Maastricht
Benoît Hameleers

Uw outplacement- en loopbaancoach voor Maastricht en (Zuid) Limburg is Benoît Hameleers. Na zijn HBO opleiding tot hulpverlener heeft hij zijn gehele werkzame leven in Limburg met ‘mensen in verandering’ gewerkt. Eerst als psycho-sociaal hulpverlener, als teamleider, als trainer consultant bij Odyssee en sinds 2008 vanuit zijn eigen bedrijf.

"Er zijn altijd kansen en mogelijkheden".

Benoît is als coach ICF gecertificeerd (2013) en lid van de NOBCO. Door zijn jarenlange ervaring en opleiding tot “consciousness coach®” kan Benoît u ondersteunen om een vitale (werk)toekomst vorm te geven.

Benoît adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Benoît via maastricht@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red043 - 2041063

Image
Image

50+ Carrière klanten over Benoît

  • "Het sterkste vind ik dat Benoit mij liet “onthaasten”….ik had de drang om zelf zo snel mogelijk maar “overal in te stappen c.q. aan de slag te gaan” zonder goed na te denken of dit dan wel bij mij zou passen. Benoit zorgde voor een sterke bewustwording van de kant die ik op wil, de kant die het beste bij mij past, en de sector waar de beste mogelijkheden in liggen voor mij. Bij herhaling -gepast- kritisch om een goede cv te maken. En het resultaat is daar…." (Rob).

  • "Mijn keuze was bewust, na een kennismakingsgesprek, voor Benoit. Ik had behoefte aan duidelijkheid en inlevingsvermogen. Benoit liet mij ook vaker doordenken en in de spiegel kijken. Ik heb het als zeer positief ervaren. Bewustzijnscoach in hart en nieren." (Mirjam).

  • "Het onderlinge overleg met Benoît heb ik als zeer prettig ervaren en werkte goed om richting te bepalen, ideeën op te doen en te toetsen en ervaringen te toetsen; een klankbord dat mij goed heeft geholpen !!" (Theo).

  • "Het traject heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Benoît heeft met zijn netwerk mij goed op weg geholpen" (Peter).

  • "Als ik ooit nog ondersteuning nodig heb, ga ik zeker een beroep op hem doen" (Antje).