50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

AnnemiekeRoskam Kaart

Hengelo / Enschede 

 

Annemieke Roskam

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Twente is Annemieke Roskam. Zij heeft brede ervaring op het gebied van outplacement en re-integratie 2de spoor en recent een opleiding gevolgd als arbeidsdeskundige.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Zij is sinds 1992 met veel plezier en resultaat werkzaam in het vak van loopbaanbegeleiding voor onder andere 50+ Carrière, Start, Commit Arbo, ZGT, Menea en ID plein, in profit en non-profit organisaties.

Sinds 2012 is Annemieke zelfstandig loopbaan- en re-integratiecoach.

Annemieke is een door NOLOC erkende loopbaanprofessional

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red074  - 7002115

 

Klanten over Annemieke: 

  • "Ben uiteraard tevreden met het resultaat. Ik heb een mooie baan gevonden. Binnenkort komt Annemieke kijken waar ik werk! (Han).
  • Ik kan u mededelen dat ik over de werkzaamheden van Annemieke en haar persoonlijke en warme benadering zeer te spreken ben en dat ik haar van harte kan aanbevelen".
  • "Een prettige coach die goed aanvoelt wat er speelt en mij weer een goed beeld heeft gegeven waar mijn mogelijkheden liggen" (René).

CONTACT

 

Vestigingen en contact

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht


Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: