Friesland
Tineke Hooijsma

Tineke Hooijsma is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en HRM-professional. Daarnaast werkt zij bij de overheid als HRM-adviseur en sinds kort als Scholings- en Loopbaanadviseur bij het Leerwerkloket Fryslân. Kortom Tineke beschikt over een ijzersterk netwerk.

De manier van werken van Tineke is praktisch en arbeidsmarktgericht. Zij gebruikt met succes de methode van Hoogendijk om grondig te ontdekken waar uw talenten, kwaliteiten, passie en bevlogenheid liggen en dat samen met u te vertalen naar een passend loopbaanperspectief. Daarnaast ontdekt u ook waar uw belemmeringen en valkuilen liggen.

"Mensen met elkaar in contact brengen en verbinden, dat werkt."

Tineke heeft na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid richting Loopbaanadvisering en re-integratie, de Post-HBO opleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij NCOI. Daarna heeft zij een opleiding tot trainer gevolgd. Verder volgt zij ieder jaar de nodige bijscholingstrainingen. Tineke is NOLOC-gecertificeerd en Register Loopbaanprofessional (CMI-B).

Tineke legt gemakkelijk contacten, zoekt verbinding, vindt kansen in haar netwerk en weet mensen mee te krijgen. Woorden die bij Tineke passen zijn: verbinden, netwerken, relatie, communicatief sterk, oplossingsgericht, ondernemend, flexibel en praktisch.

Wilt u een afspraak maken met Tineke? Mail friesland@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red058 - 2038003

Image
Image

50+ Carrière klanten over Tineke

  • "Tineke heeft me professioneel begeleid. Ze heeft brede kennis en heeft me enorm ondersteund, m.n. daar waar ik niet in mezelf geloofde. Bovendien is ze een netwerker. Zo had ik al snel een eerste netwerkgesprek en kon ik als vrijwilliger aan de slag op een azc school (ondersteuning leerkrachten tijdens de les).
    Het resultaat van het loopbaantraject was boven verwachting: een andere functie in een andere bibliotheek, een netwerk cv dat goed bij me past en daarnaast een nieuwe parttime baan als thuisbegeleider bij een thuiszorg instelling." (Jozien)

  • "Ik heb van Tineke baan naar baan begeleiding gehad toen ik bij mijn werkgever op de nominatie stond om ontslag te krijgen. Tineke heeft met mij een duidelijk plan opgesteld om een andere baan te vinden.
    Zij heeft o.a. haar netwerk ingeschakeld voor gesprekken, hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen voor latere sollicitatie gesprekken." (Elisabeth)