50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

eppo

Haarlem

Eppo Broese van Groenou

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Haarlem is dhr. Eppo Broese van Groenou. Eppo is na zijn kandidaats rechten aan het werk gegaan als pensioenspecialist en later als commercieel manager bij Van Lanschot Chabot.

Eppo is ook als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij heeft situaties altijd als kansen beschouwd; iedere keer een kans om te gaan doen wat hij echt leuk vindt en wat goed bij hem past. Zijn passie is sinds een aantal jaren het loopbaancoachen van mensen en teams.

nobcomms logoEppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Eppo is mede-eigenaar van 50+ Carrière en trainer onder andere voor de workshops 'Netwerken naar werk' en Loopbaan 67

 

Wilt u komen kennismaken of meer weten? Bel ons gerust.

telephone icon red023 - 2052023

 

Klanten over Eppo:

  • "Resultaat een goede 8, kortom zeer tevreden over Eppo, hij heeft mij elke keer het juiste zetje gegeven" (Daniëlle)
  • "Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).
  • "In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).

 

 

CONTACT

 

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: