50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching voor de 2de helft van uw loopbaan

 

Loopbaan67Logo

Waarom Loopbaan 67?

Investeren in uw loopbaan is belangrijk, zeker nu we allemaal langer doorwerken tot 67 jaar. Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. Hoe gaat u om met alle veranderingen? Hoe zorgt u dat u altijd met plezier aan het werk blijft en uw inkomen op peil houdt? 

 

Loopbaan 67, coachingstraject op maat 

  • Loopbaan 67 is altijd maatwerk, want iedere loopbaan verloopt anders. Maar dat we langer doorwerken geldt wel voor iedereen. 
  • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Er verandert zo veel, maar u kunt zelf ook twijfelen. Is dit het wel? Doe ik dit werk niet te lang? Maar wat dan wel? Of door veranderingen in de organisatie, 'klikt' het niet meer met uw leidinggevende. 
  • We geloven sterk dat iedereen zoveel mogelijk moet bijblijven en tijdig aan de bel moet trekken. U dient uw werkvermogen, energie en flexibiliteit op peil te houden. En dat terwijl in de beeldvorming men (ons insziens onterecht) kritischer wordt over uw toegevoegde waarde bij het klimmen der jaren.
  • Juist daarom is bijblijven en investeren in uw loopbaan van groot belang.

 

Wat kunt u als deelnemer verwachten van Loopbaan 67?

  • U kunt vrijblijvend kennis komen maken, waarop wij een voorstel schrijven. Na akkoord starten wij uw persoonlijk coachingstraject, bestaande uit een aantal individuele sessies en eventueel een scan of test.
  • In de sessies gaan we de diepte in met uw begeleidingsvraag, nemen we bij u belemmeringen weg en werkt u aan een zekere toekomst. Het traject is een persoonlijk ontwikkelingsproces. U krijgt gegarandeerd meer vertrouwen en meer werkplezier. En u vergroot uw wendbaar- en weerbaarheid in uw loopbaan en daarmee de baanzekerheid voor de toekomst. 

  

Hoe nu verder?

Wilt u meer weten over ons programma Loopbaan 67 en de ervaren trainer/coach bij u in de regio? Bel ons voor een persoonlijk advies.

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over onze begeleiding 'Loopbaan 67?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: