50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Succesvol langer doorwerken

Loopbaan67Logo

 

Wat is Loopbaan 67?

Langer doorwerken tot minimaal 67 jaar staat voor de deur. Wat kunnen we doen om met plezier, competent en productief aan de slag te blijven? Hoe houden we koers in onze loopbaan en gaan we mee met hetgeen van ons verwacht wordt?

Loopbaan 67 is een programma voor zowel ervaren werknemers als hun leidinggevenden. Met op maat gemaakte loopbaan- en trainingstrajecten worden ervaren werknemers geprikkeld om vitaal te blijven en de uitdaging van verandering aan te gaan. Door te investeren in wat nodig is om te blijven leren en reflecteren, blijven ervaren werknemers competent handelen, waarde toevoegen aan de organisatie en de regie houden over hun eigen loopbaan.

Wilt u meer weten over Loopbaan 67 en het succesvol langer doorwerken? Maak hieronder uw keuze. 

Bent u werknemer en wilt u de regie houden over uw loopbaan ? 

Klik hier

Bent u werkgever en geïnteresseerd in onze expertise over langer doorwerken?

Klik hier

 

Het onontgonnen terrein van langer doorwerken

leeftijdsopbouw2025De groep ervaren werknemers is inmiddels groter dat de groep werknemers onder de 45 jaar. Daarmee worden ervaren werknemers ook steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Het aandeel ervaren werknemers zal de komende jaren alleen maar verder stijgen.

Tegelijkertijd nemen de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen toe en verandert de werkomgeving in een snel tempo. Voor werknemers is het een uitdaging om mee te gaan met alle ontwikkelingen die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen. Als werknemers niet 'bij blijven', kan dat een risico worden voor de inzetbaarheid en het competent handelen op langere termijn.

Langer doorwerken is nog een onontgonnen terrein waar veel winst op valt te behalen. Neem contact op met 50+ Carrière voor een vrijblijvende afspraak.

 

CONTACT

 

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid


Wilt u vrijblijvend advies over onze begeleiding 'Loopbaan 67?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in:

Loopbaan 67 teamtraining

Maak kennis met onze coaches

160126 11Coaches