50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Uw outplacementbureau in de regio Rotterdam 

 

Outplacement naar een baan nu en voor de toekomst

Heeft u te horen gekregen dat uw dienstverband eindigt, dan zult u met 50+ Carrière met vertrouwen weer de arbeidsmarkt op gaan en aan het werk komen. Dat kan in dienstverband zijn of als zelfstandige. We begeleiden u in een intensief en persoonlijk traject naar werk. Omdat een onbepaalde tijd contract niet meteen gegeven wordt, werken we met u ook aan uw wendbaarheid en weerbaarheid, zodat u altijd aan het werk blijft

 

Waarom een outplacement- of 2de spoor traject bij 50+ Carrière? 

50+ Carrière is dé specialist voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe u bij werkgevers binnen kunt komen.

U krijgt persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren 50+ loopbaancoach uit uw regio. Uw coach weet wat nodig is om weer aan het werk te komen. Al honderden, ook ervaren werknemers zijn door 50+ Carrière met volle tevredenheid naar ander werk begeleid.

 

Hoe komt u met 50+ Carrière aan het werk?

Cover werkboek

Uw traject is altijd op maat en kent de volgende onderdelen.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Plan van aanpak
  • Een werkmap met opdrachten en informatie
  • Individuele sessies, naast e-mail en/of telefonisch contact 
  • Ontslagverwerking en opbouw van een positief zelfbeeld
  • Bepaling van de meest kansrijke en passende zoekrichting
  • Intensieve arbeidsmarktbenadering 
  • Workshop: 'Netwerken naar werk
  • Loopbaancoaching om aan de slag te blijven bij uw nieuwe werkgever 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk de uitgebreide beschrijving.

 

Hoe nu verder?

Ieder traject is maatwerk, dus bel ons voor persoonlijk advies. Dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

telephone icon red010 - 3070956

Of wilt u mailen? Dat kan via de contactpagina.

CONTACT

 

In onze gedragscode vindt u onze algemene voorwaarden, privacy- en klachtenreglement.

Coaches Rotterdam

WilWeijtsw

Wil Weijts

 

Als het gaat over outplacement is Wil een ervaringsdeskundige. Na een dienstverband van 29 jaar bij de gemeente Rotterdam als personeelsadviseur is zij in 2007 als zelfstandige gestart als outplacement- en re-integratie 2de spoor-coach. Zij denkt graag in kansen en mogelijkheden; het gaat niet om wat u overkomt maar om uw ‘antwoord’. Verder is Wil een rasechte netwerker en komt bij veel werkgevers binnen. Zij is aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

 

 

cees

 Cees Reincke

 

Cees is lange tijd werkzaam geweest bij Rabobank Nederland waar hij loopbaanvragen en mogelijkheden aan elkaar koppelde. Coaching en individuele loopbaanbegeleiding waren daarbij onmisbare elementen. Cees gelooft in uw mogelijkheden en ondersteunt u met enthousiasme en energie om de ambitie of noodzaak om te blijven werken te realiseren.

 

 

hansTibben kaart

Hans Tibben

 

Hans Tibben is zijn loopbaan begonnen in het beroepsonderwijs o.a. als kennismanager, coördinator leeromgeving en praktijkdocent. Midden jaren ’90 heeft hij zijn praktijk voor loopbaanbegeleiding gestat. Hans is lid van de NOLOC, gecertificeerd MDI-consulent en heeft de opleiding voor loopbaanadviseur bij Hoogendijk gevolgd.