50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw outplacementbureau in de regio Amsterdam 

 

Outplacement naar een baan nu en in de toekomst

Heeft u te horen gekregen dat uw dienstverband eindigt, dan zult u met 50+ Carrière met vertrouwen weer de arbeidsmarkt op gaan en aan het werk komen. Dat kan in dienstverband zijn of als zelfstandige. We begeleiden u in een intensief en persoonlijk traject naar werk. Omdat een onbepaalde tijd contract niet meteen gegeven wordt, werken we met u ook aan uw wendbaarheid en weerbaarheid, zodat u altijd aan het werk blijft

 

Waarom een outplacement- of 2de spoor traject bij 50+ Carrière? 

50+ Carrière is dé specialist voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe u bij werkgevers binnen kunt komen.

U krijgt persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren 50+ loopbaancoach uit uw regio. Uw coach weet wat nodig is om weer aan het werk te komen. Al honderden, ook ervaren werknemers zijn door 50+ Carrière met volle tevredenheid naar ander werk begeleid.

 

Hoe komt u met 50+ Carrière aan het werk?

Cover werkboek

Uw traject is altijd op maat en kent de volgende onderdelen.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Plan van aanpak
  • Een werkmap met opdrachten en informatie
  • Individuele sessies, naast e-mail en/of telefonisch contact 
  • Ontslagverwerking en opbouw van een positief zelfbeeld
  • Bepaling van de meest kansrijke en passende zoekrichting
  • Intensieve arbeidsmarktbenadering 
  • Workshop: 'Netwerken naar werk
  • Loopbaancoaching om aan de slag te blijven bij uw nieuwe werkgever 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk de uitgebreide beschrijving.

 

Hoe nu verder?

Ieder traject is maatwerk, dus bel ons voor persoonlijk advies. Dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

telephone icon red020 - 6731582

Of wilt u mailen? Dat kan via de contactpagina.

CONTACT

 

In onze gedragscode vindt u onze algemene voorwaarden, privacy- en klachtenreglement.

Coaches Amsterdam

sandick

Drs. Jan Willem van Sandick

 

Jan Willem is een gediplomeerd loopbaancoach en kan putten uit een jarenlange, brede ervaring in bedrijfsleven en overheid, vanuit meerdere rollen als in-company trainer-adviseur en zelfstandig ondernemer. Vanuit de studies Psychologie en Bedrijfskunde, vakopleidingen en praktijkervaring begeleidt Jan Willem werknemers om loopbaan- en levenskeuzes te maken die echt passen. Jan Willem is lid van de NOLOC.

 

 

vDongen

Sylvia van Dongen

 

Sylvia van Dongen is sinds 2005 zelfstandig gevestigd als re-integratiecoach en loopbaancoach in Amsterdam. Sindsdien heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in profit en non profit. Sylvia heeft gedragswetenschappen gestudeerd aan de VU en o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaanadvies, training en management. Ze is lid van de NOLOC, gecertificeerd bij het CMI, voor MBTI en voor coaching bij chronische stress en burn-out.

 

 

AnnemarieWijnbergen Kaart

Mr. Annemarie van Wijnbergen

 

Annemarie heeft haar ervaring bij ABNAMRO opgedaan in loopbaanbegeleiding. Haar motto voor de 21ste eeuw is: zekerheid moet u niet meer zoeken bij een bedrijf maar bij uzelf. Haar kracht zit in het stellen van vragen die de kern raken en het werken aan oplossingen. Annemarie heeft een brede kijk op de arbeidsmarkt heeft en een groot netwerk. Annemarie is aangesloten bij de NOLOC.