50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Succesvol langer doorwerken

Langer doorwerken tot minimaal 67 jaar gaat niet vanzelf. Wat kunnen we doen om mentale slijtage te voorkomen en om met plezier aan de slag te blijven ondanks alle veranderingen binnen de werkomgeving? Hoe voorkom je als werkgever dat de productiviteit gaat dalen, terwijl de arbeidskosten stijgen? Succesvol langer doorwerken is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ervaren werknemers en werkgevers. 

Loopbaan 67 is een programma dat individueel en in teamverband is te volgen. Wilt u meer weten over Loopbaan 67 en het succesvol langer doorwerken? Maak hieronder uw keuze.

 

Bent u werknemer en heeft u vragen over uw loopbaan ? 

Klik hier

Bent u werkgever en geïnteresseerd in het rendement van succesvol langer doorwerken?

Klik hier

 

 

Waarom Loopbaan 67?

Loopbaan67Logo

Ervaren werknemers zijn een sterk groeiende groep op de arbeidsmarkt en inmiddels groter dat de groep werknemers onder de 45 jaar. Daarmee worden ervaren werknemers ook steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Het aandeel ervaren werknemers zal de komden jaren verder stijgen.

Tegelijkertijd veranderen technologische en organisatorische ontwikkelingen de werkomgeving in versneld tempo. Voor de hele organisatie is het een uitdaging om mee te gaan met die ontwikkelingen die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen. Als werknemers niet 'bij bljven', kan dat een groot risico vormen voor de inzetbaarheid en het competent handelen op langere termijn.

Loopbaan 67 biedt een programma voor zowel ervaren werknemers als hun leidinggevenden. Met op maat gemaakte trainingstrajecten worden ervaren werknemers geprikkeld om in de veranderende werkomgeving niet alleen mee te gaan, maar daar ook een uitdaging in te zien. Door te blijven leren en reflecteren op hun eigen handelen blijven ze competent en waarde toevoegen aan de organisatie en hun eigen loopbaan.

 

Succesvol langer doorwerken

Langer doorwerken is nog een onontgonnen terrein waar veel winst op valt te behalen. Neem contact op met 50+ Carrière voor een vrijblijvende afspraak.

 

CONTACT

 

Loopbaan 67 teamtraining

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid


Wilt u vrijblijvend advies over onze begeleiding 'Loopbaan 67?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: