50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw coaches in Haarlem en regio Alkmaar, Eppo Broese van Groenou en Elly Dikker

 

eppo

 

Haarlem

Eppo Broese van Groenou

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Haarlem is dhr. Eppo Broese van Groenou. Eppo is na zijn kandidaats rechten aan het werk gegaan als pensioenspecialist en later als commercieel manager bij Van Lanschot Chabot.

Eppo is als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij heeft situaties altijd als kansen beschouwd; iedere keer een kans om te gaan doen wat hij echt leuk vindt en wat goed bij hem past. Zijn passie is sinds een aantal jaren het loopbaancoachen van mensen en teams.

nobcomms logoEppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Eppo is mede-eigenaar van 50+ Carrière en trainer onder andere voor de workshops 'Netwerken naar werk' en Ervaring Werkt.

 

Klanten over Eppo:

 • "Eppo heeft mij begeleid als coach in een lange periode waarin ik twijfelde over de invulling van mijn leven qua werk. Hij luistert, confronteert op een diplomatieke manier en laat je nadenken over wat werkelijk bij je past. Hij is een fijne coach die zich goed kan verplaatsen in de situatie en je altijd weer kan motiveren. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking waardoor ik inderdaad een nieuwe, betere passende rol kon vinden. Ik kan hem een ieder aanbevelen!" (Marjolein)
 • "Eppo luisterde zeer goed en begreep dat ik vaart wilde zetten in het proces dus daarom wekelijks contact en weer snel aan de slag" (Marcel).
 • "Met behulp van de introductie van Eppo ben ik met mijn nieuwe werkgever in gesprek gekomen en aan het werk gegaan. Dank" (Marjolein)
 • "Eppo heeft mijn begeleiding met veel passie opgepakt, is persoonlijk en heeft veel kennis van zaken. Ik zal hem zeker aanraden" (Mark).
 • "Resultaat een goede 8, kortom zeer tevreden over Eppo, hij heeft mij elke keer het juiste zetje gegeven" (Daniëlle).
 • "In mijn proces dat mijn werksituatie plotseling drastisch veranderde heeft Eppo mij coachend zeer professioneel bijgestaan. Dankzij zijn support en kennis heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Het proces was soms confronterend, maar wel altijd opbeurend. Eppo heeft mij geholpen het denkproces te verruimen, zodat ik nu, een nieuwe weg ben ingeslagen" (Richard).
 • "Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).
 • "In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).

 

Wilt u een advies of komen kennismaken? Mail Eppo op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons:

telephone icon red020 - 6731582

 

elly

 

regio Alkmaar

Elly Dikker

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Alkmaar is Elly Dikker. Elly heeft een stevige achtergrond in diverse rollen in het bedrijfsleven. Als projectleider, consultant en coach op het brede terrein van HRM. Zij werkte voor grote bedrijven in diverse branches.

Elly begeleidt ervaren mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Met oog voor uw unieke loopbaanwensen, werkt zij samen met u aan het hervinden van richting, uw eigenheid en zelfvertrouwen om (opnieuw) te kunnen floreren.

Tijdens het traject krijgt u haarscherp in beeld wat u echt belangrijk vindt, waarin u op uw best bent en waar u energie van krijgt. Parellel daaraan begeleidt zij u bij het zetten van concrete stappen om uw werkwensen te realiseren. Ze benut daarbij haar psychologische, organisatie- en arbeidsmarkt kennis.  

Elly is ervan overtuigd dat het vergroten van uw zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier zullen helpen bij de voortzetting van een waardevolle carrière.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Sinds 2009 is Elly zelfstandig loopbaan-, stress & burn-out en managementcoach. Zij haalde haar Master in Managing Human Resources aan een Engelse universiteit. In 2008 volgde zij een opleiding tot doelgericht coach en specialiseerde zich tot loopbaan- en stress & burn-out coach via diverse leergangen. Elly is NOLOC erkend loopbaancoach en gecertificeerd voor DISC Persoonlijke Stijl profielen. Zij coacht vanuit haar locatie in Castricum of in Middenbeemster.

 

Klanten over Elly:

 • "Ik had al vrij snel in het traject een sollicitatie lopen waar ik uiteindelijk ook ben aangenomen.
  Elly heeft me vooral geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ook heeft zij dmv diverse oefeningen laten zien wat bij past als persoon en wat niet. Ik vond Elly een hele fijne coach die mij weer in mijzelf liet geloven.
  De map heb ik ontvangen en hebben we ook wel gebruikt, maar ik heb vooral veel aan het stukje rouwverwerking gehad en daardoor weer vertrouwen in mijn kunnen gekregen. Daar ben ik Elly heel dankbaar voor." (Mariette)
 • "Elly Dikker heeft mij goed op weg geholpen, vooral begripvol. (Anjo).
 • "Elly heeft mij op de juiste momenten geconfronteerd en gesteund waardoor ik met een andere bril naar situaties leerde kijken en stappen kon maken. Daarnaast is zij een empathisch en prettig mens". (Trudie)
 • "Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding van het 50+ traject is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak).
 • "Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven". (Jesse). 
 • "Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel / hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André). 
 • "Het outplacement traject heb ik als zeer positief ervaren. Tussen Elly en mij bestond al snel een gevoel van vertrouwen en wij zagen elkaar elke 14 dagen, waardoor de  continuïteit ook gewaarborgd was. Als ik in een cijfer uitdruk hoe ik de begeleiding heb beleefd, is dit een 9 waard" (Loes).
 • "Ik heb vorige week een gesprek gehad met Loes en zij heeft traject als zeer prettig ervaren. Dat is allereerst prettig voor haar. In mijn ogen is Loes een voorbeeld voor oudere werkzoekenden. Haar motivatie, inzet, positieve instelling én realistische kijk op de arbeidsmarkt vind ik kenmerkend. Ook voor ons goed om te horen dat het traject bij jullie goed bevallen is. Wie weet kunnen we nog eens iemand aanmelden, op dit moment is er geen traject voorhanden. Maar we houden zeker contact. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!" (Opdrachtgever Eric). 
 • "Mijn coach, Elly Dikker, stelde zich op als een zeer innemende en betrokken persoon en na iedere bijeenkomst had ik meer dan voldoende inspiratie opgedaan om een nieuwe baan zullen gaan vinden. Ook de niet zakelijke kant van mijn situatie heeft ze niet ontzien en kon ik het nodige op persoonlijk vlak ook met haar delen. Ik dank haar voor haar inzet" (Sjaak).
 • "Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimtegevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard)
 • "Ik ben door Elly Dikker op een zeer prettige en uitstekende wijze geholpen in mijn outplacementtraject!" (Peter).
 • "Elly Dikker, mijn coach wil ik graag bedanken. Ik voelde gelijk een goede klik. Voor zover mogelijk heeft Elly mij goed op weg kunnen helpen. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met veel interesse zodat ik het geleerde in het begin direct kon toepassen bij het solliciteren. Elly geef ik een 9 ½  als coach en voor haar begrip en luisterend oor waar nodig een 10!" (Sandra).ONTACT

 

Wilt u een advies of komen kennismaken? Mail Elly op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

telephone icon red020 - 6731582