50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

BartClaassen Kaart

Leiden

Bart Claassen

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Leiden is dhr. Bart Claassen. Na een aantal interessante dienstverbanden als P&O manager bij de overheid en het bedrijfsleven, is Bart vanaf 2005 succesvol actief met zijn eigen bedrijf voor interim-HR dienstverlening en loopbaancoaching. Hij kent de regionale arbeidsmarkt en heeft een goed beeld van wat werkgevers vragen.

Bart zet zijn ervaring in voor het begeleiden van ervaren medewerkers met loopbaanvragen. Dat kan zijn om beter te functioneren in een bestaande functie maar ook in situaties van reorganisatie, outplacement of werkloosheid.

In uw loopbaantraject werkt Bart met u aan het versterken van zelfvertrouwen en veerkracht. Hij helpt u om anders naar dingen te kijken en daardoor meer te zien. Er zijn nog zoveel mogelijkheden. Hij gaat hierbij pragmatisch en intensief met u aan het werk. Tijdens de begeleiding besteedt hij ook veel aandacht aan netwerken en de inzet van social media, waaronder LinkedIn, presenteren en solliciteren.

 

“Samen met u brengt Bart tempo en overzicht in het traject om zo goede keuzes te kunnen maken.”

 

Klanten over Bart Claassen: 

"Hoi Bart, hoe gaat het met je? Leuk voor je werk: ik krijg nu op mijn 59e een vast contract! Ik werk als NT2 docent! Alle inspanningen hebben dus wel resultaat gehad. Hartelijke groet, Baukje"

"Bedankt voor het helpen met het vinden van een nieuwe baan" (Hilda). 

"De aanvullende groepstrainingen heb ik veel aan gehad. Met name op het gebied van solliciteren. Jezelf presenteren tijdens een gesprek en dan feedback krijgen" (Baukje).

"Bart heeft een reële kijk op de arbeidsmarkt, via ons traject zijn we er duidelijk achter gekomen dat onderwijs mijn ding was en is. Bart is een plezierige coach geweest in dit traject. Ik ben momenteel weer werkzaam als invalleerkracht en dit geeft mij voldoening" (Henk)

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red071 - 2032126

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: