50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Rotterdam; Wil Weijts, Hans Tibben & Cees Reincke

 

WilWeijtsw

Wil Weijts

 

Als het gaat over outplacement is Wil Weijts een ervaringsdeskundige. Na een dienstverband van 29 jaar bij de gemeente Rotterdam, o.a als personeelsadviseur en loopbaancoach, is zij in 2007 als zelfstandige gestart als loopbaancoach. Een stap waar zij tot op de dag van vandaag veel plezier aan heeft.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalEnkele van haar kwaliteiten die Wil inzet bij haar coaching zijn: empathisch, integer, energiek, daadkrachtig en resultaatgericht. Zij denkt graag in kansen en mogelijkheden; het gaat niet om wat u overkomt maar om uw ‘antwoord’. Verder is Wil een rasechte netwerker en komt bij veel werkgevers binnen. Zij is aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zet haar kennis en ervaring graag voor u in.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red010 - 3070956

 

Klanten over Wil Weijts:

 • "Wil Weijts is een geweldige vrouw met veel kennis. Erg prettig in de omgang. Ik had bij de eerste ontmoeting meteen een gevoel van veiligheid. Ze is duidelijk en invoelend. Mooi mens!" (Tonny) 
 • "Wil is een heel fijne en enthousiaste coach. Ik ben tevreden over het resultaat, een 9" (Ilona)
 • "Ik ben u zeer erkentelijk dat u mij destijds aan Wil "gekoppeld" heeft, want zij weet op relaxte manier mensen die positieve boost te geven die nodig is om als 50+ op zoek te gaan naar een baan". (Gerard). 
 • "Ik vond het traject zeer nuttig en de coach, Wil Weijts, heeft mij uitstekend geholpen om een begaanbaar pad te vinden in de voor mij nieuwe wereld van het solliciteren. Per 17 maart jl. heb ik een leuke baan gevonden bij een organisatie die bij mij past" (Yvonne).
 • "Wil Weijts is hele goede coach die luister en met prima ideeen en opmerkingen komt. Ik heb heel veel aan onze sessies gehad en het heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik met mijn eigen bedrijf ben begonnen. Trouwens, Wil is ook nog eens een heel aardig mens!" (Fred).
 • "Mijn complimenten voor Wil. Zij heeft mij geholpen te bereiken waar ik nu sta. Ik ben weer in balans en heb voldoende bagage om aan de slag te blijven. Ik heb goede hulp gekregen bij mijn profiel en CV. Ook de workshops waren zeer waardevol" (Frans). 
 • "Het contact met Wil Weijts was elke keer weer goed, zij heeft mij gestimuleerd en mij elke keer weer nieuwe moed gegeven. Ik zal iedereen die een coach zoekt aanraden om naar haar te gaan" (Marleen).
 • "Situatie is bijzonder, voor mij zelf hebben de gesprekken bijgedragen aan het besef dat er nog steeds mogelijkheden zijn en dat zo lang mogelijk blijven werken beter en gunstig is. Het maken van keuzes is stress gevoelig en de gesprekken hebben het stress gevoel verminderd en overzichtelijk gemaakt" (Theo).
 • "Het heeft mij geholpen om stil te staan en afwegingen te maken. Goede feedback en info gekregen. Bedankt Wil, ik vond het ook altijd fijn om te komen"(Len).
 • "Mijn coach is een prima mens, vol humor en aandacht en heeft mij prima door mijn nieuwe inzichten geleid en ontwikkeling in werking gezet" (Jeanet).
 • "Erg prettig samengewerkt met mevr. Weijts. Door de coaching heb ik nu helderder in welke richting mijn loopbaan zich verder gaat begeven en zijn competenties, kwaliteiten en mogelijkheden ook weer duidelijker in beeld en aangescherpt" (Jack).
 • "Wil is een warm en prettig mens. Ze luistert goed, geeft goede tips om denkrichting te bepalen. Ze werkt echt op een gelijkwaardig niveau. Ik heb het als zeer zinvol ervaren. Een cadeautje van mijn werkgever! Ik raad mensen echt aan om dit te doen. En Wil, andere coaches van jullie bureau ken ik niet, heb ik persoonlijk al aan meerdere mensen aanbevolen" (Ineke).

 

hansTibben kaart

Hans Tibben

Hans Tibben is zijn loopbaan in 1975 begonnen in het onderwijs als leraar algemeen vormende vakken en directeur basisonderwijs, later gevolgd door verschillende functies in het hoger beroepsonderwijs o.a. als kennismanager, coördinator leeromgeving en praktijkdocent. Midden jaren ’90 is hij begonnen met zijn praktijk voor loopbaanbegeleiding.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalHans Tibben is lid van de NOLOC, gecertificeerd MDI-consulent en heeft de opleiding voor loopbaanadviseur bij Hoogendijk gevolgd.

Hij is open, direct en inspirerend en ziet de toekomstmogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt voor de outplacementbegeleiding.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red010-3070956

Klanten over Hans:

 • "Hans Tibben is een coach die heel goed kan inspelen op de persoonlijke behoeften van de degen die hij begeleidt. Hij is heel flexibel in het het inzetten van, en gebruik van de instrumenten die hij als coach ter beschikking heeft en (*vandaar de 7 voor de werkmap) het loslaten wanneer ze niet meer ‘zinnig’ zijn in het proces. Het coachingstraject heeft (mede) geleid tot een parttime-baan" (Leo). 
 • "Hans is een prima coach met een groot inlevingsvermogen en hij bezit een souplesse van luisteren en handelen. Ik heb genoten van zijn aanpak. niets dan complimenten" (Jean).
 • "In de huidige marktsituatie is het voor mensen boven de 55 jaar heel lastig om een baan te vinden. Slechts 3% vindt daadwerkelijk een baan. In mijn contact met Hans heeft hij me geholpen met het afbouwen van een slechte arbeidsrelatie en bovenal toegewerkt naar een positieve houding en nieuw werk. Hiermee ben ik erg geholpen" (Hans).
 • "Kwalitatief uitstekende gesprekken zowel gericht op verwerking en verdieping als het bieden van perspectief naar een nieuwe baan" (Marian).

 

ceesCees Reincke

Cees is lange tijd werkzaam geweest bij Rabobank Nederland waar hij vanuit de opleidingsafdeling werkte en loopbaanvragen en mogelijkheden aan elkaar koppelde. Coaching en individuele loopbaanbegeleiding waren daarbij onmisbare elementen. Daarvoor werkte hij bij Elsevier Opleidingen. Momenteel is Cees als docent Personeel & Organisatie werkzaam voor de NCOI.

Op vitale wijze langer doorwerken is de grote uitdaging en ambitie voor vele 50- en 55- plussers. Cees gelooft in de mogelijkheden en ondersteunt u met enthousiasme en energie om deze ambitie (of noodzaak) te realiseren. Werknemers die langer kunnen en willen doorwerken hebben profijt van nieuwe contacten, zingeving en inspiratie.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red010 - 3070956

 

Klanten over Cees Reincke:

 • "Ik kan iedereen Cees Reincke als loopbaancoach van harte aanbevelen. Cees is een echte Rotterdammer, recht en eerlijk door zee en schept helderheid en eerlijkheid mbt het zoeken van een baan. De droombaan bestaat niet meer. Maar ben wel weer aan het werk". (Robert). 
 • "Ik vond het traject zeer zinvol en Cees Reincke is een prettig en gemoedelijk, maar vooral kundig persoon als coach".

CONTACT

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: