50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

collaris

Den Bosch

Cécile Collaris

Uw outplacement-, loopbaan-, en re-integratiecoach voor de regio Den Bosch is Cécile Collaris. Zij is haar loopbaan begonnen in de sociale sector en heeft voornamelijk gewerkt in leidinggevende functies. Met deze relevante werkervaring is Cécile in 1997 begonnen als loopbaancoach. Haar levenservaring zorgt voor verdieping. 

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalNaast opleidingen op het terrein van de psychologie, ODC analyse en Enneagram, is zij eveneens geschoold voor professionele coaching bij Weisfeldt & Partners en in het bezit van de landelijke erkende NOLOC accreditatie.

In coaching van mensen met kanker en ernstig verlies, komen mijn professionele passie en persoonlijke levenservaring samen.

Wat zijn mijn specialismen? 

  • Outplacement- en loopbaanbegeleiding
  • Re-integratie 2de spoor
  • Re-integratie bij Burn-out, Kanker en Verlies
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Mindfull werken
  • Training cognitieve vaardigheden (Cogmed coach)
  • Brainspotting

  

Klanten over Cécile

  • "Hi Cecile, Ik kan je het heugelijke nieuws vertellen dat ik per 1 april a.s. fulltime in dienst zal gaan bij mijn nieuwe werkgever als Matching Officer. Ik kan daarnaast rustig aan gaan bouwen aan mijn eigen coaching bedrijfje, zonder gedoe met het UWV. Ik ben hier super blij mee en kan mezelf een flinke schouderklop geven na een intensieve sollicitatieprocedure, welke ik dus positief heb doorlopen. Ik wil je nogmaals danken voor je steun en het geven van nieuwe inzichten, waar ik mijn leven lang nog van kan en zal profiteren. Vriendelijke groet, Berry".
  • "Het was al vrij snel duidelijk dat ik weer een andere baan had. Echter door het concurrentiebeding kon ik daar niet meteen aan de slag. De tijd met de coach zijn uitermate nuttig voor mij geweest om met name naar mijn persoonlijk sterke en zwakke punten te kijken en daarin verbetering te krijgen. Daardoor was het op de persoon geschreven begeleiding, die ik als zeer prettig en leerzaam heb ervaren. Ook de 2 groepssessies waren zeer leerzaam. Voor mij persoonlijk hadden er iets meer groepsbijeenkomsten mogen zijn, met name om informatie en ervaringen te delen met lotgenoten."  (Paul)
  • "De begeleiding door Cécile naar het beantwoorden van mijn zoekvraag heb ik als prettig, enthousiast, begripvol en warm ervaren. Ik heb een nieuwe baan. Dat was het uiteindelijke doel van dit traject." (Alex).

 

Cécile adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Cécile op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red073 - 2032191