50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Den Haag - Leiden: Christel Langejan, Josien Sneek & Judith Ottes

 

christel2

Drs. Christel Langejan

Christel Langejan werkt sinds 1992 als loopbaancoach en zet zich gepassioneerd in voor vitale en wendbare 50+ medewerkers met loopbaanvragen. Haar specialisatie is stresspsychologie maar Christel noemt zichzelf liever vitaliteitspsycholoog. Vitaliteit is de tegenhanger van stress. Dit komt in haar huidige werk prima van pas. Zij buigt eventuele stress om naar bevlogenheid, zingeving en het beste uit u zelf halen. Na haar studie psychologie is zij zichzelf intensief blijven scholen.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional
Zij is gecertificeerd door de school van Coaching, NOLOC geregistreerd, NLP practioner en Heart Math provider gericht op stressvermindering.

Naast intensieve individuele loopbaantrajecten geeft Christel inzichtgevende en activerende trainingen als 'zicht op jezelf', 'effectief netwerken', 'elevator pitch op video' en 'loopbaanvitaliteit'.

 

Klanten over Christel:

  • "Traject heb ik positief, prettig en effectief ervaren" (Irene).
  • "Wat het mij heeft opgeleverd is dat er diepgang was en de ruimte om te ontdekken, te onderzoeken, alles op een rijtje te zetten, weer onderzoeken. Deze ruimte van tijd en mindset heeft mij de focus gebracht die ik duidelijk nodig had. Mijn outplacement traject zie ik als een toegevoegde waarde op het gebied van loopbaanbegeleiding, het draait om 'het versterken van mijn persoonlijke ontwikkeling en begeleidend leren. Het gaat veel verder dan 'een les op de arbeidsmarkt'. Om de begeleiding te laten werken, weet de (loopbaan) coach die diepgang te bereiken. Ik ben beter én gelijkwaardiger gaan communiceren, omdat mijn zelfbeeld positiever is geworden en ik leer ook veel makkelijker met de tegenslagen van het leven om te gaan. Dat maakt mij persoonlijk sterker! Een mooi stukje bewustwording!"(Natascha) 

 

Christel adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Christel op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red070 - 2210546

 

 

josiensneek

Mr. Josien Sneek

Als afgestudeerd juriste werkte mw. Josien Sneek dertig jaar binnen het openbaar bestuur, het grootste deel als bestuursrechtjurist bij ministeries, een provincie en een zelfstandig bestuursorgaan. Zij doorliep een afwisselende loopbaan die haar veel bracht, onder andere overleg met vakbonden, internationale zaken en literatuuronderzoek over het hoger onderwijs, juridische advisering over afvalstortplaatsen, privacyrecht en snelwegen.

nobcoIn 2012 heeft Josien twee post-hbo-opleidingen gevolgd, naast haar werk als senior bestuurlijk-juridisch adviseur. Sindsdien is zij gecertificeerd loopbaancoach en aangesloten bij de NOBCO.

Al langere tijd is Josien geboeid door ‘de oudere werknemer’. Zij kan er slecht tegen als op de arbeidsmarkt in de eerste plaats naar leeftijd wordt gekeken en ervaring eerder als nadeel dan als voordeel wordt gezien. Zij ondersteunt u daarom graag om uw nieuwe weg te ontdekken. Door haar vroegere werk weet zij wat er speelt in Den Haag, bij de overheid en andere werkgevers.

 

Klanten over Josien:

  • "Ik vond Josien een prettige coach. Ze hield rekening met de omstandigheden en paste desnoods het programma aan. Ik heb alle ruimte gekregen van haar en ben op het goede spoor gezet. Het was zeker van mijn kant vanaf het begin een kwestie van vertrouwen. Al vrij snel was dat vertrouwen er 100%. Een geweldige coach! " (Pierre) 
  • “Het traject met Josien heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het lijkt alsof ik een metamorfose heb ondergaan. Sommige oefeningen waren echt een eyeopener en brachten mij tot andere inzichten. (Diana)”.
  • "Het traject en resultaat daarvan hebben met een TIEN aan mijn verwachtingen voldaan. Perfect!" (Nancy). 

 

Josien adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Josien op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red070 - 2210546

 

 

ottes

Drs. Judith Ottes

Judith Ottes is uw coach in de regio Leiden en is een ervaren loopbaan- en re-integratie 2e spoor coach. Judith heeft vanaf 1996 haar uitgebreide expertise opgebouwd, onder andere in de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, verzuimbegeleiding en psychologische begeleiding.

registerpsycholoogNIP

Na een lange carrière bij Randstad is zij nu met veel plezier en succes als zelfstandige gevestigd om mensen te helpen hun loopbaan goed te vervolgen. Zij werkt voor meerdere opdrachtgevers en heeft een uitgebreid netwerk in de regio opgebouwd.

Een van haar eigenschappen is dat zij sterk empathisch en inlevend is waardoor zij snel vertrouwen weet te wekken en stappen kan zetten. Judith is Register Psycholoog NIP Arbeid & Organisatie.

 

Klanten over Judith:

  • Ik heb Judith ervaren als een fijne, ervaren en empathische coach. Zij is een enorme netwerker en heeft een goede kijk op de arbeidsmarkt. Zij heeft mijn zelfvertrouwen naar boven gehaald waardoor ik een nieuwe wending heb durven en kunnen geven aan mijn loopbaan“. (Peter).
  • "Zeer veel dank voor de begeleiding. Judith heeft me goed geholpen in mijn werk" (Suzie) 
  • “Ik ben heel blij dat mijn werkgever dit traject heeft aangeboden. Ik ben er veel sterker uit gekomen.” (Ellen)

 

Judith adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Judith op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red070 - 2210546