50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw coaches in de regio Arnhem-Nijmegen-Apeldoorn

 

WillekeOverink Kaart

Arnhem 

Willeke Overink

nobco

Willeke Overink heeft meer dan 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door. De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. Zij is aangesloten bij de NOBCO en gecertificeerd voor het afnemen van MDI / Insights en voor de ODC drijfveren analyse.

 

Klanten over Willeke:

 • "Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).
 • "Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).
 • "Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).
 • "Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).
 • "Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan" (René).

Willeke adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Willeke op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red026 - 2022159

 

brinkman 120w

Nijmegen

Erika Brinkman

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Erika is sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach in de regio Nijmegen. Zij heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en als coach voor een re-integratiebedrijf. Erika heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trajectbegeleiding, loopbaanadvies, NLP, systemisch werk en is niet alleen gecertificeerd loopbaancoach maar ook lifecoach. Zij is als loopbaanprofessional geregistreerd bij de NOLOC. 

 

Klanten over Erika:

 • "Erika heeft een goed inzicht en gevoel van wat de klant wil en verwacht ". (Tom)
 • Erika is een charmante en creatieve vakvrouw. Een goede en zorgvuldige luisteraar. Ontwapenend met vertrouwen en de natuur als fundament. Zij zoekt de passende sfeer vanuit rust, stabiliteit en ze was altijd gastvrij en voorbereid. Kort terugpakken van de vorige keer, korte blik op de volgende stap. Ik bofte met zo’n ervaren en prettige gesprekspartner. We vonden onze weg in harmonie, verwondering en vertrouwen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Mijn huidige ambitie koesterde ik al lang. Mijn toekomst is de creatieve richting die van de Dutch Design. Ik zal haar nog af en toe informeren over de voortgang. Mijn dank is groot". (Cecilia).CONTACT

 

Erika adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Erika op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op:

telephone icon red026 - 2022159

 

joop2

Apeldoorn

Joop Kuiper

 

Uw loopbaanadviseur voor de regio Apeldoorn is Joop Kuiper. Joop is een ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond als P&O adviseur, manager en projectleider op het brede gebied van HRM.

Hij heeft gewerkt bij toonaangevende organisaties in Apeldoorn in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en heeft zich vervolgens gevestigd als zelfstandig loopbaancoach voor ervaren werknemers. Gedurende zijn loopbaan heeft Joop een stevig netwerk opgebouwd dat hij graag voor anderen openstelt. 

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Joop heeft diverse opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van mens en werk waaronder een post-doctorale opleiding HR strategie, mediation, coaching en een masterprogramma professionele loopbaanbegeleiding.

Hij heeft de afgelopen jaren veel mensen begeleidt die vastliepen in hun werk, die te maken kregen met een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag en die door de bomen het bos niet meer zagen. Als coach kan hij je helpen de juiste weg te kiezen in de richting van een nieuwe baan of als zelfstandige.

Klanten over Joop:

 •  "De begeleiding door Joop was prima, ik voelde me gehoord. Joop heeft mij goed geholpen met de manier van omgaan met de problemen die ik had. Ik kan weer op een fijne manier verder." (Mijrie)
 • "Joop, hartelijk dank voor je coaching. Vertrouwen houden, positief en actief blijven, volhouden werkt." (Gerard).
 • "De zoekrichting had ik zelf al vaststaan maar de begeleiding was verder prima" (Robert). 
 • "Ik heb de sollicitatie gesprekken goed voor kunnen bereiden. Mooi om zo snel weer aan het werk te zijn. Hij heeft een paar goede tips gegeven, en we hadden samen een goede klik". (Ruurd). 
 • Door de voorgenomen sluiting en overplaatsing van mijn vestiging verkeerde ik in grote onzekerheid over mijn baan en mijn toekomst. Joop heeft me in korte tijd weer op weg geholpen. Ik heb Joop leren kennen als een betrokken vraagbaak, als een energieke coach en als een vakkundig professional die snel tot de kern komt van de vraagstukken.” (John)

 

Joop adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Joop op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red026 - 2022159

CONTACT