50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Yvette Buyserd 01

Amersfoort

Drs. Yvette Buyserd

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Amersfoort is Yvette Buyserd. Afgestudeerd in de sociale wetenschappen heeft zij veelzijdige werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland in verschillende functies: change manager, coach, adviseur HR-development en organisatieontwikkeling. Yvette heeft gewerkt in het bedrijfsleven, bij de overheid en bij ngo’s. 

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalSinds 2010 is Yvette zelfstandig loopbaan- en managementcoach. Haar aandacht gaat uit naar ervaren mensen op de arbeidsmarkt. Zij is ervan overtuigd dat wendbaar en inzetbaar zijn, blijven leren en rouleren, het vergroten van zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier thema’s zijn die u helpen bij een waardevolle carrière.

Yvette is aangesloten bij de NOLOC, vereniging voor loopbaan professionals en geaccrediteerd voor MBTI.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red030 - 2270548

 

Klanten over Yvette: 

 • "Prettige persoonlijkheid. Ze heeft geen vooroordelen, en kan zich inleven in de sociale achtergrond. Met name de MBTI positionering heeft geholpen"(Gerard).
 • "yvette gaf mij goede tips en inzichten. Het was voor mij een plezierige en zinvolle ervaring. Fijn om weer een baan te hebben. Evaluatie een 10". (Carry). 
 • "In mijn contacten heb ik 50+ carrière aanbevolen, o.a. bij Participatiefonds en individuele personen. De consultant bij het Participatiefonds gaf complimenten voor de uitwerking cv en de sollicitatiebrieven. Daarin heeft mijn coach mij geholpen en gesteund om tot iets eigens te komen. Ik wil jullie danken voor alles en vooral voor de betrokken begeleiding in mijn transitie". (Pim). 
 • "Goede momenten met Yvette in een prettige sfeer! Yvette dacht goed mee met wat ik nog in de toekomst wil!" (Marjon).
 • "Yvette voelt goed aan dat ontslagen worden - op welke wijze ook - geweldig negatief is voor je zelfbeeld. Door haar positieve aanpak krijg je weer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je veel sterker sollicitatiegesprekken en grotere kans op succes. De oprechte persoonlijke belangstelling voor mij - voor welke mens ik ben - heb ik als heel goed ervaren!" (Marius). 
 • Ik heb in een loopbaantraject 4 goede sessies gehad bij Yvette Buyserd. Mijn beoordeling kan niet anders dan zeer goed zijn! (Bert). 
 • Ik heb weer werk. Toen ik Yvette eerst ontmoet dacht ik dat ik nooit weer aan het werk zou gaan. Toch heb ik een gehechte band met haar opgebouwd en heb veel met haar gedeeld. Ik heb een traan hier en daar laten vallen, veel gelachen en vooral veel werk verricht. Zij heeft mij uitgedaagd en soms kreeg ik taken van haar die ik liever niet zag aankomen. Als 70% van de banen d.m.v. netwerken vervuld worden dan zou dat misschien aanleiding voor meer aandacht kunnen zijn. Heel erg bedankt voor alles" (Rick).
 • De contacten / gesprekken met en adviezen van Yvette zijn voor mij waardevol en belangrijk geweest!!" (Heleen).
 • Al snel kwam ik terecht in sollicitaties, waar dus veel coaching tijd aan is besteed. Hierdoor en door het feit dat ik snel een baan heb gevonden heb ik het gehele traject niet doorlopen. Maar wel een baan ! Verder ben ik uiterst positief over het weer oppoetsen van mijn oude waarden en het vragen van feedback bij oud-collega´s, vrienden en familie. Dit heeft enorm geholpen om mij weer op het spoor te zetten" (Arie).
 • A very useful life experience which gave me the necessary guidance and pointers I needed (although when I began I wasn’t aware that I needed) for assessing and proceeding onto the next phase of my life. On finding the next step in my career, I also found me! Thank you" (Marilyn). 
 • "Boven verwachting, Yvette heeft mij verder kunnen helpen met het onderzoeken, waar mijn kwaliteiten en mogelijkheden liggen" (Tineke)
 • Ik vond het een leuk en leerzaam traject waaraan ik veel heb gehad en nog heb. Ik zou het iedereen aanraden, mits zij zich volop openzetten voor de geboden kansen. Ik vind Yvette een topcoach. Ze is een echte klasbak!" (Tjitske)
 • Ik heb met Yvette goede en leuke gesprekken gehad. Ook was/is ze erg betrokken bij mijn 'ziekte' en heb ik alle ruimte gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Inmiddels heb ik ook bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit" (Mariëtte).

 

CONTACT

 

 

 

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: