50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

BenoitHameleers Kaart2

Maastricht

Benoît Hameleers

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor Maastricht en (Zuid) Limburg is Benoît Hameleers. Na zijn HBO opleiding tot hulpverlener heeft hij zijn gehele werkzame leven met ‘mensen in verandering’ gewerkt. Eerst als psycho-sociaal hulpverlener, als teamleider, als trainer consultant bij Odyssee en sinds 2008 vanuit zijn eigen bedrijf. De ouder wordende mens en de noodzaak van een leven lang leren om ook uw kansen optimaal te benutten zijn belangrijke thema’s geweest tijdens zijn werk.

icfnobcoBenoît is als coach ICF gecertificeerd (2013) en lid van de NOBCO. 

Werkend vanuit een netwerk met meerdere deskundigen, helpt Benoît u zoeken naar een weg waar de belemmeringen minder een rol spelen en waar de voorwaarden aanwezig zijn om nieuw of ander werk te vinden en te aanvaarden. Hij zal u helpen uw toekomstmogelijkheden te definiëren, de weg er naar toe te onderzoeken en u daar naar toe te leiden. Door zijn jarenlange ervaring en opleiding tot “consciousness coach®” kan Benoît u ondersteunen om een vitale (werk)toekomst vorm te geven.

 

“Wat zouden we nú kunnen doen om de carrière vorm te geven die u wenst?”

 

 

 

Klanten over Benoît Hameleers:

"Mijn keuze was bewust, na een kennismakingsgesprek, voor Benoit. Ik had behoefte aan duidelijkheid en inlevingsvermogen. Benoit liet mij ook vaker doordenken en in de spiegel kijken. Ik heb het als zeer positief ervaren. Bewustzijnscoach in hart en nieren." (Mirjam) 

"Het traject heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Benoît heeft met zijn netwerk mij goed op weg geholpen(Peter). 

"Als ik ooit nog ondersteuning nodig heb, ga ik zeker een beroep op hem doen"(Antje).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red043 - 2041063

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: