50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

BenoitHameleers Kaart2

Maastricht

Benoît Hameleers

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor Maastricht en (Zuid) Limburg is Benoît Hameleers. Na zijn HBO opleiding tot hulpverlener heeft hij zijn gehele werkzame leven met ‘mensen in verandering’ gewerkt. Eerst als psycho-sociaal hulpverlener, als teamleider, als trainer consultant bij Odyssee en sinds 2008 vanuit zijn eigen bedrijf.

nobcoicf

De ouder wordende mens en de noodzaak van een leven lang leren om ook uw kansen optimaal te benutten zijn belangrijke thema’s geweest tijdens zijn werk.

Benoît is als coach ICF gecertificeerd (2013) en lid van de NOBCO. 

Door zijn jarenlange ervaring en opleiding tot “consciousness coach®” kan Benoît u ondersteunen om een vitale (werk)toekomst vorm te geven.

  

Klanten over Benoît:

  • "Het sterkste vind ik dat Benoit mij liet “onthaasten”….ik had de drang om zelf zo snel mogelijk maar “overal in te stappen c.q. aan de slag te gaan” zonder goed na te denken of dit dan wel bij mij zou passen. Benoit zorgde voor een sterke bewustwording van de kant die ik op wil, de kant die het beste bij mij past, en de sector waar de beste mogelijkheden in liggen voor mij. Bij herhaling -gepast- kritisch om een goede cv te maken. En het resultaat is daar…." (Rob). 
  • "Mijn keuze was bewust, na een kennismakingsgesprek, voor Benoit. Ik had behoefte aan duidelijkheid en inlevingsvermogen. Benoit liet mij ook vaker doordenken en in de spiegel kijken. Ik heb het als zeer positief ervaren. Bewustzijnscoach in hart en nieren." (Mirjam). 
  • "Het traject heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Benoît heeft met zijn netwerk mij goed op weg geholpen(Peter). 
  • "Als ik ooit nog ondersteuning nodig heb, ga ik zeker een beroep op hem doen"(Antje).

 

Benoît adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Benoît via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red043 - 2041063