50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Amsterdam

 

Fried Le Poole

Fit zijn voor de toekomst

Mr Fried Le Poole

 

Ik heb in 2004 50+ Carrière opgericht. 50+ Carrière heeft als doel ervaren werknemers (lees 50+) aan het werk te houden of te krijgen. Nu we langer doorwerken tot minimaal 67 jaar is de urgentie van onze missie alleen maar toegenomen. Ik doe dit samen met Eppo Broese van Groenou en 25 coaches over het hele land.

Werkgevers besteden helaas nog steeds meer tijd, aandacht en budget aan het binnenhalen en vasthouden van jongere werknemers. Terwijl ervaren werknemers zo veel in hun mars hebben. Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat ze de kracht van ervaring beter kunnen aanwenden. Met ons werken ze aan duurzame inzetbaarheid en weten ze hun ervaren werknemers betrokken, kundig en gezond te houden door ons trainingsprogramma 'Ervaring werkt'. Ons programma is gericht op werknemers of leidinggevenden of de combinatie daarvan als team.

Onze jarenlange expertise van de ervaren werknemer, organisaties en arbeidsmarkt, onze betrokkenheid en de korte lijnen zijn de meest onderscheidende punten van 50+ Carrière.

Mijn drijfveer om gezond oud te worden is om alles te blijven kunnen wat ik doe en te kunnen blijven genieten van alles wat er is. Ik ben een sport- en buitenman en vind het heerlijk om lange tochten op mijn racefiets te maken, te zwemmen en te wandelen. 

 

eppo

'Gezond leven is zo belangrijk, daar kan ik meer mee doen'

Eppo Broese van Groenou

 

Ik heb een veelzijdige carrière achter de rug, maar de rode draad daarvan is mensen en teams verder te helpen, te enthousiasmeren en motiveren en ze op een hoger niveau brengen. Daar krijg ik veel energie van. 

Veranderingen heb ik altijd als kansen beschouwd; iedere keer een kans om te gaan doen wat ik leuk vind en wat goed bij mij past. Mijn passie is sinds een aantal jaren het coachen en trainen van ervaren werknemers en teams waaronder het 50+ Carrière programma 'Ervaring werkt' en Linkedin trainingen. 

nobcomms logoIk heb een executive coach- en train de traineropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee ben ik ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Mijn gezondheid heeft me wel eens in de steek gelaten, daarom besef ik hoe belangrijk het is om fit en vitaal te leven. Ik voel me er beter door en weet mensen daar in mee te nemen. Daar geniet ik van.