Regio Gorinchem

Boukje Kruize

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Gorinchem is mw. Boukje Kruize. Zij is na een studie pedagogiek en negen jaar werkervaring in de sportmarketing in 1992 begonnen als adviseur outplacement, eerst in loondienst en sinds 1994 als zelfstandige.

'Liefst begin ik het traject direct met de arbeidsmarktbenadering''

CMI logo consultantHet vak heeft zij geleerd in praktijk en theorie, o.a. MDI en Goldstein gecertificeerd, mediator opleiding, mentor bij het CMI, register consultant, RET, arbeidsrecht. Boukje werkt zeer pragmatisch en stelt het snel weer aan het werk komen boven alles.

Tijdens haar ruime ervaring als outplacement adviseur, projectleider mobiliteit en loopbaancoach heeft zij honderden kandidaten succesvol begeleid naar ander werk binnen de profit, zakelijke- en financiële dienstverlening, (semi-)overheid, universiteit, industrie en de zorg.

We adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail ons op rotterdam@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red010 - 3070956

Image

Klanten over Boukje

  • "Ik had verwacht dat ik met mijn ervaring een passende baan zou vinden, maar de eisen van diploma's zijn de laatste jaren bijgesteld, en daar voldoe ik niet aan. Ik heb nu wel een baan, dus het traject is wel geslaagd, maar niet de baan die ik ambieer of voor 100% aankan ( fysiek ). De keuze voor deze baan is toch gemaakt om in ieder geval bij een andere organisatie werkzaam te zijn, en evt vanuit deze positie te blijven kijken naar een baan die goed bij mij past". (Joke)

  • "Boukje was voor mij een super coach!" (Kees).

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennismaken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.