50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Leeuwarden / Sneek

Uw outplacementcoaches voor Friesland zijn mw. Tineke Hooijsma en mw. Irene Relyveld. Wij adviseren u graag welke begeleiding in uw situatie het beste bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red058 - 2038003

 

foto Tineke

Tineke Hooijsma

 

Tineke Hooijsma is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en HRM-professional. Daarnaast werkt zij bij de overheid als HRM-adviseur. Ook is zij aangesloten bij Werken in Friesland als loopbaancoach. 

Tineke heeft na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid richting Loopbaanadvisering en re-integratie, de Post-opleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij  NCOI.  Daarna heeft zij een opleiding tot trainer gevolgd. Verder volgt zij ieder jaar de nodige bijscholingstrainingen. Tineke is NOLOC-gecertificeerd.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

De manier van werken van Tineke is praktisch en arbeidsmarktgericht. Zij gebruikt heel graag de methode van Savickas om snel te ontdekken waar uw talenten, kwaliteiten, passie en bevlogenheid liggen en dat samen met u te vertalen naar een passend loopbaanperspectief.  Daarnaast ontdekt u ook waar uw belemmeringen en valkuilen liggen.

Verder maakt zij gebruik van de Werkenergieanalyse, om stress- en energiebronnen in kaart te brengen.

In het traject zal ook veel aandacht zijn voor Social Media, presentatie en netwerken. Een krachtig instrument, zeker voor de doelgroep 50+ ! Voor veel 50+-ers is dit namelijk een nieuw terrein. Tineke kan u helpen om u krachtiger te profileren.

Door haar uitgebreide netwerk en werk in Friesland kan zij u dichter bij uw (nieuwe) loopbaandoel brengen.

We zullen allemaal langer door moeten werken, Tineke haar missie is dat mensen dat dan ook zó kunnen doen dat ze er plezier en energie van krijgen!

 

 

relyveld

Irene Relyveld

 

Irene Relyveld heeft haar ruime praktijkervaring opgedaan in een mobiliteitsorganisatie bij de overheid en als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft zich altijd bezig gehouden met loopbaanontwikkeling. Langer doorwerken is voor haar een vanzelfsprekendheid en zij kan u helpen niet alleen een volgende stap te zetten, maar ook aan het werk te blijven. Irene heeft diverse opleidingen gevolgd zoals de Pedagogisch Didactische Opleiding, Coachingopleiding en de beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij Hoogendijk.

 

“De arbeidsmarkt verandert constant met flexibele krachten en korte termijn contracten. Dat zorgt voor onrust en onzekerheid, maar ook voor baanopeningen.”

 

Irene helpt u meer inzicht in uzelf te krijgen en te ondervinden wat uw rol is. Met haar ontdekt u uw kwaliteiten en talenten en hoe u die kunt inzetten richting uw netwerk. U leert wat uw belemmeringen en valkuilen zijn en hoe u die kunt vermijden. Zo komt u in uw kracht en kunt u meer op uzelf vertrouwen en op uw eigen manier de arbeidsmarkt benaderen. Want ervaren werknemers hebben een plus en zijn nodig. Ze zal u aansporen tot hard werken, het overwinnen van hobbels en nieuwe paden inslaan. Uw traject zal intensief zijn, maar ook resultaat opleveren.

Voor het vervolg van uw loopbaan zijn social media, presenteren en netwerken heel belangrijk en ook daar helpt uw coach u bij.

Dankzij haar focus op de doelgroep heeft Irene een uitgebreid netwerk en expertise op het gebied van de kansen van 50+ op de arbeidsmarkt in Friesland.

 

Irene heeft haar ervaringen als loopbaanadviseur voor 50+ werkzoekenden beschreven in het manuscript ‘Mensenwerk. Pleidooi voor een ruime blik op leeftijd en arbeid’. Naast haar visie, vragen en aanbevelingen staan er interviews in met 50-plussers maar ook met jongeren. Hoe kijken zij naar ouderen en naar de huidige arbeidsmarkt? Het manuscript is hier te downloaden.

 

Klanten over Irene Relyveld: 

"Ik wil mijn coach Irene Relyveld bedanken en ze heeft mij goed,adequaat begeleid en geholpen met mijn vragen; een 9 gemiddeld. En ik ben aan het werk". (Anja)

"Mijn coach heeft uitgebreid met mij het traject bewandeld. Ik heb vooral van de sollicitatie oefeningen geleerd. Niet solliciteren met de gedacht dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben maar dat ik de oplossing ben voor wat het bedrijf zoekt. Ze had echt aandacht voor mij". (Berendt)

"Ik heb door Irene veel zelfvertrouwen gekregen. Het feit dat ze zei, we gaan door tot je weer aan het werk bent heeft me gesterkt om door te gaan in een nieuwe richting". (Petra)

 

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: