50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching 'Ervaring Werkt'

 

Waarom 'Ervaring werkt'?

doors2

U heeft veel ervaring. Met energie blijven werken, plezier hebben en productief en zingevend werk doen worden steeds belangrijker in de 2de helft van uw loopbaan. Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. Is dit het wel? 

 

'Ervaring werkt', coachingstraject op maat 

 • Uw 'Ervaring werkt' traject is altijd maatwerk, want iedere loopbaan verloopt anders.
 • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Hoe gaat u om met alle veranderingen en maakt u gebruik van uw ervaring? Hoe zorgt u dat u met plezier aan het werk blijft en uw inkomen op peil houdt? Er verandert zo veel, maar u kunt zelf ook twijfelen. Doe ik dit werk niet te lang? Hou ik het (mentaal of fysiek) goed vol? Maar wat dan wel? Wij begeleiden u graag zodat u de tweede helft van uw loopbaan goed kunt voortzetten. 
 • U kunt uw productiviteit, energie en flexibiliteit prima op peil houden als u het werk doet wat bij u past. We zien dat iedereen met de juiste coaching plezierig en succesvol kan blijven werken.

 

Wat kunt u als deelnemer verwachten van 'Ervaring werkt'?

 • Voorstel op maat.
 • Financieel advies.
 • Een loopbaanscan.
 • Persoonlijke coaching met als resultaat inzicht in uw 
  - Drijfveren en kernkwaliteiten;
  - Motivatie en betrokkenheid;
  - Flexibiliteit en veranderingsbereidheid;
  - Werkvermogen en energiebalans;
  - Ontwikkelmogelijkheden en loopbaanhorizon.

 

Wat brengt dit loopbaantraject u?

Het traject is een persoonlijk ontwikkelingsproces. U krijgt meer vertrouwen en richting. U vergroot uw wendbaar- en weerbaarheid in uw loopbaan en daarmee baanzekerheid tot of zelfs na de pensioengerechtigde leeftijd. U investeert met dit traject in uw werkplezier en verdiencapaciteit.

Naast wat u wilt en kunt is het ook van belang te weten wat u financieel nodig heeft. In samenwerking met een onafhankelijk netwerk van financiële planners kunt ook integraal financieel advies inwinnen over uw inkomen, pensioen, huis en hypotheek. Bovendien heeft de keuze die u maakt ook fiscale gevolgen. 

 

Hoe nu verder?

Wilt u kennis maken en meer weten over ons programma 'Ervaring werkt' en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

 

CONTACT