Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Alkmaar zijn Elly Dikker en Petra van Schagen. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Elly Dikker of Petra van Schagen. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Elly Dikker

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Noord-Holland noord is Elly Dikker. Elly heeft een stevige achtergrond in diverse rollen in het bedrijfsleven, als projectleider en coach op het gebied van HRM. Zij werkte voor grote bedrijven in diverse branches en kan putten uit een uitgebreide ervaring.

Elly begeleidt ervaren werknemers met uiteenlopende loopbaanvragen. Met oog voor uw unieke loopbaanwensen, werkt zij samen met u aan het (her)vinden van richting, uw eigenheid en zelfvertrouwen om te kunnen floreren en met plezier uw loopbaan te vervolgen.

'Naast uw loopbaanvraag, zet ik u vooral ook als mens centraal'

Tijdens het traject krijgt u haarscherp in beeld wat u echt belangrijk vindt, waarin u op uw best bent en waar u energie van krijgt. Parellel daaraan begeleidt zij u bij het zetten van concrete stappen om uw werkwensen te realiseren. Ze benut daarbij haar psychologische, organisatie- en arbeidsmarktkennis.

Elly is ervan overtuigd dat het vergroten van uw zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier zullen helpen bij de voortzetting van een waardevolle carrière.

Sinds 2009 is Elly zelfstandig loopbaan-, stress & burn-outcoach. Zij haalde haar Master in Managing Human Resources aan een Engelse universiteit. In 2008 volgde zij een opleiding tot doelgericht coach en specialiseerde zich tot loopbaan- en stress & burn-outcoach via diverse leergangen. Elly is NOLOC erkend loopbaancoach en gecertificeerd voor DISC Persoonlijke Stijl profielen. 

Image

50+ Carrière klanten over Elly

 • "Hoi Elly, ik heb een nieuwe baan! Per maandag as ben ik hoofd inkoop van het ....! Geweldige organisatie om voor te gaan werken, met een mooie opdracht!  Vacature tekst gaf al een klik en dan merk je dat praten over iets wat je eerder gedaan hebt toch veel makkelijker gaat. Nogmaals dank voor jouw hulp en ik wens je het allerbeste!" (Marc)

 • "Ik ben zeer goed en kundig geholpen door Elly, ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik nu meer durf dan voorheen, daarvoor mijn oprechte dank!" (Susan)

 • "Ik ben nog steeds en zal dat altijd zijn, blij dat ik Elly Dikker als coach heb gehad. En ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen mensen die een coach zoeken. Of werk zoeken en een coach nodig hebben. Jullie van 50+ carierre doen ontzettend goed werk. Toen ik belde ergens in mei 2019 werd ik meteen ontzettend vriendelijk gewoord gestaan. En Elly heeft dat stukje goed en zeer professioneel voortgezet. Ik ga haar zeker missen, ook als persoon. De linked in cursus in Amsterdam was ook ontzettend leuk en leerzaam. Daarna had ik toch meer door hoe mijn eigen netwerk voor me kon werken. Super. Dank jullie wel." (Thea)

 • "Elly Dikker heeft mij goed op weg geholpen, vooral begripvol." (Anjo).

 • "Elly heeft mij op de juiste momenten geconfronteerd en gesteund waardoor ik met een andere bril naar situaties leerde kijken en stappen kon maken. Daarnaast is zij een empathisch en prettig mens". (Trudie)

 • "Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding van het 50+ traject is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak).

 • "Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven". (Jesse).

 • "Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel / hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André).

 • "Ik heb een fijn contact gehad met Elly en zou 50+ Carrière zeker bij anderen aanbevelen. Ik ben blij dat ik dit traject gevolgd heb, heb veel kennis opgedaan, zowel op werk- als op persoonlijk gebied. Zal wel gek zijn niemand meer te hebben om e.e.a mee te evalueren of te bespreken" (Anneke)

 • "Het outplacement traject heb ik als zeer positief ervaren. Tussen Elly en mij bestond al snel een gevoel van vertrouwen en wij zagen elkaar elke 14 dagen, waardoor de continuïteit ook gewaarborgd was. Als ik in een cijfer uitdruk hoe ik de begeleiding heb beleefd, is dit een 9 waard" (Loes).
   
 • "Ik heb vorige week een gesprek gehad met Loes en zij heeft traject als zeer prettig ervaren. Dat is allereerst prettig voor haar. In mijn ogen is Loes een voorbeeld voor oudere werkzoekenden. Haar motivatie, inzet, positieve instelling én realistische kijk op de arbeidsmarkt vind ik kenmerkend. Ook voor ons goed om te horen dat het traject bij jullie goed bevallen is. Wie weet kunnen we nog eens iemand aanmelden, op dit moment is er geen traject voorhanden. Maar we houden zeker contact. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!" (Opdrachtgever Eric).

 • "Mijn coach, Elly Dikker, stelde zich op als een zeer innemende en betrokken persoon en na iedere bijeenkomst had ik meer dan voldoende inspiratie opgedaan om een nieuwe baan zullen gaan vinden. Ook de niet zakelijke kant van mijn situatie heeft ze niet ontzien en kon ik het nodige op persoonlijk vlak ook met haar delen. Ik dank haar voor haar inzet" (Sjaak).

 • "Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimtegevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard).

 • "Ik ben door Elly Dikker op een zeer prettige en uitstekende wijze geholpen in mijn outplacementtraject!" (Peter).

 • "Elly Dikker, mijn coach wil ik graag bedanken. Ik voelde gelijk een goede klik. Voor zover mogelijk heeft Elly mij goed op weg kunnen helpen. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met veel interesse zodat ik het geleerde in het begin direct kon toepassen bij het solliciteren. Elly geef ik een 9 ½ als coach en voor haar begrip en luisterend oor waar nodig een 10!" (Sandra).

Petra van Schagen

Petra heeft de afgelopen 20 jaar veel mensen begeleid in allerlei vaak complexe loopbaanvraagstukken zoals outplacement en 2de spoor trajecten, zowel in de profit sector als bij de overheid.

’Afstemmen wat je hoofd wil, luisteren naar wat je hart verteld en dit uitvoeren met je handen’.

Petra is na het afronden van de Hotelschool enkele jaren actief geweest als manager in de horeca in Nederland en tevens in het buitenland. Als leidinggevende had zij altijd meer oog voor de mensen dan voor de cijfers. Omdat de meer diepgaande gesprekken met haar medewerkers haar veel voldoening boden, wilde zij daar meer mee doen en is zij na een tijd overgestapt naar de werving & selectie. Daarbinnen vond zij echter nog niet de verdieping die zij zocht en besloot zij een opleiding te volgen als loopbaanadviseur bij Schouten en Nelissen.

Petra is gecertificeerd loopbaancoach voor de NOLOC, als Stress Burnoutcoach en voor de TMA talentanalyse. Met veel enthousiasme werkt zij vanuit oprechte belangstelling en gerichte interventies samen met jou naar een passend resultaat.

’Belangrijker dan wie je volgt, is wie naast je wandelt!’

Petra maakt gebruik van haar eigen omvangrijke netwerk en weet mensen enthousiast te maken om hun netwerk beter te benutten, ook door het gebruik van LinkedIn of andere social media. Als het maar bij je past en dichter bij je doel brengt.

Image
Image