50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Loopbaan 67 voor werkgevers

 

Succesvol langer doorwerken

De maatschappij, technologie en werkomgeving veranderen in versneld tempo. Als ervaren werknemers moeite hebben alle ontwikkelingen bij te benen kunt u er voor kiezen om ontziemaatregelen te nemen of om te investeren in blijven leren en meegaan met de veranderingen. Ontziemaatregelen leiden tot taakversmalling en afnemende mobiliteit, terwijl het creëren van een leeromgeving de werknemers wendbaar en weerbaar maakt, wat weer van groot belang is gezien het langer doorwerken.

De groep ervaren werknemers is inmiddels groter dan de groep werknemers onder de 45 jaar. En de groepsgrootte zal alleen maar toenemen door het langer doorwerken. Hoe zorgt u ervoor dat uw ervaren werknemers competent blijven werken en bij blijven in de veranderende werkomgeving? Met Loopbaan 67 zal uw organisatie stevig koers houden en beter voorbereid zijn op de toekomst.

 

Het is tijd om te investeren in ervaren werknemers

Succesvol langer doorwerken gaat niet vanzelf. Door uiteenlopende factoren binnen de veranderende werkomgeving kan een toenemend verschil ontstaan tussen de opbrengst en kosten van de werknemer. Werkgevers die ervoor kiezen te investeren in de ontwikkeling van de groep ervaren werknemers zien het rendement van hun organisatie stijgen.

 

Loopbaan67 Grafiek output ontwikkeling en beloning

 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Loopbaan 67 is voor organisaties die willen investeren in de groep ervaren werknemers. Die beseffen dat het langer doorwerken tot minimaal 67 jaar niet vanzelf gaat en die door een gezamenlijke inspanning de kostenverhogende effecten van langer doorwerken willen voorkomen en tijdig willen tegengaan. Dit programma is alle ervaren werknemers, hun leidinggevenden en HR-medewerkers die van het langer doorwerken een succes willen maken.

Het programma van Loopbaan 67 wordt op maat gemaakt en is afgestemd op de specifieke vragen, wensen en behoeften van de organisatie.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe Loopbaan 67 er voor uw organisatie uit kan zien? Neem contact op met 50+ Carrière om de mogelijkheden te bespreken. Of kom naar ons vervolg-seminar op 26 september 2017 "Succesvol langer doorwerken". Een informatieve ochtend met praktische handvatten en tips voor succesvol langer doorwerken. U kunt zich via deze link inschrijven: Inschrijven.

 

CONTACT

 

Loopbaan 67 teamtraining

Seminar "Succesvol langer doorwerken"

 

26 sept 2017, 9:30 - 12:30

 

Een seminar met inzicht in succesvol langer doorwerken. Voor praktische handvatten en tips, schrijf u nu in op de aanmeldingspagina. 

(maximaal 40 plaatsen beschikbaar)

 

Inschrijven

 

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid