50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Succesvol solliciteren

Beter voorbereid op gesprek

02208002In de workshop Succesvol solliciteren bereiden we u voor op het gesprek dat er toe gaat leiden dat u die baan krijgt. Want uitgenodigd worden is de eerste stap. Succesvol afronden is de volgende en meest cruciale stap.

Voor de meesten is het een tijd geleden dat ze voor het laatst gesolliciteerd hebben. Het is en blijft spannend. Want het is niet altijd gemakkelijk te weten wat er van u verwacht wordt, uw kwaliteiten goed over het voetlicht te brengen en te achterhalen of u de geschikte kandidaat voor de baan bent. Gelukkig kunnen wij u dit allemaal leren zodat dat u met het volste vertrouwen het sollicitatiegesprek gaat voeren.

In de workshop oefent u onder deskundige begeleiding hoe het gesprek tot een succes zal leiden. Aan bod komen de motivatiebrief, uw presentatie, de ideale voorbereiding, de eerste indruk, kledingkeuze, omgaan met kritische vragen, zelf de juiste vragen stellen, eerst luisteren, afsluiting van het gesprek, etc.workshop

In de workshop wordt op maat uw gesprek geoefend en krijgt u direct feedback op uw presentatie en het kunnen verwoorden van uw motivatie en kwaliteiten.

Groepsgrootte van de workshop is maximaal 10 deelnemers. De workshop duurt 3,5 uur en kost €90,- inclusief BTW, tenzij u een traject volgt bij 50+ Carrière. Dan is deze bij de trajectprijs inbegrepen. 

Wilt u erbij zijn? We zien u graag.

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha:

Data workshops

Workshop Netwerken

25 april 13:00-17:00 Amsterdam