Apeldoorn
Hella van de Beek

Voor de regio Apeldoorn, Zutphen en Deventer is drs. Hella van de Beek uw loopbaancoach. Zij is psycholoog en heeft een brede managementervaring in de zorgsector. In 2018 heeft zij zelf een nieuwe koers uitgezet en zich bijgeschoold tot loopbaancoach. Met deze stap kon zij haar oorspronkelijke drijfveer, het ondersteunen van mensen bij persoonlijke ontwikkeling, opnieuw vormgeven. Zij weet uit eigen ervaring dat je nooit te oud bent om van loopbaan te veranderen!

'Je bent nooit te oud voor nieuwe keuzes'

Hella gaat op heldere manier met jou aan de slag om de kern van jouw vragen naar voren te krijgen. Jouw eigen persoonlijke drijfveren en talenten weet ze snel duidelijk te krijgen, als het nuttig is met gebruik van tests. Met zachte hand, maar zonder blad voor de mond, zet ze jou aan het werk om vanuit meer zelfinzicht nieuwe stappen te zetten naar een zinvolle plek in de maatschappij. Als dat vraagt om pragmatische adviezen, ben je ook bij haar aan het goede adres. Door brede werkervaring in senior managementfuncties kan ze goed allerlei organisatorische en politiek-bestuurlijke invloeden helpen inschatten.

Hella is aangesloten bij de NOBCO en aspirant-lid van de Noloc.

Hella adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail ons op apeldoorn@50pluscarriere.nl of bel ons op:

telephone icon red026 - 2022159

Image
Image

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennismaken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.