50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

eppo

Haarlem

Mr. Eppo Broese van Groenou

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Haarlem is dhr. Eppo Broese van Groenou. Eppo is na zijn studie rechten aan het werk gegaan als pensioenspecialist en later als commercieel manager bij Van Lanschot Chabot. Eppo is ook als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij heeft in zijn loopbaan, situaties altijd als kansen beschouwd; iedere keer een kans om te gaan doen wat hij echt leuk vindt en wat goed bij hem past. Zijn passie is sinds een aantal jaren het (loopbaan)coachen van mensen en teams.

nobcomms logoEppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

In uw traject zal Eppo met u uw talenten ontdekken en naar boven halen. Zijn aanpak bestaat uit de volgende fasen:

  • Terugkijken naar het verleden en verwerken van het afscheid van uw vorige werkrelatie.
  • Door middel van zelfanalyse ontdekken wat uw denkstijl is en uw unieke talenten zijn. Hierbij kijkt hij naar uw positieve eigenschappen, maar ook naar uw valkuilen.
  • Met het opgedane zelfvertrouwen, de zoekrichting en het nieuw verkregen inzicht kunt u gaan solliciteren. Hiervoor zal Eppo met u kijken naar zaken als uw CV, het maken van uw presentatie en het in kaart brengen van de arbeidsmarkt. U gaat hierbij uw netwerk in kaart brengen en leren gebruik te maken van social media. Hij faciliteert u en stimuleert u om zelf antwoorden te vinden en stappen te zetten. 
  • Door zijn commerciële achtergrond beschikt hij zelf over doorzettingsvermogen en een groot netwerk, dat hij daarbij graag voor u in zet.

Hij zal ook uw trainer zijn voor de workshops 'Netwerken naar werk' van 50+ Carrière.

 

“Ik geloof er heel sterk in, dat iedereen en dus ook u goed inzetbare, maar wellicht nog verborgen talenten heeft”.

 

 

Klanten over Eppo Broese van Groenou: 

"Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).

"In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red023 - 2052023

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: