50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Workshop Linkedin

Netwerken naar werk workshop

socialmedia

 

Social media waaronder Linkedin worden steeds belangrijker als hulpmiddel voor het vinden van werk. Organisaties werven werknemers bij voorkeur via-via. Ook uw zoektocht loopt via mensen die u op een baan kunnen attenderen, mits ze u kunnen vinden en weten waar u naar op zoek bent.

 

Onderwerpen:

  • Het nut van netwerken: waar vind ik mijn contacten en netwerken, hoe moet ik er mee aan de slag en wat levert het mij op? Wat kan het netwerk van mijn contacten voor me betekenen? Hoe voer ik een goed netwerkgesprek?
  • De Elevator Pitch, hoe maak ik duidelijk wat ik zoek?
  • Linkedin, opmaken van duidelijk profiel, vinden en uitbouwen van hoeveelheid contacten, zelf vinden en gevonden worden door het gebruik van de juiste zoekwoorden.

workhop3Wij geven u tal van tips en adviezen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af met oefeningen en het uitwisselen van ervaringen. De workshop wordt gegeven door een ervaren trainer van 50+ Carrière. Groepsgrootte 12 tot 15 deelnemers. Tijdsduur van 13:00 tot 17:00. Deelname is kosteloos bij het volgen van een traject van 50+ Carrière. Anders kost het € 110,- incl BTW. 

Wilt u meer weten of bij één van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? U bent van harte welkom.

OVAL gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid

Interesse in de workshop?

Bel 020 - 6731582 voor meer info.

Data workshops

Workshop Netwerken

22 maart 13:00-17:00 Amsterdam