50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Leiden, Bart Claassen & drs. Judith Ottes

 

BartClaassen Kaart

Bart Claassen

Bart Claassen is een zeer gedreven outplacement- en loopbaancoach. Na een aantal dienstverbanden als P&O manager bij de overheid en het bedrijfsleven, is Bart vanaf 2005 succesvol actief met zijn eigen bedrijf voor interim-HR dienstverlening en loopbaancoaching. Hij kent de regionale arbeidsmarkt en heeft een goed beeld van wat werkgevers vragen.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red071 - 2032126

 

Klanten over Bart: 

  • "Hoi Bart, hoe gaat het met je? Ik krijg nu op mijn 59e een vast contract! Ik werk als NT2 docent! Alle inspanningen hebben dus wel resultaat gehad. Hartelijke groet, Ien (Ien)". 
  • "Bedankt voor het helpen met het vinden van een nieuwe baan" (Hilda).
  • "De aanvullende groepstrainingen heb ik veel aan gehad. Met name op het gebied van solliciteren. Jezelf presenteren tijdens een gesprek en dan feedback krijgen" (Baukje).
  • "Bart heeft een reële kijk op de arbeidsmarkt, via ons traject zijn we er duidelijk achter gekomen dat onderwijs mijn ding was en is. Bart is een plezierige coach geweest in dit traject. Ik ben momenteel weer werkzaam als invalleerkracht en dit geeft mij voldoening" (Henk)

 

ottes

Drs. Judith Ottes, register psycholoog NIP

registerpsycholoogNIP

Judith Ottes is een ervaren loopbaan- en re-integratie 2e spoor coach. Judith heeft vanaf 1996 veel expertise opgebouwd, onder andere in de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, verzuimbegeleiding en psychologische begeleiding.

Na een lange carrière bij Randstad is zij nu met veel plezier en succes als zelfstandige gevestigd.

Haar sterke eigenschap is dat zij zeer empathisch is waardoor zij snel het vertrouwen weet te wekken. Judith is Register Psycholoog NIP Arbeid & Organisatie.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red071 - 2032126

 

Klanten over Judith:

  • Ik heb Judith ervaren als een fijne, ervaren en empathische coach. Zij is een enorme netwerker en heeft een goede kijk op de arbeidsmarkt. Zij heeft mijn zelfvertrouwen naar boven gehaald waardoor ik een nieuwe wending heb durven en kunnen geven aan mijn loopbaan“. (Peter). 
  • “Ik ben heel blij dat mijn werkgever dit traject heeft aangeboden. Ik ben er veel sterker uit gekomen.” (Ellen)

 

 

CONTACT

Vestigingen en contact

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht


Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: