50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

riannedebont

Hilversum / 't Gooi / Almere

Rianne de Bont

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Hilversum en 't Gooi is Rianne de Bont. Sinds 2002 is zij werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid.

Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

nobco

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet. 

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

 

Rianne adviseert u graag over het vervolg van uw loopbaan. Bel ons gerust.

telephone icon red035 - 2031279

 

CONTACT

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: