50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Nijmegen, Erika Brinkman & Jacques van Hees

 

brinkman 120wErika Brinkman

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Erika is sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach in de regio Nijmegen. Zij heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en als coach voor een re-integratiebedrijf.

Erika heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trajectbegeleiding, loopbaanadvies, NLP, systemisch werk en is niet alleen gecertificeerd loopbaancoach maar ook lifecoach.

Zij is als loopbaanprofessional geregistreerd bij de NOLOC.

 

Wij adviseren u graag adviseren welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red024 - 2022109

 

Klanten over Erika:

  • "Erika heeft een goed inzicht en gevoel van wat de klant wil en verwacht ". (Tom)
  • Erika is een charmante en creatieve vakvrouw. Een goede en zorgvuldige luisteraar. Ontwapenend met vertrouwen en de natuur als fundament. Zij zoekt de passende sfeer vanuit rust, stabiliteit en ze was altijd gastvrij en voorbereid. Kort terugpakken van de vorige keer, korte blik op de volgende stap. Ik bofte met zo’n ervaren en prettige gesprekspartner. We vonden onze weg in harmonie, verwondering en vertrouwen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Mijn huidige ambitie koesterde ik al lang. Mijn toekomst is de creatieve richting die van de Dutch Design. Ik zal haar nog af en toe informeren over de voortgang. Mijn dank is groot". (Cecilia).

 

JacquesvanHees Kaart

Jacques van Hees

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalJacques heeft sinds 2001 vanuit zijn eigen praktijk als persoonlijke coach in Nijmegen een groot aantal werknemers in een grote verscheidenheid in functies begeleid naar ander werk.

Zijn ervaring komt uit het bedrijfsleven, Arbeidsvoorziening/CWI, SPD/MEE Gelderse Poort, UMC St. Radboud en het Volwassenen Onderwijs.

Hij heeft opleidingen gevolgd en cursussen gedaan op het gebied van bedrijfskunde, arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, stressmanagement, systematisch werken en het Enneagram. Jacques is aangesloten bij de NOLOC.

 

Wij adviseren u graag adviseren welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red024 - 2022109

 

Klanten over Jacques: 

  • "Jacques heeft me bewust gemaakt van het nut van netwerken en hoe dit aan te pakken".
  • "Het belangrijkste is dat Jacques me zelfvertrouwen heeft gegeven en me heeft geleerd mezelf beter te verkopen en ook heeft bijgebracht hoe en waar ik moet zoeken in het netwerk". 
  • "We hebben zelfs het sollicitatiegesprek een dag eerder doorgenomen, met als resultaat een nieuwe baan".
  • Na een kennismakingsgesprek bij diverse outplacementbureaus heb ik er voor gekozen om het traject te volgen bij 50+ Carrière met als coach Jacques van Hees uit Nijmegen. Belangrijkste redenen voor deze keuze waren het feit dat dit bureau zich richt in het bijzonder op 50-plussers en de persoonlijke klik met Jacques.

 

CONTACT

 

Vestigingen en contact

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht


Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: