50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

foto Tineke

Tineke Hooijsma

 

Tineke Hooijsma is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en HRM-professional. Daarnaast werkt zij bij de overheid als HRM-adviseur. Ook is zij aangesloten bij Werken in Friesland als loopbaancoach. 

Tineke heeft na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid richting Loopbaanadvisering en re-integratie, de Post-opleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij NCOI. Daarna heeft zij een opleiding tot trainer gevolgd. Verder volgt zij ieder jaar de nodige bijscholingstrainingen. Tineke is NOLOC-gecertificeerd.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

De manier van werken van Tineke is praktisch en arbeidsmarktgericht. Zij gebruikt heel graag de methode van Savickas om snel te ontdekken waar uw talenten, kwaliteiten, passie en bevlogenheid liggen en dat samen met u te vertalen naar een passend loopbaanperspectief. Daarnaast ontdekt u ook waar uw belemmeringen en valkuilen liggen. Verder maakt zij gebruik van de Werkenergieanalyse, om stress- en energiebronnen in kaart te brengen.

 

Tineke adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Tineke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red058 - 2038003