50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

riennefoto

Breda

Riènne Oomes

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Breda en Zuid-West Brabant is mw. Riènne Oomes. Zij is sinds 1990 werkzaam op het gebied van mens en werk. Eerst voor het UWV, later bij Agens, Salto re-integratie, Globalview Implacement en Lee Hecht Harrison. Met deze ervaring is zij vanaf 2009 zelfstandig loopbaancoach voor een diverse groep opdrachtgevers. 

In bepaalde periodes van uw loopbaan is het soms noodzakelijk de balans op te maken. Thema's die dan om een antwoord vragen. Riènne is gericht op het in beweging brengen van een veranderingsproces. Haar motto is: ‘Met plezier in het werk en in het leven staan door te blijven bewegen’. 

nobcoMet haar sterke regionale netwerk en een op maat gemaakte en doelgerichte aanpak, brengt Riènne u verder in uw loopbaan. U werkt met haar aan uw mentale en fysieke veerkracht als basis voor een actieve en effectieve benadering van de arbeidsmarkt. U gaat intensief aan het werk, zodat u de beweging die u heeft ingezet, concreet kan gaan maken in de praktijk en u weer een stap verder komt in uw loopbaan. Riènne is als coach gecertificeerd in TA (Transactionele Analyse) en aangesloten als associate coach bij de NOBCO.

 

“Ik begeleid met veel succes vooral ervaren werknemers naar ander werk door beweging te creëren.”

 

Klanten over Riènne Oomes:

"Ik ben erg tevreden over Riènne en over 50+ Carrière.  Toch hoop ik dat ik in de toekomst geen beroep meer op jullie hoef te doen. Bedankt voor jullie hulp en betrokkenheid" (Chris).

"Mocht ik nog een keer in deze situatie komen dan zou ik zo weer door Riènne begeleid willen worden" (Wim)

"Ik was sneller dan ik dacht weer aan de slag" (Jan).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red076 - 7002043

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: