritisch waardoor jij zelf met de antwoorden komt. Dat heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en de nazorg". (Femke). 

 

Rianne adviseert u graag over het vervolg van uw loopbaan. Mail Rianne op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red030 - 2270548