50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Zwolle

De outplacement- en loopbaancoaches van 50+ Carrière voor de regio Groot Zwolle en Lelystad zijn mw. Tineke van Wijlandt en mw. Wilma Schönberger.

 

tinekevanwijlandt1

Tineke van Wijlandt

Mw. Tineke van Wijlandt is vanaf 1980 werkzaam in het P&O-vak, voornamelijk binnen de Gezondheidszorg. Eerst als personeelsadviseur en later ook als supervisor voor P&O studenten. Tussen 2001 en 2011 heeft zij als loopbaanadviseur voor Isala veel medewerkers begeleid bij ontwikkelvragen, re-integratietrajecten en bij outplacement. De afgelopen jaren werkt Tineke als personeelsadviseur op het gebied van re-integratie en loopbaanontwikkeling.

 

“Het proces richting een nieuwe baan is een traject van hard werken waarin veerkracht, moed en doorzettingsvermogen leiden tot resultaat.”

 

Tineke is er van overtuigd dat, zodra u bewust wordt van uw eigen kwaliteiten en uw eigen kracht, u meer kansen zult zien. Haar stijl kenmerkt zich door intrinsieke aandacht met een duidelijke actiegerichtheid. Door te leren van het verleden en kort stil te staan bij de huidige situatie kunt u ruimte creëren en energie genereren. Tineke maakt zeer regelmatig gebruik van analyses zoals de MBTI om een beeld te krijgen van uw voorkeuren. Deze typering is een hulpmiddel om uw persoonlijke en beroepsprofiel tot stand te brengen. Het vormt basis om aan de slag te gaan met uw CV, het in beeld brengen van de arbeidsmarkt en het benaderen van uw netwerk. Tineke biedt u structuur en faciliteert u om bewuste keuzes te maken en vooral de regie te houden. U gaat met haar op zoek naar het werk dat bij u past.

 

Wilma SchonbergerWilma Schönberger

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalMw. Wilma Schönberger heeft haar werkervaring opgedaan bij Salto Re-integratie, Sanquin bloedbank en de Isala Klinieken. Zij heeft in 2000 een HBO re-integratiedeskundige opleiding gevolgd en is als loopbaanbegeleider zeer betrokken bij haar trajecten. Zij is als loopbaancoach aangesloten bij de NOLOC.

 

“Het gaat er nu om wat u wilt bereiken. U komt in een levensfase dat u een baan gaat zoeken die beter bij u past.”

 

De werkwijze van Wilma is gebaseerd op een gezonde nieuwsgierigheid, met rust, respect en duidelijkheid naar u toe. Zij leidt u graag op uw pad tijdens uw traject. Met haar ervaring, kennis en kunde stimuleert zij u om meer van uzelf te weten te komen om daarmee uw sollicitatie- en netwerkvaardigheden verder te ontwikkelen en in te gaan zetten. Met als resultaat dat u beter in staat bent om de arbeidsmarkt te betreden. Zij weet dat werk zoeken hard werken is, maar wel het gewenste resultaat oplevert.

 

Klanten over Wilma Schönberger:

"De coaching is goed afgestemd op mijn wensen en mijn persoonlijke ontwikkeling gedurende het coaching proces. Mede door de coaching heb ik een duidelijk beeld gekregen wat, en hoe ik verder wil. Hierop kan ik mijn loopbaan op afstemmen. Dit geeft inzicht en rust" (Tiny).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red038 - 2022217

 

CONTACT

 

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: