50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

AnnemiekeRoskam Kaart

Hengelo / Enschede

Annemieke Roskam

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Twente van 50+ Carrière is Annemieke Roskam. Zij is sinds 1992 met veel plezier en resultaat werkzaam in het vak van loopbaanbegeleiding voor onder andere 50+ Carrière, Start, Commit Arbo, ZGT, Menea en ID plein, in profit en non-profit organisaties. Zij heeft brede ervaring op het gebied van outplacement en re-integratie 2de spoor en recent een opleiding gevolgd als arbeidsdeskundige.

Noloc logoSinds 2012 is Annemieke zelfstandig loopbaan- en re-integratiecoach. Annemieke is een toegankelijk persoon en maatschappelijk breed geïnteresseerd, waardoor zij u snel op uw gemak stelt en u op het spoor brengt door de juiste vragen te stellen. Zij is doelgericht en werkt pragmatisch. Haar focus gaat uit naar ervaren werknemers die door omstandigheden een nieuwe kans op de arbeidsmarkt zoeken. In deze tijd is het van groot belang om te weten wat uw kracht is en hoe u uzelf gaat presenteren op de arbeidsmarkt. U werkt daar samen met Annemieke aan. U leert van uw verleden en past het toe in het heden.

 

“Door te denken in mogelijkheden, creëert u voor u zelf een toekomst!”

 

Klanten over Annemieke Roskam: 

"Ben uiteraard tevreden met het resultaat. Ik heb een mooie baan gevonden. Binnenkort komt Annemieke kijken waar ik werk! (Han).

Ik kan u mededelen dat ik over de werkzaamheden van Annemieke en haar persoonlijke en warme benadering zeer te spreken ben en dat ik haar van harte kan aanbevelen".

"Een prettige coach die goed aanvoelt wat er speelt en mij weer een goed beeld heeft gegeven waar mijn mogelijkheden liggen" (René).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red074  - 7002115

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: