50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Ine Rikkers 25 web

Hilversum / 't Gooi

Ine Rikkers

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Hilversum en 't Gooi is Ine Rikkers. Zij begeleidt sinds 2003 als zelfstandig loopbaanadviseur ervaren werknemers die hun loopbaan willen vervolgen, hun baan dreigen te verliezen of die iets anders zoeken.

Ine heeft een rijke ervaring op het gebied van mens en werk. Ze was onder andere regiomanager voor een detacheringsorganisatie en adjunct-directeur voor een stichting werkzaam op de arbeidsmarkt. Haar brede ervaring in zowel de profit als de non-profit sector geven haar een grote kennis van de arbeidsmarkt. Zij werkte voor de overheid, in de zorgsector, voor het onderwijs maar ook voor commerciële bedrijven zoals omroepen en in de telecomsector. Social media kennen voor haar geen geheimen.

Noloc logo

Ine houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5 en ODC.

Als u geen twintig meer bent, kunt u steun gebruiken bij het vinden van een nieuwe werkkring. Want veel aspecten spelen een rol: Welke plaats heeft werk in uw leven? Welke kwaliteiten brengt u mee, vanuit professionele ervaring maar ook door wie u bent als mens? Waar vindt u die nieuwe werkplek en hoe zorgt u dat u aan tafel komt? Hoe zorgt u er voor dat u de moed erin houdt, in een markt waarin het niet eenvoudig is weer aan de slag te komen en waar veel concurrentie is? En hoe vertelt u aan uw netwerk dat u op zoek bent naar wat nieuws?

Loopbaancoaching gaat over: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en als ik weet wat ik wil, hoe kom ik daar dan? Ine houdt ervan om maatwerk te leveren, om goed naar u te luisteren en mee te denken. En ook die opties aan te reiken waar u zelf nog niet aan dacht, zodat u uw kansen vergroot. Dit maatwerk kan praktisch zijn, door bijvoorbeeld netwerkgesprekken voor te bereiden of de juiste woorden aan te reiken voor sollicitatiebrieven.

 

“Het gaat om het leveren van maatwerk, maar vooral pragmatisch, creatief en resultaatgericht.”

 

Klanten over Ine Rikkers:

"Ik wil Ine supersonisch bedanken. Waar ik het allermeeste aan gehad heb is dat ik heb leren kijken en zien wat ik nog meer kon dan alleen het beroep wat ik al 35 jaar uitoefende. Ik keek en zocht naar wat ik al die jaren al deed. Door het traject bij Ine ben ik anders gaan leren denken. In mijn leven buiten de bank deed ik veel vrijwilligerswerk en heb ik vaardigheden, die ik heel gewoon vond, maar waarvan ik nooit gedacht had om die beroepsmatig aan te voeren in CV en uit te voeren in betaald werk. En dus heb ik jaren in dezelfde hoek naar werk gezocht. Doe nu heel ander werk, waarin ik wel de kennis die ik met het andere werk heb opgedaan heel nuttig is. En het werk wat ik nu doe is veel en veel leuker en ik voel me super gelukkig en gewaardeerd. En ik heb nu een baan voor 3 a vier jaar" (Bernadette)

"Ik heb uw voicemail gehoord en bericht gelezen. Hartstikke leuk om te lezen dat Karin een nieuwe baan heeft gevonden!" (Opdrachtgever Tanja)

 

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red035 - 2031279

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: