Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Eindhoven zijn Dineke Manshanden en Cécile Collaris. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Dineke Manshanden of Cécile Collaris. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Dineke Manshanden

Dineke Manshanden werkt sinds 2008 als zelfstandig coach/adviseur op het vlak van mens en werk. 

Zij heeft daartoe een stevige basis opgedaan door het volgen van een post-HBO opleiding voor loopbaanadviseur en door haar ervaring bij o.a. Arbeidsvoorziening, Kliq en Odyssee. Dankzij de vele individuele trajecten waarin zij mensen zoals u succesvol heeft begeleid naar ander werk en meer persoonlijke effectiviteit, kan zij zichzelf inmiddels zeer ervaren noemen.

'Leeftijd is relatief, het gaat ook om uw ervaring'

Dineke kan u aan de hand van een OPQ-test een meer diepgaande analyse van uw competenties, persoonlijkheid en gewenste werkomgeving geven.

Sinds 2001 is zij aangesloten bij de NOLOC en sinds 2011 is Dineke geregistreerd als erkend loopbaanadviseur bij deze beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Image

50+ Carrière klanten over Dineke

 • "Ik voelde mij zeer serieus genomen door Dineke en vrij om alle angsten en onzekerheden over de beëindiging van mijn laatste baan met haar te delen. Zij was in staat om mijn twijfels en chaos te structureren en te relativeren. Vaak ook met een gezonde dosis humor. Tijdens dit traject volgde ik ook een UWV traject. In het begin vond ik dit verwarrend, door dit met Dineke te bespreken, heb ik hier ook een weg in gevonden. Kortom het waren leerzame, steunende en aangename sessies met Dineke. Zij is een professional die met een gepaste afstand toch dichtbij weet te komen." (Catalda)

 • "Dineke Hansmanden is een erg enthousiaste en fijne coach. Ze heeft me van het begin af aan perfect gecoacht met een persoonlijk en professioneel ontwikkeladvies. Ze denkt mee, heeft gelijk inzicht in mijn kwaliteiten en denkt samen met me na over motivatie en waar mijn passie ligt. Dineke schept vertrouwen en een band door toegankelijkheid en openheid. Er was gelijk een “Klik” die je nodig hebt in de achtbaan waarin je terecht komt als je je baan verliest". (Ton)

 • "Hallo Dineke, Ik heb zojuist mijn contract gekregen. Ga aan de slag als Office administrative & communications assistant / Officemanager voor 24 uur per week.
  Heb mijn oude salaris kunnen behouden, ben daar heel blij mee. Ik ga maandag officieel starten, zal wel even wennen zijn na 4 maanden thuis, maar heb er heel veel zin in. Werken zal vanaf huis en zo nu en dan vanaf kantoor Helmond zijn voorlopig.Ik wil je heel hartelijk danken voor je hulp en steun, zeker in het begin van mijn onstabiele periode. Ik heb veel aan je gehad en hoop, mocht het nodig zijn, nog eens met je te kunnen sparren". (Maryanne) 

 • "Er is mij verschillende keren gevraagd of ik iets speciaal behandeld wou hebben. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Dineke, mijn complimenten" (Ineke).

 • "Dineke is een fijn mens en heeft het perfect gedaan!" (Els)

 • "Dineke kan ik bij iedereen aanbevelen. Troostend en opbeurend als ik het nodig had en streng als ik dingen te veel uit de weg ging. Nu concentreer ik me voornamelijk op mijn opleiding HRM, maar heb een schrift vol tips en ideeën die ik nog verder kan gaan benutten". (Tonny). 

 • "Dineke is een top coach. Tip voor 50+ Carrière: Verleen een certificaat bij het volgen van een workshop, dit is belangrijk voor het UWV." (Conny). 

 • "Dineke is een vriendelijke maar ook als nodig is een strenge coach. Zij laat je door interactie en sparren jezelf vinden en dat geeft zelfvertrouwen. Ze leert je zelf je richting te vinden hoe moeilijk dat soms ook is." (Wils).

 • "Maandag a.s. start ik bij de politie in Amsterdam als logistiek coördinator. Ik ben superblij en supertrots op mezelf! Bedankt voor jullie hulp en begeleiding". (John).

