50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Het outplacementbureau voor de ervaren werknemer

 

Outplacement voor een baan nu en in de toekomst

Heeft u te horen gekregen dat u naar ander werk op zoek moet gaan, dan kan dat onzekerheid geven, vooral als 50+ werknemer. U wilt en zult ook uit die situatie komen, want er is werk. En werk is belangrijk; het biedt zingeving, een inkomen en sociale contacten. We begeleiden u in een intensief traject effectief naar ander werk. Dat kan in dienstverband zijn of als zelfstandige. Omdat de vaste baan voor het leven niet meer bestaat, helpen we u ook met het leggen van een basis voor de toekomst, zodat u aan het werk blijft, voor welke werkgever dan ook.

 

Waarom een outplacementtraject bij 50+ Carrière? 

50+ Carrière is dé specialist voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe werkgevers in het algemeen tegen ervaren werknemers aankijken.

Ervaren werknemers zijn in hoge mate betrokken, betrouwbaar, nauwkeurig, sociaal vaardig, mentaal weerbaar en klantgericht. Mogelijke vooroordelen ten opzichte van jongere collega’s zijn salaris, gezondheid, flexibiliteit, omgaan met de nieuwste ontwikkelingen en opleidings-bereidheid. Welk punt het ook is, we maken het bespreekbaar en helpen u deze te pareren.

We laten u zien hoe u kunt netwerken en uzelf het beste kunt presenteren. U krijgt persoonlijke begeleiding door een ervaren 50+ loopbaancoach die als geen ander weet wat u nodig heeft om weer aan het werk te komen. Al honderden werknemers zijn door 50+ Carrière met volle tevredenheid van werk naar werk begeleid.

 

Hoe komt u met 50+ Carrière aan het werk?

Cover werkboek

Uw traject betekent hard werken. Intensieve individuele sessies met uw eigen loopbaancoach leiden uiteindelijk tot ander werk. In het traject volgt u onderdelen en opdrachten uit onze werkmap en twee workshops 'Netwerken naar werk' en 'Succesvol solliciteren'.

Uw traject doorloopt doorgaans vier fases:

  1. Opbouwen van een positief zelfbeeld en vertrouwen in uw loopbaanvervolg
  2. Bepaling van en focus op de meest kansrijke en passende zoekrichting
  3. Intensieve arbeidsmarktbenadering door te netwerken en te solliciteren
  4. Aan het werk gaan.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk de uitgebreide beschrijving.

 

Wat kost een investering in het vervolg van uw loopbaan?

Uw investering in uw toekomst en plezierig doorwerken tot 67 jaar wordt beïnvloed door uw begeleidings- en opleidingsvraag en transitiebudget. Ieder traject is maatwerk, dus bel ons voor persoonlijk advies. Dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

 

Hoe nu verder?

Wilt u onze referenties zien en meer weten over de coach bij u in de regio? Lees erover op onze coachespagina. De volgende stap is om kennis te komen maken. In dat gesprek kunt u aangeven wat u wilt en verwacht. Uw coach stemt uw traject af op uw situatie en geeft u inzicht in het verloop van het traject.

 

CONTACT

 

In onze gedragscode vindt u onze algemene voorwaarden, privacy- en klachtenreglement.

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid


Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in:

Maak kennis met de ervaring van 50+ Carrière

160126 11Coaches