50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

kruize

Gorinchem

Boukje Kruize BA

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Gorinchem is mw. Boukje Kruize. Zij is na een studie pedagogiek en negen jaar werkervaring in de sportmarketing in 1992 begonnen als adviseur outplacement, eerst in loondienst en sinds 1994 als zelfstandige.

CMI logo consultant

Het vak heeft zij geleerd in praktijk en theorie, o.a. MDI en Goldstein gecertificeerd, mediator opleiding, mentor bij het CMI, register consultant, RET, arbeidsrecht. Boukje werkt zeer pragmatisch en stelt het snel weer aan het werk komen boven alles. 

Tijdens haar ruime ervaring als outplacement adviseur, projectleider mobiliteit en loopbaancoach heeft zij honderden kandidaten succesvol begeleid naar ander werk binnen de profit, zakelijke- en financiële dienstverlening, (semi-)overheid, universiteit, industrie en de zorg.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red076 - 7002043

 

Klanten over Boukje:

  • "Ik had verwacht dat ik met mijn ervaring een passende baan zou vinden, maar de eisen van diploma's zijn de laatste jaren bijgesteld, en daar voldoe ik niet aan. Ik heb nu wel een baan, dus het traject is wel geslaagd, maar niet de baan die ik ambieer of voor 100% aankan ( fysiek ). De keuze voor deze baan is toch gemaakt om in ieder geval bij een andere organisatie werkzaam te zijn, en evt vanuit deze positie te blijven kijken naar een baan die goed bij mij past". (Joke)
  • "Boukje was voor mij een super coach!" (Kees).

CONTACT

 

Waar is 50+ Carrière gevestigd?

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht