50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Klantentevredenheid Outplacement

 

Ik ben tevreden over het resultaat 8,4
Het traject voldeed aan mijn verwachtingen 8,3
Mijn coach ging goed om met mijn ideeën en wensen 8,5
Mijn coach begeleidde mij goed bij het bepalen van de zoekrichting 8,4
Mijn coach begeleidde mij goed bij de arbeidsmarktbenadering 8,2
Ik had voldoende contactmomenten met mijn coach 8,6
Mijn coach hield zich aan de gemaakte afspraken 8,7
Mijn privacy werd goed gewaarborgd 8,8
De werkmap bracht structuur in het traject 7,3
De oefeningen en informatie uit de werkmap waren nuttig 7,4

 

N= 200

 

Resultaten outplacement 50+ Carrière

Iedereen die wil komt weer aan het werk. 

  • Door het inzicht in jezelf te versterken, ‘wie ben je, wat wil je en wat kan je?’ met analyses en individuele coachgesprekken, ga je met vertrouwen de arbeidsmarkt op. Vertrouwen in jezelf is direct zichtbaar in je presentatie en sollicitatie.
  • Aan het werk komen gaat lukken, maar aan het werk blijven is minstens even belangrijk. Daar hoort ook een goed netwerk van jezelf bij. De arbeidsmarkt blijft rommelig en als onverhoopt je contract niet wordt verlengd, dan moeten we jou in staat gesteld hebben met je eigen netwerk, zoekrichting en presentatie weer een nieuwe werkgever te vinden.

Wat zijn de minimum eisen?

  • Met een paar gesprekken kunnen we je wel op weg helpen, maar ben je niet meteen aan het werk. Een toereikend budget is belangrijk.
  • Aan het werk komen is hard werken. Het traject is intensief. Je moet daar tijd en ruimte voor nemen.
  • Als je moeite hebt je zekerheden op te geven zoals een (bovenwettelijke) uitkering, verstrijkt de tijd in je nadeel. Blijf niet hangen in een uitkering.
havenziekenhuis.pngduravermeer.pngshell.jpgDCT.pngbuma-stemra.jpgxerox.pngamsterdam-rai.jpgNDC.jpglogo_gemeente_den_haag.pnghvo.gifpurmerend.jpgunive.jpgamsterdam.jpgvlietland.pngabn.jpgarboned.pngFeenstra.jpgsbb.pngnmt.jpgcordaan.jpgelsevier.jpgduwo.pngalbron.jpgjcdecaux.jpguwv.jpggetronics.jpgVOB.pnggemeentevelsen.jpghaarlemmermeer.jpgpartou.jpgverzuimVitaal.jpgbrainnet.pngTBI-logo.jpgCBR.gifarkin.jpgEricsson.pngrdw.jpgadp.jpgIUCN.pngamstelring.jpgknvb.jpgpwc.pnganwb.pngDe-Nederlandsche-Bank-DNB.jpgjohEnschede.jpging.pngLogo-Bibliotheek-roTTerdam.pngat5.jpgparticipatiefonds.pngcapgemini.jpgd66.jpgkwf.jpgprorail.pngvolkerwessels-telecom.jpgFujifilm.pngcofely.pngisala.jpglogo_Reumafonds.jpgumc.jpgmeander.jpgtropenmuseum.jpgRDC.pngAudax.png