50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Zwolle, Tineke van Wijlandt & Wilma Schönberger

 

tinekevanwijlandt2

Tineke van Wijlandt

 

Tineke is vanaf 1980 werkzaam in het P&O-vak, voornamelijk binnen de Gezondheidszorg. Eerst als personeelsadviseur en later ook als supervisor voor P&O studenten. Tussen 2001 en 2011 heeft zij als loopbaanadviseur voor Isala klinieken veel medewerkers begeleid bij ontwikkelvragen, re-integratietrajecten en bij outplacement. De afgelopen jaren werkt Tineke als personeelsadviseur op het gebied van re-integratie en loopbaanontwikkeling en is zij zelfstandig gevestigd.

Tineke maakt regelmatig gebruik van analyses zoals de MBTI om een beeld te krijgen van uw voorkeuren. Deze typering is een hulpmiddel om uw persoonlijke en beroepsprofiel tot stand te brengen en helpt u bij de bepaling van uw zoekrichting en arbeidsmarktbenadering.

 

Klanten over Tineke:

  • "Tineke toonde op een fijne manier begrip en kon gebeurtenissen goed interpreteren waardoor ik zelf ook zaken die in mijn arbeidsleven waren voorgevallen beter kon plaatsen. Door middel van een test en doordat de coach kritisch vragen bleef stellen heb ik de keuze die mijn voorkeur al had nog bewuster kunnen kiezen. Fijn met Tineke kunnen praten en ze was voor mij een zeer waardevolle coach doordat ik me gesteund en begrepen voelde" (Monique). 

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red038 - 2022217

 

Wilma Schonberger

Wilma Schönberger

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Wilma heeft haar werkervaring opgedaan bij Salto Re-integratie, Sanquin bloedbank en de Isala Klinieken.

Zij heeft in 2000 een HBO re-integratiedeskundige opleiding gevolgd en is als ervaren loopbaanbegeleider deskundig en betrokken bij haar trajecten. 

Zij is als loopbaancoach aangesloten bij de NOLOC.

 

Klanten over Wilma:

  • "De coaching is goed afgestemd op mijn wensen en mijn persoonlijke ontwikkeling gedurende het coaching proces. Mede door de coaching heb ik een duidelijk beeld gekregen wat, en hoe ik verder wil. Hierop kan ik mijn loopbaan op afstemmen. Dit geeft inzicht en rust" (Tiny).

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red038 - 2022217

 

CONTACT