50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

collaris

Den Bosch

Cécile Collaris

Uw outplacement-, loopbaan-, en re-integratiecoach voor de regio Den Bosch is mw. Cécile Collaris. Zij is haar loopbaan begonnen in de sociale sector en heeft voornamelijk gewerkt in leidinggevende functies. Met deze relevante werkervaring is Cécile in 1997 begonnen als loopbaancoach. Haar levenservaring zorgt voor verdieping. 

 

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Naast opleidingen op het terrein van de psychologie, ODC analyse en Enneagram, is zij eveneens geschoold voor professionele coaching bij Weisfeldt & Partners en in het bezit van de landelijke erkende NOLOC accreditatie.

 

Mensen in beweging brengen naar werken en leven vanuit bezieling, gericht op resultaat, daar gaat het mij om. Coaching en training in persoonlijke effectiviteit, leiderschap, communicatie en samenwerking vormen de kern van mijn werk. Ik maak gebruik van zeer diverse werkvormen, afgestemd op de persoon of groep.
In coaching van mensen met kanker en ernstig verlies, komen mijn professionele passie en persoonlijke levenservaring samen.

 

Wat zijn de specialismen van Cécile Collaris? 

  • Outplacement- en loopbaanbegeleiding
  • Re-integratie 2de spoor
  • Re-integratie bij Burn-out, Kanker en Verlies
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Mindfull werken
  • Training cognitieve vaardigheden (Cogmed coach)
  • Brainspotting

 

“Ik begeleid mensen naar ertoe doen. Het is zo waardevol om te ontdekken wat je werkelijk wilt en te floreren als mens in werk en privé”.

 

Klanten over Cécile

"De begeleiding door Cécile naar het beantwoorden van mijn zoekvraag heb ik als prettig, enthousiast, begripvol en warm ervaren. Ik heb een nieuwe baan. Dat was het uiteindelijke doel van dit traject". (Alex)

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red073 - 2032191

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: