Hengelo / Enschede
Annemieke Roskam

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Twente is Annemieke Roskam. Zij heeft brede ervaring op het gebied van outplacement en re-integratie 2de spoor en recent een opleiding gevolgd als arbeidsdeskundige. Annemieke is sinds 1992 met veel plezier en resultaat werkzaam in het vak van loopbaanbegeleiding voor onder andere 50+ Carrière, Start, Commit Arbo, ZGT, Menea en ID plein, in profit en non-profit organisaties. Sinds 2012 is Annemieke zelfstandig loopbaan- en re-integratiecoach.

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

Image

Klanten over Annemieke

  • "Ben uiteraard tevreden met het resultaat. Ik heb een mooie baan gevonden. Binnenkort komt Annemieke kijken waar ik werk! (Han).

  • Ik kan u mededelen dat ik over de werkzaamheden van Annemieke en haar persoonlijke en warme benadering zeer te spreken ben en dat ik haar van harte kan aanbevelen".

  • "Een prettige coach die goed aanvoelt wat er speelt en mij weer een goed beeld heeft gegeven waar mijn mogelijkheden liggen" (René).

Investeer in uw inzetbaarheid. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennis maken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.