Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Den Haag zijn Christel Langejan, Josien Sneek en Judith Ottes. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Christel Langejan, Josien Sneek of Judith Ottes. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Drs. Christel Langejan

Christel Langejan werkt sinds 1992 als loopbaancoach en zet zich gepassioneerd in voor vitale en wendbare 50+ medewerkers met loopbaanvragen. Haar specialisatie is stresspsychologie maar Christel noemt zichzelf liever vitaliteitspsycholoog. Vitaliteit is de tegenhanger van stress. Dit komt in haar huidige werk prima van pas. Zij buigt eventuele stress om naar bevlogenheid, zingeving en het beste uit u zelf halen. Na haar studie psychologie is zij zichzelf intensief blijven scholen.

'Stap voor stap van onzekerheid naar vitaliteit'

Zij is gecertificeerd door de school van Coaching, NOLOC geregistreerd, NLP practioner en Heart Math provider gericht op stressvermindering.

Naast intensieve individuele loopbaantrajecten geeft Christel inzichtgevende en activerende trainingen als 'zicht op jezelf', 'effectief netwerken', 'elevator pitch op video' en 'loopbaanvitaliteit'.

Image

50+ Carrière klanten over Christel

 • " Ik heb het hele traject met veel plezier doorlopen. Het heeft me echt geholpen in het verwerken van mijn burn out en het vinden van een richting voor het vervolg van mijn carrière (leraar in het voortgezet onderwijs). Christel heeft een plezierig stijl van coachen: direct, maar met gevoel zonder zweverig te worden. Dus hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, Maurits".

 • "Christel, ik zou je heel graag willen bedanken voor alle begeleiding die ik de afgelopen maanden bij je 'gehaald' heb. Je hebt me een groot aantal nuttige pointers gegeven, en tot mijn verrassing waren mijn baankansen blijkbaar lang niet zo laag als ik ze zelf inschatte (ik wil nog wel eens te negatief denken ...) maar het focussen van de gedachten en het concreet werken aan zaken zoals de sollicitatievoorbereiding heeft daaraan denk ik ook heel veel bijgedragen (zaken als de vacature-analyse, enz). Wat ik zelf vooral als heel erg nuttig heb ervaren zijn de inzichten die ik uit de exit-interviews heb opgedaan met oud-collega's (en uit de STARR;s die ik als voorbereiding daarop heb gedaan). En ook zaken als bv opbellen nav een vacature -die ik eerst doodeng vond- leverden voor mijn gevoel een vrij snelle vooruitgang op qua  oefening en het vertoruwen met contacten met werkgevers" (Reinoud).

 • "Ik geef alle onderdelen een 9+ ben super tevreden met Christel we hadden een goede klik en vond het fijn met haar te sparren ik heb 6 maanden bij nationale Nederlanden gewerkt via randstad mijn diploma gehaald met de tips van Christel helaas daar geen uitzicht op een contract bij hun kon alleen blijven als uitzendkracht heb vanaf vandaag een nieuwe baan bij de sligro met uitzicht op een vast contract wat ik heb geleerd dat er een markt is voor mijn leeftijd en dat netwerken werkt de manager is iemand waarmee ik schakelde in mijn oude werk en daardoor wilde zij mij dolgraag hebben bedankt voor alle zorg".  (Ellen)
 • "Uitgedaagd, geïnspireerd, goede tips en trucs gekregen, creatief gewandeld tijdens lockdown en ik heb nu een baan!" (Nelly)

 • "Mijn coach vond/vind ik een enthousiast iemand: ze heeft me zeker op goede ideeen gebracht. Het proeffietsen bij haar buren was zo’n goed idee!" (Carla)

 • "Maar kort in de WW gezeten, dus heel tevreden. Het traject met Christel heb ik als zeer plezierig en zinvol ervaren en dat heb ik ook persoonlijk met Christel gedeeld tijdens een wijntje." (Marianne) 

 • "Christel heeft mij de afgelopen 1,5 jaar een heel leerzaam, boeiend en mooi pad laten bewandelen, waarin ik veel van haar heb geleerd. Haar adviezen, steun, feedback en aanmoediging hebben ertoe geleid dat ik binnenkort aan een nieuwe mooie uitdaging ga beginnen." (Jeanette)

 • "Traject heb ik positief, prettig en zeer effectief ervaren." (Irene)

 • "Wat het mij heeft opgeleverd is dat er diepgang was en de ruimte om te ontdekken, te onderzoeken, alles op een rijtje te zetten, weer onderzoeken. Deze ruimte van tijd en mindset heeft mij de focus gebracht die ik duidelijk nodig had. Mijn outplacement traject zie ik als een toegevoegde waarde op het gebied van loopbaanbegeleiding, het draait om 'het versterken van mijn persoonlijke ontwikkeling en begeleidend leren. Het gaat veel verder dan 'een les op de arbeidsmarkt'. Om de begeleiding te laten werken, weet de (loopbaan) coach die diepgang te bereiken. Ik ben beter én gelijkwaardiger gaan communiceren, omdat mijn zelfbeeld positiever is geworden en ik leer ook veel makkelijker met de tegenslagen van het leven om te gaan. Dat maakt mij persoonlijk sterker! Een mooi stukje bewustwording!"(Natascha)
Image

Mr. Josien Sneek

Josien Sneek zet zich graag in om met name ervaren ambtenaren te ondersteunen om met plezier te blijven werken.

Als voormalig ambtenaar kan zij zich goed verplaatsen in de ambtelijke praktijk. Ze werkte dertig jaar binnen het openbaar bestuur, waarvan het grootste deel als jurist. Als 50+’er gaf ze een wending aan haar loopbaan en volgde opleidingen voor trainer, coach en e-coach (electronic coaching).

'Kom en blijf in beweging in de tweede loopbaanhelft!'

Sinds 2012 werkt ze als zelfstandig gevestigd coach en trainer. Als professional coach is ze aangesloten bij de NOBCO en als gecertificeerd e-coach level II opgenomen in het International eCoach & eCounsellor Register. Ook is ze erkend NOBTRA-trainer, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers.

Naast individuele loopbaantrajecten geeft Josien praktijkgerichte trainingen als jobcrafting, loopbaan APK en duurzame inzetbaarheid.

Image

50+ Carrière klanten over Josien

 • "Ik vond Josien een prettige coach. Ze hield rekening met de omstandigheden en paste desnoods het programma aan. Ik heb alle ruimte gekregen van haar en ben op het goede spoor gezet. Het was zeker van mijn kant vanaf het begin een kwestie van vertrouwen. Al vrij snel was dat vertrouwen er 100%. Een geweldige coach! " (Pierre)
 • “Het traject met Josien heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het lijkt alsof ik een metamorfose heb ondergaan. Sommige oefeningen waren echt een eyeopener en brachten mij tot andere inzichten. (Diana)”.

 • "Het traject en resultaat daarvan hebben met een TIEN aan mijn verwachtingen voldaan. Perfect!" (Nancy).
Image

Drs. Judith Ottes

Judith Ottes is een ervaren loopbaan- en re-integratie 2e spoorcoach. Judith heeft vanaf 1996 uitgebreide expertise opgebouwd, onder andere in de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, verzuimbegeleiding en psychologische begeleiding.

'Met meer zelfinzicht plezierig uw loopbaan vervolgen'.

Na een lange carrière bij Randstad is zij nu met veel plezier en succes als zelfstandige gevestigd om mensen te helpen hun loopbaan goed te vervolgen. Zij werkt voor meerdere opdrachtgevers en heeft een uitgebreid netwerk in de regio opgebouwd.

Een van haar eigenschappen is dat zij sterk empathisch en inlevend is waardoor zij snel vertrouwen weet te wekken en stappen kan zetten. Judith is Register Psycholoog NIP Arbeid & Organisatie. 

Image

50+ Carrière klanten over Judith

 • "Judith heeft mij goed begeleid en was er wanneer ik haar nodig had". (Egbert)

 • “Ik heb Judith ervaren als een fijne, ervaren en empathische coach. Zij is een enorme netwerker en heeft een goede kijk op de arbeidsmarkt. Zij heeft mijn zelfvertrouwen naar boven gehaald waardoor ik een nieuwe wending heb durven en kunnen geven aan mijn loopbaan“. (Peter).
 • "Zeer veel dank voor de begeleiding. Judith heeft me goed geholpen in mijn werk" (Suzie)

 • “Ik ben heel blij dat mijn werkgever dit traject heeft aangeboden. Ik ben er veel sterker uit gekomen.” (Ellen)