50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw outplacementbureau in de regio Utrecht

 

Individuele begeleiding naar een baan nu en in de toekomst

Heeft u te horen gekregen dat uw dienstverband eindigt, dan zult u met 50+ Carrière met vertrouwen weer de arbeidsmarkt op gaan en aan het werk komen. Dat kan in dienstverband zijn of als zelfstandige. We begeleiden u in een intensief en persoonlijk traject naar werk. Omdat een onbepaalde tijd contract niet meteen gegeven wordt, werken we met u ook aan uw wendbaarheid en weerbaarheid, zodat u altijd aan het werk blijft

 

Waarom een outplacement- of 2de spoor traject bij 50+ Carrière? 

50+ Carrière is dé specialist voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe u bij werkgevers binnen kunt komen.

U krijgt persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren 50+ loopbaancoach uit uw regio. Uw coach weet wat nodig is om weer aan het werk te komen. Al honderden, ook ervaren werknemers zijn door 50+ Carrière met volle tevredenheid naar ander werk begeleid.

 

Hoe komt u met 50+ Carrière aan het werk?

Cover werkboek

Uw traject is altijd op maat en kent de volgende onderdelen.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Plan van aanpak
  • Een werkmap met opdrachten en informatie
  • Individuele sessies, naast e-mail en/of telefonisch contact 
  • Ontslagverwerking en opbouw van een positief zelfbeeld
  • Bepaling van de meest kansrijke en passende zoekrichting
  • Intensieve arbeidsmarktbenadering 
  • Workshop: 'Netwerken naar werk
  • Loopbaancoaching om aan de slag te blijven bij uw nieuwe werkgever 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk de uitgebreide beschrijving.

 

Hoe nu verder?

Ieder traject is maatwerk, dus bel ons voor persoonlijk advies. Dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

telephone icon red030 - 2270548

 

Of wilt u mailen? Dat kan via de contactpagina.

CONTACT

 

In onze gedragscode vindt u onze algemene voorwaarden, privacy- en klachtenreglement.

Coaches Utrecht

dorris

Drs. Dorris Meesters

 

De loopbaan van Dorris kent een grote diversiteit: Van projectmanager bij een organisatieadviesbureau, hoofd opleidingen en manager HR in de energiebranche (Essent) naar zelfstandig facilitator, teamontwikkelaar en loopbaancoach. Dorris is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en gecertificeerd NOLOC loopbaancoach. Naast individuele begeleiding geeft zij ook trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. 

 

riannedebont

Rianne de Bont

 

Rianne is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach in 't Gooi en Almere. Rianne begeleidt individuele trajecten en verzorgt workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties. Rianne is lid van de Nobco.

 

Yvette Buyserd 02

Drs. Yvette Buyserd

 

Yvette is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en heeft veel werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland in verschillende functies: change manager, coach, adviseur HR-development en organisatieontwikkeling. Yvette is aangesloten bij de NOLOC, vereniging voor loopbaan professionals en geaccrediteerd voor MBTI.