50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaan 67 voor werkgevers

 

Een onontgonnen terrein waar veel winst op valt te behalen 

Loopbaan67Logo

De maatschappij, technologie en werkomgeving veranderen snel. Ervaren werknemers zijn gemotiveerd maar kunnen moeite hebben alle ontwikkelingen bij te houden. Als werknemers niet 'bijblijven'  neemt het verschil toe tussen de opbrengst en kosten van de werknemer. 

U kunt er voor kiezen ontziemaatregelen te nemen. Ontziemaatregelen leiden tot taakversmalling,  afnemende mobiliteit en mogelijk kostbaar vervroegd uittreden.

U kunt er ook voor kiezen om te investeren in organisatie-breed meegaan met veranderingen en iedereen mee te nemen in het blijven leren en reflecteren. Het creëren van een stimulerende leeromgeving houdt werknemers vitaal en inzetbaar. En als werkgever toont u goed werkgeverschap waardoor loyaliteit toeneemt en kort ziekteverzuim afneemt. 

 

Lange functieduur vormt een groter risico op uitval dan leeftijd

Werkgevers en werknemers moeten nu ingrijpen omdat sommige groepen werknemers moeite kunnen hebben het werk tot hun 67ste vol te houden. Met name door lange functieduur neemt het risico op uitval door mentale (burn-out) of fysieke slijtage toe, zoals we nu horen in de bouw, onderwijs en zorg. Door te investeren in loopbaanontwikkeling kunnen werkgevers hoge uitvalkosten voorkomen en lijden werknemers geen inkomensverlies.  

Loopbaan67 Grafiek output ontwikkeling en beloning

 

Voor wie is Loopbaan 67 bedoeld?

Loopbaan 67 is voor organisaties die het rendement van hun organisatie willen verbeteren door de competenties, vitaliteit en werkplezier van ervaren werknemers te verhogen. Het programma van Loopbaan 67 wordt op maat gemaakt en is afgestemd op de specifieke doelstellingen en vragen van de organisatie.

  • Training voor leidinggevenden
  • Training voor ervaren werknemers
  • Individuele trajecten

 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe Loopbaan 67 er voor uw organisatie uit kan zien? Neem contact op met 50+ Carrière om de mogelijkheden te bespreken.

Of kom naar een van onze seminars "Succesvol langer doorwerken". Een informatieve ochtend met praktische handvatten en tips voor succesvol langer doorwerken.

 

CONTACT

 

Seminar "Succesvol langer doorwerken"

Den Bosch 6 februari 2018, 9:30 - 12:30

Een seminar met inzicht in succesvol langer doorwerken. Voor praktische handvatten en tips.

Inschrijven

 

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid

Loopbaan 67 teamtraining