Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor Groningen, Friesland en Drenthe zijn Marga Williams en Tineke Hooijsma. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Marga Williams of Tineke Hooijsma. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Drs. Marga Williams

Onze outplacement- en loopbaancoach voor de regio Noord Nederland, mw. Marga Williams houdt zich al vanaf 1990 intensief bezig met mens en werk, onder meer in het verleden als loopbaancoach en trainer voor het UMCG en nu voor 50+ Carrière en haar eigen praktijk.

"Word kapitein van je eigen loopbaan".

Marga is klinisch psycholoog, consultant MDI en Discover gecertificeerd. Zij is een door NOLOC erkend loopbaanprofessional. Marga begeleidt  ervaren werknemers in hun unieke ontdekkingstocht naar werk dat optimaal aansluit bij hun authentieke talenten. Zowel voor loopbaancoaching, outplacementtrajecten als 2e spoortrajecten.

Ook ontwikkelt en verzorgt Marga maatwerktrainingen en -workshops op het gebied van mobiliteit: loopbaanoriëntatie en koersbepaling, sollicitatietraining, netwerken & social media.

Image

50+ Carrière klanten over Marga

 • "Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door Marga, dit was essentieel voor mij en ik denk voor iedereen die in een situatie komt waarbij outplacement nodig is. Ik had het geluk een heel ervaren coach die met haar hart haar vak beoefent te treffen. Dank! " (Koretta)

 • "Ik ben heel tevreden over de gesprekken met Marga, zij heeft mij goed begeleid uit het dal waar ik in zat toen we kennis maakten". (Nina)

 • "Als coach heeft Marga mij goed geholpen met haar netwerk". (Maria)

 • "De praktische ondersteuning van de coach heeft me rond werk zoeken goede ondersteuning gegeven, dit heeft er mede voor gezorgd dat ik als 60 plus weer werk heb gekregen". (Willemijn).

 • "Door Marga haar positieve benadering heeft het traject mij een een goed resultaat en inzichten in de huidige arbeidsmarkt opgeleverd" (Erik).

 • "Het traject is niet volgens het schema van de werkmap verlopen. Ik had, zeker in het begin, andere behoeftes en daarin heeft Marga mij zeer goed gesteund en begeleid. I.v.m. andere privé wensen is het traject niet afgesloten met een positief resultaat wat werk betreft. Ik heb me echter het gehele traject erg op mijn gemak gevoeld bij Marga. Ik heb veel geleerd waardoor ik sterker ben geworden en de toekomst positief bekijk, ook v.w.b. kansen op de arbeidsmarkt. Marga, enorm bedankt voor alles!" (Lucretia)
 • "Het traject heeft boven verwachting voldaan. Voel me beter en sterker dan ooit. Dankzij mijn coach sta ik met positieve kracht in mijn huidige situatie. Zie vol vertrouwen mijn werkzame toekomst tegemoet". (Marian)

 • "Marga heeft het uitstekend gedaan, en we houden contact. Ik denk dat het belangrijk is om meer op de veranderende arbeidsmarkt in te spelen; de markt is inmiddels niet meer daar waar we verwachten". (Johan).

 • "Ik ben was erg blij met mijn loopbaancoach wat betreft de aanpak. Voor mij weegt het zwaarst dat zij ondanks dat we twee heel verschillende types zijn, zij mij toch mezelf liet zijn. Mijn complimenten dat Marga dit lukte. Zij krijgt van mij een 9." (Hennie)

 • "Had vanaf het eerste moment dat ik contact had met Mevr. Williams het gevoel dat het goed zat en dit gevoel heeft zij alleen maar gaande weg de zeer gemoedelijke, maar zeker positieve gesprekken bevestigd. Kortom ik ben zeer te spreken over mijn coach. Ze weet precies waar ze het over heeft en is zeker erg prettig in de omgang/gesprekken. Kan nog erg lang door gaan met het opnoemen van positieve factoren, maar Marga, mevr Williams, chapeau je bent een dikke 10 waard!! in het begeleiden van een niet altijd even makkelijke cliënt" (André).
Image

Tineke Hooijsma

Tineke Hooijsma is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en HRM-professional. Daarnaast werkt zij bij de overheid als HRM-adviseur en sinds kort als Scholings- en Loopbaanadviseur bij het Leerwerkloket Fryslân. Kortom Tineke beschikt over een ijzersterk netwerk.

De manier van werken van Tineke is praktisch en arbeidsmarktgericht. Zij gebruikt met succes de methode van Hoogendijk om grondig te ontdekken waar uw talenten, kwaliteiten, passie en bevlogenheid liggen en dat samen met u te vertalen naar een passend loopbaanperspectief. Daarnaast ontdekt u ook waar uw belemmeringen en valkuilen liggen.

"Mensen met elkaar in contact brengen voor een baan, dat werkt".

Tineke heeft na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid richting Loopbaanadvisering en re-integratie, de Post-HBO opleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij NCOI. Daarna heeft zij een opleiding tot trainer gevolgd. Verder volgt zij ieder jaar de nodige bijscholingstrainingen. Tineke is NOLOC-gecertificeerd en heeft eerder haar certificaat Register Loopbaanprofessional bij het CMI behaald.

Tineke legt gemakkelijk contacten, zoekt verbinding, vindt kansen in haar netwerk en weet mensen mee te krijgen. Woorden die bij Tineke passen zijn: verbinden, netwerken, relatie, communicatief sterk, oplossingsgericht, ondernemend, flexibel en praktisch.

Image

50+ Carrière klanten over Tineke

 • "Tineke heeft me professioneel begeleid. Ze heeft brede kennis en heeft me enorm ondersteund, m.n. daar waar ik niet in mezelf geloofde. Bovendien is ze een netwerker. Zo had ik al snel een eerste netwerkgesprek en kon ik als vrijwilliger aan de slag op een azc school (ondersteuning leerkrachten tijdens de les).
  Het resultaat van het loopbaantraject was boven verwachting: een andere functie in een andere bibliotheek, een netwerk cv dat goed bij me past en daarnaast een nieuwe parttime baan als thuisbegeleider bij een thuiszorg instelling." (Jozien)
 • "Ik heb van Tineke baan naar baan begeleiding gehad toen ik bij mijn werkgever op de nominatie stond om ontslag te krijgen. Tineke heeft met mij een duidelijk plan opgesteld om een andere baan te vinden.
  Zij heeft o.a. haar netwerk ingeschakeld voor gesprekken, hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen voor latere sollicitatie gesprekken." (Elisabeth)