50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Friesland, Tineke Hooijsma & Irene Relyveld

 

foto Tineke

Tineke Hooijsma

 

Tineke Hooijsma is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en HRM-professional. Daarnaast werkt zij bij de overheid als HRM-adviseur. Ook is zij aangesloten bij Werken in Friesland als loopbaancoach. 

Tineke heeft na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid richting Loopbaanadvisering en re-integratie, de Post-opleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij  NCOI.  Daarna heeft zij een opleiding tot trainer gevolgd. Verder volgt zij ieder jaar de nodige bijscholingstrainingen. Tineke is NOLOC-gecertificeerd.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

De manier van werken van Tineke is praktisch en arbeidsmarktgericht. Zij gebruikt heel graag de methode van Savickas om snel te ontdekken waar uw talenten, kwaliteiten, passie en bevlogenheid liggen en dat samen met u te vertalen naar een passend loopbaanperspectief. Daarnaast ontdekt u ook waar uw belemmeringen en valkuilen liggen. Verder maakt zij gebruik van de Werkenergieanalyse, om stress- en energiebronnen in kaart te brengen.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding in uw situatie het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red058 - 2038003

 

relyveld

Irene Relyveld

 

Irene Relyveld heeft haar ruime praktijkervaring opgedaan in een mobiliteitsorganisatie bij de overheid en als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft zich altijd bezig gehouden met loopbaanontwikkeling.

Langer doorwerken is voor haar een vanzelfsprekendheid en zij kan u helpen niet alleen een volgende stap te zetten, maar ook aan het werk te blijven. Irene heeft diverse opleidingen gevolgd zoals de Pedagogisch Didactische Opleiding, Coachingopleiding en de beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij Hoogendijk.

boekireneIrene heeft haar ervaringen als loopbaanadviseur voor 50+ werkzoekenden beschreven in het manuscript ‘Mensenwerk. Pleidooi voor een ruime blik op leeftijd en arbeid’. Naast haar visie, vragen en aanbevelingen staan er interviews in met 50-plussers maar ook met jongeren. Hoe kijken zij naar ouderen en naar de huidige arbeidsmarkt? Het manuscript is hier te downloaden.

 

Klanten over Irene: 

  • "Ik vond het heel prettig dat Irene open stond voor mijn 'zoektocht' in deze, zonder waardeoordeel luisterde en mij heeft gesteund in de keuze waar ik nu uiteindelijk ook zelf helemaal achter sta. Ik vond het prettig dat het begeleiden naar betaald werk niet het enige doel hoefde te zijn". (Anneke)
  • "Ik wil mijn coach Irene Relyveld bedanken en ze heeft mij goed,adequaat begeleid en geholpen met mijn vragen; een 9 gemiddeld. En ik ben aan het werk". (Anja) 
  • "Mijn coach heeft uitgebreid met mij het traject bewandeld. Ik heb vooral van de sollicitatie oefeningen geleerd. Niet solliciteren met de gedacht dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben maar dat ik de oplossing ben voor wat het bedrijf zoekt. Ze had echt aandacht voor mij". (Berendt) 
  • "Ik heb door Irene veel zelfvertrouwen gekregen. Het feit dat ze zei, we gaan door tot je weer aan het werk bent heeft me gesterkt om door te gaan in een nieuwe richting". (Petra)

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding in uw situatie het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red058 - 2038003

 

 

CONTACT