Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Amersfoort zijn Yvette Buyserd en Dorris Meesters. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Yvette Buyserd of Dorris Meesters. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Drs. Yvette Buyserd

Yvette Buyserd is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en heeft veelzijdige werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland in verschillende functies: change manager, coach, manager HR-development en organisatieontwikkeling.

Door haar jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening, de non-profit en de cultuursector, heeft zij veel oog voor de (organisatie-)context van vraagstukken. Van daaruit kan zij gemakkelijk aansluiten bij diverse persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken die gaan over authenticiteit, effectiviteit en het omgaan met organisatiedynamiek. Zij zet de persoon centraal en benut hierbij haar psychologische, organisatie- en veranderkundige expertise.

'Met zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfmarketing gaat u zich onderscheiden op de arbeidsmarkt, en zelfverzekerd solliciteren naar een baan.'

Sinds 2010 is zij zelfstandig loopbaan- en managementcoach. Haar aandacht gaat uit naar ervaren mensen in de arbeidsmarkt. Zij is ervan overtuigd dat wendbaar en inzetbaar zijn, blijven leren en rouleren, het vergroten van zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier thema’s zijn die hen helpen bij een waardevolle carrière.

Zij is geaccrediteerd voor Myers Briggs Type Indicator en voor Spiral Dynamics. Door het Centrum voor Stress Reversal (CSR) is zij opgeleid tot stress- en burn-outcoach. Zij is een door de Noloc erkende loopbaancoach.

Image

50+ Carrière klanten over Yvette

 • "Yvette is een hele fijne coach die je erg in je waarde laat. Door haar manier van benaderen wordt je zelf aan het denken gezet, wat prettig was. Ik voelde me veilig genoeg om ook persoonlijke zaken mee te laten wegen in het proces en ze te delen. Het traject is heel zinvol voor geweest en heeft me veel over mezelf geleerd en me sterker gemaakt". (Hennie) 

 • "Yvette en ik hadden een goede match. Zij voelde goed aan wat ik nodig had zonder teveel druk uit te oefenen. Yvette was echt geïnteresseerd in mij/ kon goed luisteren/ door haar ervaring straalde ze ook rust uit/ ze gaf mij vertrouwen. Kortom een goede coach".  (Ernst)

 • “Ik had een fijne coach aan Yvette. Wat mij onmiddellijk aansprak was, dat zij ongeveer mijn leeftijd had. En dat zij heel goed in staat bleek te zijn, mijn ontslag te reduceren tot ‘naar, maar niet het einde van de wereld’. Zij voelde mijn pijn, mijn beschadiging, goed aan en wist dit goed te verminderen. Zij heeft ook humor en dat werkt bij mij enorm.  Het belangrijkste resultaat is, dat mijn beschadiging is hersteld. Mijn eigenwaarde is hersteld, mijn kwaliteiten zijn weer zichtbaar gemaakt, ik heb de tools aangereikt gekregen om mij weer op de arbeidsmarkt te begeven.” (Mirjam)

 • "De coaching van Yvette heb ik als zeer waardevol en ondersteunend ervaren. Ze was zeer behulpzaam ook bij het formuleren van mijn coachingsvragen en goede begeleiding op de inhoud en reflectie. Nieuw inzichten voor mij om verder mee aan de slag te gaan " (Ineke).

 • "In de persoon van Yvette Buyserd had ik me geen betere coach kunnen wensen. Haar achtergrond en evaring zijn onbetwist sterk van invloed geweest op mijn perceptie over de kwaliteit van het programma dat 50 plus carrière mij heeft geboden. De aanvullingen met haar persoonlijke aanpak waren helder en verfrissend, alsook de adviezen voor het lezen van bepaalde boeken die betrekking hebben op de besproken materie." (Hans).

 • ‘Ik heb Yvette leren kennen als een coach die de juiste vragen stelt om mij te laten nadenken over wat ik zelf wil. Dit gebeurde onder meer aan de hand van de persoonlijkheidstypes volgens Carl Jung en Isabel Meyers. Voor mij een 'eye opener' als bevestiging hoe ik persoonlijk in elkaar zit en waar mijn sterke en minder sterke punten zijn. Yvette is daarmee op een constructieve wijze mee omgegaan door aan te geven dat ik zelf moet bepalen wat ik zelf wil en waar ik naar toe wil gaan: wat is je 'stip aan de horizon'. Yvette gaf ook aan dat ik goed in de markt lig en daar geen zorgen over behoeft te maken. Voor mij persoonlijk een hele geruststelling zeker als dat gezegd wordt door iemand die al een geruime tijd een brede kijk heeft op de wereld en weet wat er te koop is. Kortom een persoonlijke coach die jezelf laat nadenken over wat jezelf wilt en samen een pad uitstippelt om dat te bereiken.’ (Erich).

 • "Ik vond het juist fijn doordat er geen enorm strak schema was er veel ruimte was om te brainstormen. Op deze manier kon ik tot de conclusie komen dat ik gewoon lekker aan het werk wilde waar ik word gewaardeerd en mijn hulp welkom is en geen carrière meer hoef te maken en dat ik vooral zelf de touwtjes in handen heb om ergens blij van te worden. Ik heb het als heel prettig ervaren dat er de tijd is genomen om te rouwen over mijn vorige baan en dat er de ruimte was om daar boos over te zijn. Al met al een heel fijn traject met alle tijd en ruimte. Dikke pluim voor Yvette en het team van 50 plus carrière" (Jacqueline).
 •  "Prettige persoonlijkheid. Ze heeft geen vooroordelen, en kan zich inleven in de sociale achtergrond. Met name de MBTI positionering heeft geholpen" (Gerard).

 • 'Yvette gaf mij goede tips en inzichten. Het was voor mij een plezierige en zinvolle ervaring. Fijn om weer een baan te hebben. Evaluatie een 10". (Carry).

 • "In mijn contacten heb ik 50+ carrière aanbevolen, o.a. bij Participatiefonds en individuele personen. De consultant bij het Participatiefonds gaf complimenten voor de uitwerking cv en de sollicitatiebrieven. Daarin heeft mijn coach mij geholpen en gesteund om tot iets eigens te komen. Ik wil jullie danken voor alles en vooral voor de betrokken begeleiding in mijn transitie". (Pim).

 • "Goede momenten met Yvette in een prettige sfeer! Yvette dacht goed mee met wat ik nog in de toekomst wil!" (Marjon).

 • "Yvette voelt goed aan dat ontslagen worden - op welke wijze ook - geweldig negatief is voor je zelfbeeld. Door haar positieve aanpak krijg je weer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je veel sterker sollicitatiegesprekken en grotere kans op succes. De oprechte persoonlijke belangstelling voor mij - voor welke mens ik ben - heb ik als heel goed ervaren!" (Marius).

 • Ik heb in een loopbaantraject 4 goede sessies gehad bij Yvette Buyserd. Mijn beoordeling kan niet anders dan zeer goed zijn! (Bert).

 • Ik heb weer werk. Toen ik Yvette eerst ontmoet dacht ik dat ik nooit weer aan het werk zou gaan. Toch heb ik een gehechte band met haar opgebouwd en heb veel met haar gedeeld. Ik heb een traan hier en daar laten vallen, veel gelachen en vooral veel werk verricht. Zij heeft mij uitgedaagd en soms kreeg ik taken van haar die ik liever niet zag aankomen. Als 70% van de banen d.m.v. netwerken vervuld worden dan zou dat misschien aanleiding voor meer aandacht kunnen zijn. Heel erg bedankt voor alles" (Rick).

 • De contacten / gesprekken met en adviezen van Yvette zijn voor mij waardevol en belangrijk geweest!!" (Heleen).

 • Al snel kwam ik terecht in sollicitaties, waar dus veel coaching tijd aan is besteed. Hierdoor en door het feit dat ik snel een baan heb gevonden heb ik het gehele traject niet doorlopen. Maar wel een baan ! Verder ben ik uiterst positief over het weer oppoetsen van mijn oude waarden en het vragen van feedback bij oud-collega´s, vrienden en familie. Dit heeft enorm geholpen om mij weer op het spoor te zetten" (Arie).

 • A very useful life experience which gave me the necessary guidance and pointers I needed (although when I began I wasn’t aware that I needed) for assessing and proceeding onto the next phase of my life. On finding the next step in my career, I also found me! Thank you" (Marilyn).

 • "Boven verwachting, Yvette heeft mij verder kunnen helpen met het onderzoeken, waar mijn kwaliteiten en mogelijkheden liggen" (Tineke).
Image

Drs. Dorris Meesters

De loopbaan van Dorris Meesters kent een grote diversiteit: Van projectmanager bij een organisatieadviesbureau, hoofd opleidingen en manager HR in de energiebranche (Essent) naar zelfstandig facilitator, teamontwikkelaar en loopbaancoach.

Dorris is afgestudeerd in de sociale wetenschappen, gecertificeerd NOLOC loopbaancoach en sinds maart 2019 gecertificeerd voor CMI-C, Register Loopbaancoach (RL)

Zij faciliteert, stimuleert, moedigt aan, traint en geeft suggesties. Daarbij kunt u rekenen op haar volledige betrokkenheid, drive om het doel te bereiken, integriteit, vertrouwen, positiefkritische houding en expertise van de mogelijkheden van ervaren werknemers op de arbeidsmarkt.

'We hebben zoveel meer in onze mars dan we denken'

Voor meer diepgang gebruikt Dorris de ODC drijfveren-test. De ODC-meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen in deze levensfase écht bij iemand passen en welke minder.

Image

50+ Carrière klanten over Dorris

 • "Dorris wist naadloos aan te sluiten bij hetgeen ik aan verwachtingen inbracht. Ik ben meer dan bekwaam geholpen bij mij volgende ' levens'-stap. Gesprekken waren zakelijk waar nodig en 'relationeel' waar mogelijk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Conform hetgeen samen bij de start van het traject was afgesproken". (Ronald)

 • "Leuk om nog te melden dat ik zowel van de recruiter bij Reinaerde als van het bureau Start People terugkreeg dat ze mijn cv erg aansprekend vonden. Vooral de quotes  vonden ze opvallend en leuk. Bij Reinaerde zei de recruiter zelfs dat mijn cv er echt bovenuit stak. Dat is natuurlijk fijn om terug te horen. Van deze gelegenheid maak ik direct gebruik om jou nogmaals te bedanken voor je coaching en begeleiding. Het heeft mij weer sterker gemaakt en ik heb meer inzicht en richting gekregen waar ik voor sta en waar ik goed in ben". (Tilly)

 • "Ik heb de begeleiding door en het contact met Dorris als zeer prettig ervaren. Ze zette me aan het denken, was enthousiast, stimulerend en in kansen en mogelijkheden denkend. Heel fijn, ze heeft me erg geholpen om weer een nieuwe richting te vinden. Een topper!" (Marion) 

 • "Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op het coachingstraject. Dit heeft zeker ook te maken met de persoon Dorris Meesters. Zij weet op een goede manier door te vragen om tot de kern te geraken.Zij vraagt niet alleen door en houd je een spiegel voor, maar doet dit op een prettige manier. Ik zal haar zeker aanbevelen en ga haar als coach, maar zeker ook als mens missen." (Lia)

 • "Hoi Dorris, Ik mail je omdat ik het gewoon leuk vind om je een update te geven van hetgeen ik heb gedaan na het coachingstraject met jou. Ik ben het vorig jaar juni gestart bij .... Hier werd onderwijs en mensen met een hulpvraag in de functie gecombineerd. Onwijs leuk jaar gehad en heel hard gewerkt, maar helaas het werk is afgenomen, dus last in first out is bij mij toegepast. Ik ben vanaf juni weer volop aan de slag gegaan om een nieuwe baan te vinden en ik heb daar alle tips en trucs die ik bij jou heb geleerd weer tevoorschijn gehaald. Ik heb daar weer veel aan gehad. Ook de zekerheid en me sterk voelen ben ik nog niet kwijt. Het leuke is dat ik mijn netwerk goed heb ingezet en aan de slag kan bij .... Van de 28 kandidaten ben ik degene die het komende half jaar (meer geld is er niet) aan de slag ga als teamleider. Heb ik veel zin in en dat het weer tijdelijk is vind ik niet erg. Ik ben er achter gekomen dat het heel erg leuk is om iets nieuws te starten. Ik ga weer nieuwe werkervaring opdoen! En ondertussen blijf ik uitkijken naar de volgende (onderwijs)mogelijkheden. Nogmaals heel erg dank voor jouw goede werk als coach. Ik hoop dat het goed gaat met jou en je volop opdrachten hebt. Wie weet waar we elkaar nog eens gaan ontmoeten." (Birgit)
 • "Dorris heeft veel voor mij betekent. We hadden een klik samen aan beide kanten!" (Anja) 

 • "Ik ben heel tevreden over de coaching van Dorris. Dankzij haar enthousiaste werkwijze en zeker ook door haar persoonlijke stijl, heb ik het traject als zeer positief ervaren. Ik beveel haar graag aan voor outplacement en loopbaanbegeleiding!" (Elly) 

 • "Nogmaals wil ik je bedanken voor je adviezen en begeleiding in dit hele traject en voor je geloof in mij. Je hebt mij nog meer zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven. Dat heeft er toe geleid dat ik zo sterk en stellig in deze functie kon starten. Je bent voor mij dan ook een van die bepalende mensen in mijn leven, waar ik met regelmaat aan terug zal denken." (Tilly)

 • "Het herschrijven van brieven heeft mij verder geholpen en zeker de gesprekstrainingen. Goede start met Linkedin gemaakt. Dorris heeft mij goed gemotiveerd voor (gerichte) actie, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Heerlijk om weer aan het werk te zijn". (Koos)

 • "Ik kijk met een goed gevoel terug op de begeleiding van Dorris. Ze heeft me nog meer bewust gemaakt van mijn positieve/negatieve kwaliteiten".  (Wil)

 • "Zeer prettige manier van coaching en veel suggesties ontvangen waar ik veel aan had. Het traject was maar een paar maanden, terwijl ik van 1 jaar was uitgegaan". (Bert)

 • "Ik heb weer een volledig arbeidscontract, helaas is het voorlopig nog maar voor een half jaar. Aan mij de opdracht om het contract te verlengen". (Annemarth)

 • "Ik ben erg blij dat ik na 8 maanden weer aan de slag ben. Ik heb de baan niet gevonden door te solliciteren op een vacature maar door een tip uit mijn persoonlijke netwerk. Ik wil je nog heel erg bedanken voor de diepgaande gesprekken die we samen gevoerd hebben waardoor ik op een andere manier naar mijzelf ben gaan kijken. Met meer zelfvertrouwen. Je was een goede coach voor mij". (Francois)

 • "Ik vond onze gesprekken heel prettig verlopen. Elk besproken onderdeel kwam weer voor in het loopbaanplan. Daardoor makkelijk in te vullen. De structuur naar het eindresultaat toe vond ik prettig. Bij ons was de klik ook nog eens heel goed. Dan is het totaalplaatje gewoon een 9 waard" (Heleen).