 • "Dat ik het geluk heb gehad iemand te leren kennen die mij heeft beoordeelt op dat wat ik uitstraalt en luisterde naar de belangen die voor mij belangrijk zijn, waardoor het zelfvertrouwen enorm is gegroeid en weer geloof in mijn eigen kunnen. Daar wordt mijn hart vrolijk van. Ik kan haar aanbevelen als coach voor een ieder die verder wil met zijn leven en bestaan, zij was voor mij de persoon die al het goede uit mij wist te halen. En dat ik meer kan, dan dat wat ik van mijzelf voor mogelijk hield. Zij was en is een bron van inspiratie. De persoon die door haar gecoacht zal worden, zal ook bij zichzelf te raden moeten gaan en van zichzelf bewust moeten zijn, dat het zonder je eigen medewerking en wilskracht, dat het gewenste resultaat, dan niet haalbaar zal zijn. Ik zal nu dankzij haar coaching een weg in slaan die het voor mij haalbaar zal maken een toekomst te krijgen die mij in staat zal stellen een vol en voldaan leven tot stand te brengen" (Bianca).

 • "Ik ben erg tevreden over het traject (op maat) en met de manier waarop dit door Dineke Manshanden is uitgevoerd. Heel prettig met haar gewerkt aan mijn traject" (Hennie).

 • "Contacten, zoekrichting, ondersteuning, verwachtingen, resultaat; Dineke krijgt voor alles een 10" (Monique).
Image
Image

Cécile Collaris

Cécile Collaris is outplacement-, loopbaan-, en re-integratiecoach. Zij is haar loopbaan begonnen in de sociale sector en heeft voornamelijk gewerkt in leidinggevende functies. Met deze relevante werkervaring is Cécile in 1997 begonnen als loopbaancoach. Haar levenservaring zorgt voor verdieping.

Naast opleidingen op het terrein van de psychologie, ODC analyse en Enneagram, is zij eveneens geschoold voor professionele coaching bij Weisfeldt & Partners en in het bezit van de landelijke erkende NOLOC accreditatie.

"Soms zijn er diepe dalen. Maar daar komen we altijd uit"

In coaching van mensen met kanker en ernstig verlies, komen Cecile's professionele passie en persoonlijke levenservaring samen.

Wat zijn haar specialismen?

 • Outplacement- en loopbaanbegeleiding
 • Re-integratie 2de spoor
 • Re-integratie bij Burn-out, Kanker en Verlies
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Mindfull werken
 • Training cognitieve vaardigheden (Cogmed coach)
 • Brainspotting

50+ Carrière klanten over Cécile

 

 • "Zowel theoretisch als praktisch zeer ervaren. Haar ervaringsdeskundigheid maakt haar tot een volledige loopbaancoach. " (Gerhard)

 • "De begeleiding door Cécile naar het beantwoorden van mijn zoekvraag heb ik als prettig, enthousiast, begripvol en warm ervaren. Ik heb een nieuwe baan. Dat was het uiteindelijke doel van dit traject." (Alex).

 • "Het was al vrij snel duidelijk dat ik weer een andere baan had. Echter door het concurrentiebeding kon ik daar niet meteen aan de slag. De tijd met de coach zijn uitermate nuttig voor mij geweest om met name naar mijn persoonlijk sterke en zwakke punten te kijken en daarin verbetering te krijgen. Daardoor was het op de persoon geschreven begeleiding, die ik als zeer prettig en leerzaam heb ervaren. Ook de 2 groepssessies waren zeer leerzaam. Voor mij persoonlijk hadden er iets meer groepsbijeenkomsten mogen zijn, met name om informatie en ervaringen te delen met lotgenoten." (Paul)
 • "Ik heb Cecile zelf benaderd voor mijn coachvraag. Na drie gedwongen ontslagen als manager was mijn vertrouwen toch enigszins geknakt. Direct na de kennismaking werd me duidelijk dat ze niet alleen zeer deskundig was, maar ook een coach is met levenservaring. Ze weet waar ze over praat en kan dit heel goed onderbouwen vanuit bestaande theorieën en wetenschappelijk inzicht. De meeste indruk heeft Cecile op mij gemaakt met haar mens tot mens waarnemingen en speldenprikken. Het lijkt allemaal heel gewoon wat ze doet, maar door haar zuivere manier van werken hebben haar observaties en analyses me weer op weg geholpen in het opnieuw voelen van vertrouwen. Het heeft uiteindelijke ook geresulteerd in een nieuwe uitdagende baan als teammanager bij Renier van Arkel (GGZ)" (Gerhard).

 • "Hi Cecile, Ik kan je het heugelijke nieuws vertellen dat ik per 1 april a.s. fulltime in dienst zal gaan bij mijn nieuwe werkgever als Matching Officer. Ik kan daarnaast rustig aan gaan bouwen aan mijn eigen coaching bedrijfje, zonder gedoe met het UWV. Ik ben hier super blij mee en kan mezelf een flinke schouderklop geven na een intensieve sollicitatieprocedure, welke ik dus positief heb doorlopen. Ik wil je nogmaals danken voor je steun en het geven van nieuwe inzichten, waar ik mijn leven lang nog van kan en zal profiteren. Vriendelijke groet" (Berry).