50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

dorris

Utrecht

Drs. Dorris Meesters

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de provincie Utrecht is Dorris Meesters. Haar loopbaan kent een grote diversiteit: Van projectmanager bij een organisatieadviesbureau, hoofd opleidingen en manager HR in de energiebranche (Essent) naar zelfstandig facilitator, teamontwikkelaar en loopbaancoach.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalDorris is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en gecertificeerd NOLOC loopbaancoach.

Zij faciliteert, stimuleert, moedigt aan, traint en geeft suggesties. Daarbij kunt u rekenen op haar volledige betrokkenheid, drive om het doel te bereiken, integriteit, vertrouwen, positiefkritische houding en expertise van de mogelijkheden van ervaren werknemers op de arbeidsmarkt. Voor meer diepgang gebruikt Dorris de ODC drijfveren-test. De ODC-meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen in deze levensfase écht bij iemand passen en welke minder.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red030 - 2270548

 

Klanten over Dorris:

  • "Dorris is een prettige persoonlijkheid die flexibel meebeweegt als dat nodig is. Ze heeft oog voor de behoeften van degene die tegenover haar zit" (Corry). 
  • "Ik ben heel tevreden over de coaching van Dorris. Dankzij haar enthousiaste werkwijze en zeker ook door haar persoonlijke stijl, heb ik het traject als zeer positief ervaren. Ik beveel haar graag aan voor outplacement en loopbaanbegeleiding!" (Elly). 
  • Het herschrijven van brieven heeft mij verder geholpen en zeker de gesprekstrainingen. Goede start met Linkedin gemaakt. Dorris heeft mij goed gemotiveerd voor (gerichte) actie, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Heerlijk om weer aan het werk te zijn".
  • "Ik kijk met een goed gevoel terug op de begeleiding van Dorris. Ze heeft me nog meer bewust gemaakt van mijn positieve/negatieve kwaliteiten". 
  • "Zeer prettige manier van coaching en veel suggesties ontvangen waar ik veel aan had. Het traject was maar een paar maanden, terwijl ik van 1 jaar was uitgegaan". 
  • "Ik heb weer een volledig arbeidscontract, helaas is het voorlopig nog maar voor een half jaar. Aan mij de opdracht om het contract te verlengen".
  • "Ik ben erg blij dat ik na 8 maanden weer aan de slag ben. Ik heb de baan niet gevonden door te solliciteren op een vacature maar door een tip uit mijn persoonlijke netwerk. Ik wil je nog heel erg bedanken voor de diepgaande gesprekken die we samen gevoerd hebben waardoor ik op een andere manier naar mijzelf ben gaan kijken. Met meer zelfvertrouwen. Je was een goede coach voor mij'.
  • "Ik vond onze gesprekken heel prettig verlopen. Elk besproken onderdeel kwam weer voor in het loopbaanplan. Daardoor makkelijk in te vullen. De structuur naar het eindresultaat toe vond ik prettig. Bij ons was de klik ook nog eens heel goed. Dan is het totaalplaatje gewoon een 9 waard" (Heleen).

 

 

CONTACT

 

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: