50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

hansTibben kaart

Gouda

Hans Tibben

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Gouda is dhr. Hans Tibben. Hij is zijn loopbaan in 1975 begonnen in het onderwijs als leraar algemeen vormende vakken en directeur basisonderwijs, later gevolgd door verschillende functies in het hoger beroepsonderwijs o.a. als kennismanager, coördinator leeromgeving en praktijkdocent. Midden jaren ’90 is hij begonnen met zijn praktijk voor loopbaanbegeleiding.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalHans Tibben is lid van de NOLOC, gecertificeerd MDI-consulent en heeft de opleiding voor loopbaanadviseur bij Hoogendijk gevolgd. In zijn benadering zet hij een scala aan methodieken van 50+ Carrière in om een nieuw en verfrissend perspectief te bieden. Hij is open, direct en inspirerend en ziet de toekomstmogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt voor de outplacementbegeleiding.

 

 

“Het is een uitdaging en kunst om vitaal, in balans en geïnspireerd te blijven. Nieuwsgierig zijn, helpt daarbij.”

 

Klanten over Hans Tibben:

"Hans Tibben is een coach die heel goed kan inspelen op de persoonlijke behoeften van de degen die hij begeleidt. Hij is heel flexibel in het het inzetten van, en gebruik van de instrumenten die hij als coach ter beschikking heeft en (*vandaar de 7 voor de werkmap) het loslaten wanneer ze niet meer ‘zinnig’ zijn in het proces. Het coachingstraject heeft (mede) geleid tot een parttime-baan" (Leo). 

"Hans is een prima coach met een groot inlevingsvermogen en hij bezit een souplesse van luisteren en handelen. Ik heb genoten van zijn aanpak. niets dan complimenten" (Jean).

"In de huidige marktsituatie is het voor mensen boven de 55 jaar heel lastig om een baan te vinden. Slechts 3% vindt daadwerkelijk een baan. In mijn contact met Hans heeft hij me geholpen met het afbouwen van een slechte arbeidsrelatie en bovenal toegewerkt naar een positieve houding en nieuw werk. Hiermee ben ik erg geholpen" (Hans).

"Kwalitatief uitstekende gesprekken zowel gericht op verwerking en verdieping als het bieden van perspectief naar een nieuwe baan" (Marian).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red0182 - 235003

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: