50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching voor een goed vervolg van uw loopbaan

 

Waarom Loopbaan 67?

loopbaan67weg

Investeren in uw loopbaan is belangrijk, zeker nu we allemaal langer doorwerken tot 67 jaar. Organisaties, technologie en de maatschappij veranderen steeds sneller. Maar u verandert zelf ook. Hoe gaat u om met alle veranderingen? Hoe zorgt u dat u altijd met plezier aan het werk blijft en uw inkomen op peil houdt? 

 

Loopbaan 67, coachingstraject op maat 

 • Ons Loopbaan 67 traject is altijd maatwerk, want iedere loopbaan verloopt anders. Maar dat we langer doorwerken tot minimaal 67 jaar geldt wel voor iedereen.
 • Een loopbaanpad zonder hindernissen is een zeldzaamheid. Er verandert zo veel, maar u kunt zelf ook twijfelen. Is dit het wel? Doe ik dit werk niet te lang? Hou ik het (mentaal of fysiek) goed vol? Maar wat dan wel? Wij begeleiden u graag zodat u de tweede helft van uw loopbaan met plezier kunt voortzetten. 
 • De maatschappij is redelijk kritisch over de toegevoegde waarde van ervaren werknemers bij het klimmen der jaren. Ons insziens onterecht.   
 • U kunt uw werkvermogen, energie en flexibiliteit prima op peil houden als u het werk doet wat bij u past. We zien dat iedereen met de juiste inspanning en investering plezierig en succesvol kan blijven werken.

 

Wat kunt u als deelnemer verwachten van Loopbaan 67?

 • Voorstel op maat.
 • Persoonlijke coaching.
 • Een loopbaanscan.
 • Met als resultaat inzicht in uw 
  - Drijfveren en kernkwaliteiten;
  - Motivatie en betrokkenheid;
  - Flexibiliteit en veranderingsbereidheid;
  - Werkvermogen en energiebalans;
  - Ontwikkelmogelijkheden en loopbaanhorizon.

 

Wat kost een loopbaantraject?

Het traject is een persoonlijk ontwikkelingsproces. U krijgt meer vertrouwen en richting. U vergroot uw wendbaar- en weerbaarheid in uw loopbaan en daarmee baanzekerheid tot of zelfs na de pensioengerechtigde leeftijd. Met Loopbaan 67 investeert u in uw verdiencapaciteit.

Om u een idee te geven, een traject van vijf tot zeven individuele loopbaansessies sessies kost circa €1.000,- excl. btw. Maar alles wat we doen is maatwerk en mede afhankelijk van uw wensen, uw begeleidingsvraag en uw budget. 

Naast wat u wilt en kunt is het ook van belang te weten wat u financieel moet. In samenwerking met een onafhankelijk netwerk van financiële planners kunt ook integraal financieel advies inwinnen over uw inkomen, pensioen, huis en hypotheek, successierechten en erfbelasting. Bovendien heeft de keuze die u maakt ook fiscale gevolgen. 

 

Hoe nu verder?

Wilt u kennis maken en meer weten over ons programma Loopbaan 67 en de ervaren trainer/coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over onze begeleiding 'Loopbaan 67?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in:

Maak kennis met onze coaches

160126 11Coaches