50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

marga

Groningen

Drs. Marga Williams 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Groningen en Drenthe, mw. Marga Williams, houdt zich al vanaf 1990 intensief bezig met mens en werk, onder meer in het verleden als loopbaancoach en trainer voor Kliq, het arbeidsbureau en het UMCG en nu voor 50+ Carrière en haar eigen praktijk. Zij richt zich nu vooral op de loopbaanbegeleiding van ervaren werknemers.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalMarga is klinisch psycholoog, consultant MDI en Discover gecertificeerd. Zij is lid van de NOLOC.

Marga weet dat werk er toe doet. Veel mensen ervaren hun baan als een stevig fundament in het leven, niet alleen voor het inkomen, maar ook om een zinvolle bijdrage aan het bestaan te geven.

Met veel voldoening en resultaat begeleidt Marga ervaren werknemers in een loopbaan- of outplacementtraject. Iedere keer weer is dit een unieke ontdekkingstocht. Of er nu wel of geen sprake is van ontslag(dreiging), veranderen is het loslaten van het oude en op pad gaan naar het nieuwe. De zoektocht naar uw volgende loopbaanstap begint met het (her)ontdekken van uw eigen talenten. Daarbij valt het op dat mensen in het traject nieuwe energie en meer zelfvertrouwen krijgen door zich duidelijker bewust te worden van eigen talenten en nieuwe mogelijkheden.

Nadat u met Marga meer inzicht hebt gekregen in uw zoekrichting, gaat u stappen zetten in het benaderen van de arbeidsmarkt; hoe u met uw volgende werkgever in gesprek komt. Netwerken, solliciteren, gesprekken voeren, het komt allemaal aan bod in de belangrijkste fase van het traject welke leidt tot uw nieuwe baan.

 

“U heeft zoveel meer dan u denkt; netwerk, ervaring, energie, kennis en talent.” 

 

Klanten over Marga Williams:

"De praktische ondersteuning van de coach heeft me rond werk zoeken goede ondersteuning gegeven, dit heeft er mede voor gezorgd dat ik als 60 plus weer werk heb gekregen". (Willemijn)

"Het traject is niet volgens het schema van de werkmap verlopen. Ik had, zeker in het begin, andere behoeftes en daarin heeft Marga mij zeer goed gesteund en begeleid. I.v.m. andere privé wensen is het traject niet afgesloten met een positief resultaat wat werk betreft. Ik heb me echter het gehele traject erg op mijn gemak gevoeld bij Marga. Ik heb veel geleerd waardoor ik sterker ben geworden en de toekomst positief bekijk, ook v.w.b. kansen op de arbeidsmarkt. Marga, enorm bedankt voor alles!" (Lucretia)

"Het traject heeft boven verwachting voldaan. Voel me beter en sterker dan ooit. Dankzij mijn coach sta ik met positieve kracht in mijn huidige situatie. Zie vol vertrouwen mijn werkzame toekomst tegemoet". (Marian)

"Door Marga haar positieve benadering heeft het traject mij een een goed resultaat en inzichten in de huidige arbeidsmarkt opgeleverd" (Erik).

"Ik ben was erg blij met mijn loopbaancoach wat betreft de aanpak. Voor mij weegt het zwaarst dat zij ondanks dat we twee heel verschillende types zijn, zij mij toch mezelf liet zijn. Mijn complimenten voor Marga dat haar dit lukte. Zij krijgt van mij een 8." (Hennie)

"Had vanaf het eerste moment dat ik contact had met Mevr. Williams het gevoel dat het goed zat en dit gevoel heeft zij alleen maar gaande weg de zeer gemoedelijke, maar zeker positieve gesprekken bevestigd. Kortom ik ben zeer te spreken over mijn coach. Ze weet precies waar ze het over heeft en is zeker erg prettig in de omgang/gesprekken. Kan nog erg lang door gaan met het opnoemen van positieve factoren, maar Marga, mevr Williams, chapeau je bent een dikke 10 waard!! in het begeleiden van een niet altijd even makkelijke cliënt" (André). 

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red050 - 2111753

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: