50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

hansOomen

Tilburg

Hans Oomen

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Tilburg is dhr. Hans Oomen. Hij is zijn loopbaan gestart als leraar Scheikunde/Biologie. Daarna heeft hij 15 jaar in verschillende functies gewerkt in een politie-organisatie.

Eind ’98 is Hans overgestapt naar SNS Bank en binnen de financiële sector heeft hij aandacht besteed aan Talent Ontwikkeling en Management Development. Met deze schat aan relevante werkervaring is hij in 2005 begonnen als loopbaancoach.

stir logoNaast academische opleidingen op de terreinen Onderwijskunde en Bedrijfskunde (MBA), is hij eveneens geschoold voor professionele coaching en in het bezit van de landelijke erkende ST!R accreditatie.

Wat kan Hans voor u betekenen? 

  • Meerdere jaren ervaring in individuele loopbaanbegeleiding en het begeleiden van groepen werknemers bij financiële dienstverleners en gemeentelijke overheden;
  • Verstrekken van loopbaanadviezen, opleidingsadviezen, werving&selectie;
  • Verzorgen van trainingen/workshops op het terrein van employability.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red013 - 2032134

 

 

Klanten over Hans:

  • "Een 9 voor het traject. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Dhr Oomen, hij is bevlogen, heeft interesse in de mens, humorvol, makkelijk te benaderen, kundig. Ik zal, ook in de toekomst, veel hebben aan deze bijzondere coaching" (Moniek).
  • "Door de goede begeleiding van Hans tijdens het coachingstraject, kan ik nu verder en starten met een toekomst- en baangerichte opleiding. Door te leren netwerken, kan ik nu zelf initiatief nemen naar het nieuwe bruikbare netwerkcontacten. Tijdens mijn coachingstraject hard gewerkt aan mijn toekomst, waardoor ik nu "tools" heb om door te gaan"  (Hennie).
  • "De gesprekken waren altijd erg prettig, de koffie prima en de workshops onderhoudend en leerzaam. Het heeft mij een positieve boost gegeven en mij de juiste richting aangegeven. Hartelijk dank daarvoor. Maandag a.s aan de slag in mijn nieuwe baan". (Rob)

 

CONTACT

Vestigingen en contact

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht


Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: