Groningen
Drs. Marga Williams

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Groningen en Drenthe, mw. Marga Williams, houdt zich al vanaf 1990 intensief bezig met mens en werk, onder meer in het verleden als loopbaancoach en trainer voor het UMCG en nu voor 50+ Carrière en haar eigen praktijk.

"Word kapitein van je eigen loopbaan".

Marga is klinisch psycholoog, consultant MDI en Discover gecertificeerd. Zij is een door NOLOC erkend loopbaanprofessional. Marga begeleidt  ervaren werknemers in hun unieke ontdekkingstocht naar werk dat optimaal aansluit bij hun authentieke talenten. Zowel voor loopbaancoaching, outplacementtrajecten als 2e spoortrajecten.

Ook ontwikkelt en verzorgt Marga maatwerktrainingen en -workshops op het gebied van mobiliteit: loopbaanoriëntatie en koersbepaling, sollicitatietraining, netwerken & social media.

Wilt u een afspraak maken? Mail Marga via groningen@50pluscarriere.nl of bel ons:

 telephone icon red050 - 2111753

Image
Image

50+ Carrière klanten over Marga

  • "Marga heeft het uitstekend gedaan, en we houden contact. Ik denk dat het belangrijk is om meer op de veranderende arbeidsmarkt in te spelen; de markt is inmiddels niet meer daar waar we verwachten". (Johan).

  • "De praktische ondersteuning van de coach heeft me rond werk zoeken goede ondersteuning gegeven, dit heeft er mede voor gezorgd dat ik als 60 plus weer werk heb gekregen". (Willemijn).

  • "Door Marga haar positieve benadering heeft het traject mij een een goed resultaat en inzichten in de huidige arbeidsmarkt opgeleverd" (Erik).

  • "Het traject is niet volgens het schema van de werkmap verlopen. Ik had, zeker in het begin, andere behoeftes en daarin heeft Marga mij zeer goed gesteund en begeleid. I.v.m. andere privé wensen is het traject niet afgesloten met een positief resultaat wat werk betreft. Ik heb me echter het gehele traject erg op mijn gemak gevoeld bij Marga. Ik heb veel geleerd waardoor ik sterker ben geworden en de toekomst positief bekijk, ook v.w.b. kansen op de arbeidsmarkt. Marga, enorm bedankt voor alles!" (Lucretia)

  • "Het traject heeft boven verwachting voldaan. Voel me beter en sterker dan ooit. Dankzij mijn coach sta ik met positieve kracht in mijn huidige situatie. Zie vol vertrouwen mijn werkzame toekomst tegemoet". (Marian)

  • "Ik ben was erg blij met mijn loopbaancoach wat betreft de aanpak. Voor mij weegt het zwaarst dat zij ondanks dat we twee heel verschillende types zijn, zij mij toch mezelf liet zijn. Mijn complimenten voor Marga dat haar dit lukte. Zij krijgt van mij een 8." (Hennie)

  • "Had vanaf het eerste moment dat ik contact had met Mevr. Williams het gevoel dat het goed zat en dit gevoel heeft zij alleen maar gaande weg de zeer gemoedelijke, maar zeker positieve gesprekken bevestigd. Kortom ik ben zeer te spreken over mijn coach. Ze weet precies waar ze het over heeft en is zeker erg prettig in de omgang/gesprekken. Kan nog erg lang door gaan met het opnoemen van positieve factoren, maar Marga, mevr Williams, chapeau je bent een dikke 10 waard!! in het begeleiden van een niet altijd even makkelijke cliënt" (André).