50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

hansOomen

Tilburg

Hans Oomen

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Tilburg is dhr. Hans Oomen. Hij is zijn loopbaan gestart als leraar Scheikunde/Biologie. Daarna heeft hij 15 jaar in verschillende functies gewerkt in een politie-organisatie. Eind ’98 is Hans overgestapt naar SNS Bank en binnen de financiële sector heeft hij aandacht besteed aan Talent Ontwikkeling en Management Development. Met deze schat aan relevante werkervaring is hij in 2005 begonnen als loopbaancoach.

stir logoNaast academische opleidingen op de terreinen Onderwijskunde en Bedrijfskunde (MBA), is hij eveneens geschoold voor professionele coaching en in het bezit van de landelijke erkende ST!R accreditatie.

Wat kan Hans Oomen voor u betekenen? 

  • Meerdere jaren ervaring in individuele loopbaanbegeleiding en het begeleiden van groepen werknemers bij financiële dienstverleners en gemeentelijke overheden;
  • Verstrekken van loopbaanadviezen, opleidingsadviezen, werving&selectie;
  • Verzorgen van trainingen/workshops op het terrein van employability.

Zijn aanpak kenmerkt zich door Persoonlijk, Praktisch en Professioneel handelen. Centraal staat het behalen van resultaat. Hij werkt dan ook vooral vanuit een oplossingsgerichte houding en een positief psychologische benadering. Dit betekent dat vooral aandacht uit gaat naar die kwaliteiten die u graag doet en goed kunt. Het gevolg is; opdoen en vasthouden van positieve energie, succesvolle ervaringen en meer vertrouwen.

 

“In mijn aanpak staat het behalen van resultaat centraal. Ik hanteer een positief psychologische benadering”

 

Klanten over Hans Oomen:

"Een 9 voor het traject. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Dhr Oomen, hij is bevlogen, heeft interesse in de mens, humorvol, makkelijk te benaderen, kundig. Ik zal, ook in de toekomst, veel hebben aan deze bijzondere coaching" (Moniek).

"Door de goede begeleiding van Hans tijdens het coachingstraject, kan ik nu verder en starten met een toekomst- en baangerichte opleiding. Door te leren netwerken, kan ik nu zelf initiatief nemen naar het nieuwe bruikbare netwerkcontacten. Tijdens mijn coachingstraject hard gewerkt aan mijn toekomst, waardoor ik nu "tools" heb om door te gaan"  (Hennie).

"De gesprekken waren altijd erg prettig, de koffie prima en de workshops onderhoudend en leerzaam. Het heeft mij een positieve boost gegeven en mij de juiste richting aangegeven. Hartelijk dank daarvoor. Maandag a.s aan de slag in mijn nieuwe baan". (Rob)

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red013 - 2032134

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: