Den Bosch
Cécile Collaris

Uw outplacement-, loopbaan-, en re-integratiecoach voor de regio Den Bosch is Cécile Collaris. Zij is haar loopbaan begonnen in de sociale sector en heeft voornamelijk gewerkt in leidinggevende functies. Met deze relevante werkervaring is Cécile in 1997 begonnen als loopbaancoach. Haar levenservaring zorgt voor verdieping.

Naast opleidingen op het terrein van de psychologie, ODC analyse en Enneagram, is zij eveneens geschoold voor professionele coaching bij Weisfeldt & Partners en in het bezit van de landelijke erkende NOLOC accreditatie.

"Soms zijn er diepe dalen. Maar daar komen we altijd uit"

In coaching van mensen met kanker en ernstig verlies, komen Cecile's professionele passie en persoonlijke levenservaring samen.

Wat zijn haar specialismen?

 • Outplacement- en loopbaanbegeleiding
 • Re-integratie 2de spoor
 • Re-integratie bij Burn-out, Kanker en Verlies
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Mindfull werken
 • Training cognitieve vaardigheden (Cogmed coach)
 • Brainspotting

Cécile adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Cécile op denbosch@50pluscarriere.nl of bel: 

telephone icon red073 - 2032191

Image
Image

50+ Carrière klanten over Cécile

 • "Ik heb Cecile zelf benaderd voor mijn coachvraag. Na drie gedwongen ontslagen als manager was mijn vertrouwen toch enigszins geknakt. Direct na de kennismaking werd me duidelijk dat ze niet alleen zeer deskundig was, maar ook een coach is met levenservaring. Ze weet waar ze over praat en kan dit heel goed onderbouwen vanuit bestaande theorieën en wetenschappelijk inzicht. De meeste indruk heeft Cecile op mij gemaakt met haar mens tot mens waarnemingen en speldenprikken. Het lijkt allemaal heel gewoon wat ze doet, maar door haar zuivere manier van werken hebben haar observaties en analyses me weer op weg geholpen in het opnieuw voelen van vertrouwen. Het heeft uiteindelijke ook geresulteerd in een nieuwe uitdagende baan als teammanager bij Renier van Arkel (GGZ)" (Gerhard).

 • "Hi Cecile, Ik kan je het heugelijke nieuws vertellen dat ik per 1 april a.s. fulltime in dienst zal gaan bij mijn nieuwe werkgever als Matching Officer. Ik kan daarnaast rustig aan gaan bouwen aan mijn eigen coaching bedrijfje, zonder gedoe met het UWV. Ik ben hier super blij mee en kan mezelf een flinke schouderklop geven na een intensieve sollicitatieprocedure, welke ik dus positief heb doorlopen. Ik wil je nogmaals danken voor je steun en het geven van nieuwe inzichten, waar ik mijn leven lang nog van kan en zal profiteren. Vriendelijke groet" (Berry).

 • "Zowel theoretisch als praktisch zeer ervaren. Haar ervaringsdeskundigheid maakt haar tot een volledige loopbaancoach. " (Gerhard)

 • "De begeleiding door Cécile naar het beantwoorden van mijn zoekvraag heb ik als prettig, enthousiast, begripvol en warm ervaren. Ik heb een nieuwe baan. Dat was het uiteindelijke doel van dit traject." (Alex).

 • "Het was al vrij snel duidelijk dat ik weer een andere baan had. Echter door het concurrentiebeding kon ik daar niet meteen aan de slag. De tijd met de coach zijn uitermate nuttig voor mij geweest om met name naar mijn persoonlijk sterke en zwakke punten te kijken en daarin verbetering te krijgen. Daardoor was het op de persoon geschreven begeleiding, die ik als zeer prettig en leerzaam heb ervaren. Ook de 2 groepssessies waren zeer leerzaam. Voor mij persoonlijk hadden er iets meer groepsbijeenkomsten mogen zijn, met name om informatie en ervaringen te delen met lotgenoten." (Paul)