50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Nijmegen

 

Uw outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Nijmegen en Noord-Limburg zijn mw. Erika Brinkman en dhr. Jacques van Hees. 

 

brinkman 120wErika Brinkman

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalMw. Erika Brinkman is sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach in de regio Nijmegen. Zij heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en als coach voor een re-integratiebedrijf. Erika Brinkman heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trajectbegeleiding, loopbaanadvies, NLP, systemisch werk en is niet alleen gecertificeerd loopbaancoach maar ook lifecoach. Zij is als loopbaanprofessional geregistreerd bij de NOLOC.

 

“Goede zelfkennis is de basis om sturing aan uw loopbaan te geven.”

 

Werk is één van de belangrijkste zingevers voor mensen in het dagelijkse leven. Als uw werk niet passend is, of u verliest uw werk dan kan dat samen gaan met een verlies van eigenwaarde en vitaliteit. Maar liever laat Erika het u als een nieuwe kans of een nieuw avontuur ervaren. In uw outplacement traject gaat u samen met Erika op zoek naar wat voor u het meest passende werk is. Passend bij wie u bent, wat u kunt en vooral waar u warm voor loopt. Erika ziet het als haar missie om mensen te verbinden met hun passie en eigen(wijs)heid en de link te leggen naar hun nieuwe baan. Het is boeiend en inspirerend samen te werken met mensen met een rijke werk- en levenservaring en samen te kijken naar mogelijkheden.

 

Klanten over Erika Brinkman:

"Erika heeft een goed inzicht en gevoel van wat de klant wil en verwacht ". (Tom)

Erika is een charmante en creatieve vakvrouw. Een goede en zorgvuldige luisteraar. Ontwapenend met vertrouwen en de natuur als fundament. Zij zoekt de passende sfeer vanuit rust, stabiliteit en ze was altijd gastvrij en voorbereid. Kort terugpakken van de vorige keer, korte blik op de volgende stap. Ik bofte met zo’n ervaren en prettige gesprekspartner. We vonden onze weg in harmonie, verwondering en vertrouwen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Mijn huidige ambitie koesterde ik al lang. Mijn toekomst is de creatieve richting die van de Dutch Design. Ik zal haar nog af en toe informeren over de voortgang. Mijn dank is groot". (Cecilia).

 

 

JacquesvanHees Kaart

Jacques van Hees

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalDhr. Jacques van Hees heeft sinds 2001 vanuit zijn eigen praktijk als persoonlijke coach in Nijmegen een groot aantal werknemers in een grote verscheidenheid in functies begeleid naar ander werk. Zijn ervaring komt uit het bedrijfsleven, Arbeidsvoorziening/CWI, SPD/MEE Gelderse Poort, UMC St. Radboud en het Volwassenen Onderwijs. Hij heeft opleidingen gevolgd en cursussen gedaan op het gebied van bedrijfskunde, arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, stressmanagement, systematisch werken en het Enneagram. Jacques van Hees is aangesloten bij de NOLOC.

 

“Coachen en trainen doe ik met hart en ziel.”

 

Al ruim 30 jaar begeleidt Jacques mensen naar werk in Nijmegen en omgeving. Elke klant is weer nieuw en elk contact is een uitdaging voor hem. Zijn werk is zijn passie en geeft hem veel voldoening. Zijn visie is dat coaching een breder inzicht biedt in wie u bent en wat u kunt; dat het een sterke impuls geeft in het doorbreken van beperkende gewoonten. Coaching maakt actiever, creatiever, versterkt uw gevoel van eigenwaarde en brengt nieuwe richtingen. Het resultaat is dan ook bewuster keuzes maken en in staat zijn beter om te gaan met valkuilen en moeilijkheden die zich aandienen. Door actief te netwerken en u zelf beter te presenteren, vindt u dan de passende baan. 

 

Klanten over Jacques van Hees: 

"Jacques heeft me bewust gemaakt van het nut van netwerken en hoe dit aan te pakken".

"Het belangrijkste is dat Jacques me zelfvertrouwen heeft gegeven en me heeft geleerd mezelf beter te verkopen en ook heeft bijgebracht hoe en waar ik moet zoeken in het netwerk". 

"We hebben zelfs het sollicitatiegesprek een dag eerder doorgenomen, met als resultaat een nieuwe baan".

Na een kennismakingsgesprek bij diverse outplacementbureaus heb ik er voor gekozen om het traject te volgen bij 50+ Carrière met als coach Jacques van Hees uit Nijmegen. Belangrijkste redenen voor deze keuze waren het feit dat dit bureau zich richt in het bijzonder op 50-plussers en de persoonlijke klik met Jacques.

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red024 - 2022109

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: