50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Amsterdam Coaches

Jan Willem van Sandick & Annemarie Wijnbergen & Sylvia van Dongen

 

sandick2

Drs. Jan Willem van Sandick

Jan Willem is een zeer ervaren loopbaancoach en kan putten uit een jarenlange, brede ervaring in bedrijfsleven en overheid, vanuit meerdere rollen als accountmanager, in-company trainer-adviseur en tot voor kort als manager/ondernemer in zijn eigen bedrijf. 

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalVanuit -indertijd- de studies Psychologie en Bedrijfskunde, en meer recente vakopleidingen, maar ook vanuit praktijkervaring en intuïtie begeleidt Jan Willem mensen zoals u diepgaand om loopbaan- en levenskeuzes te maken die echt passen. Daarbij zet hij diverse loopbaanopdrachten, tests (indien nodig) en gespreksoefeningen in om u het inzicht te geven wat helpt uw loopbaan goed voort te zetten. Jan Willem is lid van de NOLOC. 

 

Klanten over Jan Willem:

 • "Jan Willem is een geweldige coach. Hij is positief, enthousiast, betrokken, sociaal, altijd bereikbaar als nodig. Hij is heel sterk in het analyseren en begrijpen van situaties. Waarna je beter begrijpt hoe je je voor kunt bereiden op vergelijkbare situaties. Waar Jan Willem mij erg mee geholpen heeft is me zeer intensief voor te bereiden op gesprekken. Door in kaart te brengen welke “problemen” er zijn binnen deze specifieke organisatie / baan, vervolgens te bepalen welke kwaliteiten die ik heb, ingezet kunnen worden in die situatie, (wat kan ik oplossen) kon ik me veel beter voorbereiden op gesprekken. En met succes!"(Ilona).
 • "Prima, prettige gesprekken. Goede klik. Positiviteit deed me goed" (Walter)
 • "Het resultaat was voor mij uitstekend. Ik wist niet wat me te wachten stond en ben er open ingegaan. Het resultaat was voor mij niet een baan of iets dergelijks. Meer het traject zelf om te ontdekken wat ik nou echt wil. Ben ik diegene die ik denk te zijn. Meer naar mijn hart op zoek welke passie mij het meeste waard is. Door dit traject ben ik wederom bevestigd dat mijn koers, welke dat ook is, als ik die met mijn benadering en enthousiasme doe altijd slaagt. En dat heeft een mens zo nu en dan nodig, bevestiging. Jan Willem heb ik meerdere malen bedankt en vooral een gecomplimenteerd met zijn fijne manier van feedback geven. Door zijn inzicht en empathie heeft hij altijd de juiste bewoording paraat. Dankzij onze klik hebben we nog steeds contact, het traject was al ruim afgelopen. We hebben nog steeds contact en dat zegt wat over zijn manier van werken, hij blijft betrokken en geïnteresseerd naar je. Dat maakt hem een geweldig mens en goede coach. Succes allen samen en wie weet tot ziens. Ik zal Jan Willem zeker voordragen als iemand daar behoefte aan heeft". (Met vrolijke groet, André)
 • "Ik heb de contacten met Jan-Willem altijd als zeer prettig en positief ervaren. Hij heeft mij bijzonder geholpen om m.n. mijn sterke eigenschappen en de daarbij behorende mogelijkheden boven water te halen waar ik in eerste instantie nooit bij stilgestaan heb. Bijzonder waardevolle gesprekken gehad buiten alle standaard hulp zoals opstellen goed CV en mijn LinkedIn profiel. Hartelijk dank voor alle ondersteuning". (Walter)
 • "Zeer zorgvuldige begeleiding en ingaan op persoonlijke vraagstukken qua inhoud en proces.Veel inlevingsvermogen betreft de situatie waarin ik verkeerde en goed en flexibel omgegaan met alles wat zich voordeed. Ik heb veel steun en aandacht en motivatie ervaren tijdens het traject wat mij stimuleerde om ook in moeilijke. momenten verder te gaan" (Kerstin).
 • "Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik van Jan Willem kreeg. Ik had meteen een klik met Jan Willem en ben tot de dag van vandaag blij dat ik voor hem koos (had een intake gesprek met 2 andere bureaus). Jan Willem stond altijd voor mij klaar en moedigde mij aan als ik weer een afwijzing kreeg op een sollicitatie. Hij dacht altijd mee en introduceerde mij bij een aantal van zijn contacten. Ik had het gevoel dat hij begreep hoe lastig ik het vond om zonder werk te zitten en steunde mij tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik vond het fijn om mijn twijfels en belemmeringen met hem te bespreken. Kortom; een super coach die ik anderen zou aanraden." (Michèle). 
 • "Hartelijk dank voor de begeleiding door Jan Willem van Sandick. Ik heb het traject met plezier en succes doorlopen en ben er zeer mee geholpen!" (Jerry).
 • "Het altijd kunnen mailen en dan snel antwoord krijgen heb ik als zeer nuttig/prettig ervaren. Ik had liever afspraken/sessies van een uur gehad. Afspraken van beide kanten uit korte tijd van tevoren kunnen veranderen vond ik zeer relaxed. Dit traject vond ik zeer prettig en ik zal ook zeker mensen aanraden ook bij jullie een traject te volgen". (Paula). "Ja, ik ben blij met hoe ik er nu voorsta. Ik heb een baan die welliswaar officieel een 'demotie' is maar waar ik heel blij mee ben omdat het NU is wat ik WIL, blij van wordt en straks misschien weer gaat bieden wat ik ook KAN" (Mariska). 
 • "Ik heb de begeleiding als zeer warm, prettig en waardevol ervaren. Het heeft geholpen snel weer in balans te komen en daardoor een baan te verwerven" (Arnold)
 • "Heb de betrokkenheid van mijn coach als erg fijn ervaren" (Claudia).
 • "Mijn coach was een prima, ontzettend aardige en betrokken persoon. De begeleiding heeft mij in de eerste 3 à 4 sessie zeker geholpen in het krijgen van meer zelfvertrouwen waaraan het ontbrak door ontslag op deze leeftijd. Ook heeft het geholpen in het focussen op een richting die bij mij past. Ik vond het wel duur." (Eugenie).
 • Ik heb een leuke nieuwe baan! De flexibele opstelling van de coach was heel plezierig. Het was echt maatwerk. Tijdens het traject wisselden de omstandigheden en vooruitzichten regelmatig. De coaching werd daar op mijn verzoek op een fijne manier op aangepast. Ook altijd (!) snelle reactie op mijn tussentijdse feedback-vragen was heel plezierig en nuttig!" (Jolanda).

 

Wilt u kennis komen maken met Jan Willem of zijn advies? Mail Jan Willem op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 

telephone icon red020 - 6731582

 

 

AnnemarieWijnbergen Kaart

Mr. Annemarie Wijnbergen

De rode draad in het werkzame leven van Annemarie is de relatie mens – werk. Zij heeft haar ervaring bij ABNAMRO opgedaan in loopbaanbegeleiding van medewerkers in het kader van door- en uitstroom. Dat was een uitstekende leerschool. De begeleiding die Annemarie geeft is zowel individueel als groepsgewijs. Haar motto voor de 21ste eeuw is: zekerheid moet u niet meer zoeken bij een bedrijf maar bij uzelf.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalHaar kracht zit in het stellen van vragen die de kern raken en het werken aan oplossingen. Annemarie wordt veel gevraagd voor de begeleiding van ervaren werknemers voor o.a. 50+ Carrière, maar ook door andere opdrachtgevers, waardoor zij niet alleen een brede kijk op de arbeidsmarkt heeft, maar ook een groot netwerk. Annemarie is aangesloten bij de NOLOC.

 

Klanten over Annemarie :

 • "Annemarie Wijnbergen en ik hebben heel fijn samengewerkt. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en mij daar op een professionele, warme en respectvolle manier ondersteund en gemotiveerd. Na een nare ervaring in een ander outplacementtraject heb ik nu ervaren dat het ook anders kan. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen". (Ingrid). 
 • "De gesprekken hebben mij meer duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden en beperkingen in mijn huidige functie en over mijn functioneren. Dat geeft een bepaalde mate van rust en duidelijkheid voor de stappen die ik ben gaan zetten" (Bert).
 • "Ik heb het coachen als nuttig ervaren. Het was ook weer een 'o ja moment' wat de oefeningen betreft. Het traject heeft mij laten nadenken over wat ik verder wil. Dat was erg prettig, ook door het coachen" (Andel).
 • "Annemarie is zeer betrokken geweest bij mijn traject!. Ik ben weer aan het werk." (Ingrid).
 • "Ja, en dan ben je in eens door een reorganisatie je baan kwijt. Hoe dan verder? Ik heb mezelf toen ingeschreven bij 50+ Carrière. Mijn ex-werkgever betaalde de rekening dus dat was erg fijn. De mogelijkheid werd geboden en die heb ik met twee handen aangepakt. Het is toch een behoorlijke nare periode waarin in je, ongevraagd, beland. Alle hulp was welkom. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten en hoe mijn coach zou zijn. Daarom was de eerste keer naar Annemarie toe gaan toch best een behoorlijke stap. Vanaf het begin was er een goede klik tussen Annemarie en mij en zij wist mij binnen de kortste keren op mijn gemak te stellen. Ik ben haar dankbaar voor haar handreiking en haar hulp. Haar kennis van zaken en menselijkheid hebben mij goed gedaan en het resultaat helpen behalen wat ik wilde" (Erica).
 • "Ik heb mij zeer veilig gevoeld bij mijn coach en zou zo Annemarie aanbevelen bij anderen" (Franka). 
 • "Annemarie wist precies wat ik wel en wat ik niet wilde". "Ik heb in de tijd bij Annemarie behoorlijk wat geleerd. Zij gaf mij handvatten waar ik mee verder kon. Ook aan de workshop “netwerken naar werk” heb ik veel gehad" (Frans).
 • "Annemarie heeft mij goed bijgestaan tijdens de opstart van mijn bedrijf. Ik zou haar bij iemand anders, die in soortgelijke omstandigheden zit, zeker aanraden" (Hannie). 

 

Wilt u kennis komen maken met Annemarie of haar advies? Mail Annemarie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 

telephone icon red020 - 6731582

 

 

vDongen

Drs. Sylvia van Dongen

CMI logo consultant

Uw re-integratie 2de spoor coach voor de regio West-Nederland is Sylvia van Dongen. Zij heeft zich sinds 2005 zelfstandig gevestigd als re-integratiecoach en loopbaancoach in Amsterdam. Sindsdien heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in profit en non profit, met name in het begeleiden van professionals en leidinggevenden die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties, onderwijs, zorg en welzijn.

Sylvia heeft gedragswetenschappen gestudeerd aan de VU en o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaanadvies, training en management. Ze is lid van de NOLOC, gecertificeerd bij het CMI, voor MBTI en voor coaching bij chronische stress en burn-out.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalKenmerkend voor haar aanpak:

 • persoonlijk leiderschap, in de zin van  zelf het stuur in handen nemen en je richting bepalen, 
 • een combinatie van rust, warmte en confrontatie, 
 • een gestructureerd programma richting het doel.

 

Klanten over Sylvia: 

 • "Sylvia heeft mij veel geleerd en had altijd een luisterend oor. Ze was altijd enthousiast en ik heb fijne gesprekken met haar gehad. Haar mooie sollicitatie brieven hebben 100% bij gedragen aan mijn nieuwe baan". (Regina)

 

Wilt u kennis komen maken met Sylvia of haar advies? Mail Sylvia op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 

telephone icon red020 - 6731582