50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

fotomarga

Groningen

Drs. Marga Williams

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Groningen en Drenthe, mw. Marga Williams, houdt zich al vanaf 1990 intensief bezig met mens en werk, onder meer in het verleden als loopbaancoach en trainer voor Kliq, het arbeidsbureau en het UMCG en nu voor 50+ Carrière en haar eigen praktijk. Zij richt zich nu vooral op de loopbaanbegeleiding van ervaren werknemers.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalMarga is klinisch psycholoog, consultant MDI en Discover gecertificeerd. Zij is een door NOLOC erkend loopbaanprofessional. Marga weet dat werk er toe doet. Veel mensen ervaren hun baan als een stevig fundament in het leven, niet alleen voor het inkomen, maar ook om een zinvolle bijdrage aan het bestaan te geven.

Klanten over Marga:

  • "Marga heeft het uitstekend gedaan, en we houden contact. Ik denk dat het belangrijk is om meer op de veranderende arbeidsmarkt in te spelen; de markt is inmiddels niet meer daar waar we verwachten". (Johan).
  • "De praktische ondersteuning van de coach heeft me rond werk zoeken goede ondersteuning gegeven, dit heeft er mede voor gezorgd dat ik als 60 plus weer werk heb gekregen". (Willemijn). 
  • "Het traject is niet volgens het schema van de werkmap verlopen. Ik had, zeker in het begin, andere behoeftes en daarin heeft Marga mij zeer goed gesteund en begeleid. I.v.m. andere privé wensen is het traject niet afgesloten met een positief resultaat wat werk betreft. Ik heb me echter het gehele traject erg op mijn gemak gevoeld bij Marga. Ik heb veel geleerd waardoor ik sterker ben geworden en de toekomst positief bekijk, ook v.w.b. kansen op de arbeidsmarkt. Marga, enorm bedankt voor alles!" (Lucretia)
  • "Het traject heeft boven verwachting voldaan. Voel me beter en sterker dan ooit. Dankzij mijn coach sta ik met positieve kracht in mijn huidige situatie. Zie vol vertrouwen mijn werkzame toekomst tegemoet". (Marian)
  • "Door Marga haar positieve benadering heeft het traject mij een een goed resultaat en inzichten in de huidige arbeidsmarkt opgeleverd" (Erik).
  • "Ik ben was erg blij met mijn loopbaancoach wat betreft de aanpak. Voor mij weegt het zwaarst dat zij ondanks dat we twee heel verschillende types zijn, zij mij toch mezelf liet zijn. Mijn complimenten voor Marga dat haar dit lukte. Zij krijgt van mij een 8." (Hennie)
  • "Had vanaf het eerste moment dat ik contact had met Mevr. Williams het gevoel dat het goed zat en dit gevoel heeft zij alleen maar gaande weg de zeer gemoedelijke, maar zeker positieve gesprekken bevestigd. Kortom ik ben zeer te spreken over mijn coach. Ze weet precies waar ze het over heeft en is zeker erg prettig in de omgang/gesprekken. Kan nog erg lang door gaan met het opnoemen van positieve factoren, maar Marga, mevr Williams, chapeau je bent een dikke 10 waard!! in het begeleiden van een niet altijd even makkelijke cliënt" (André). 

 

Marga adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Marga via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red050 - 2111753