50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

kruize

Gorinchem

Boukje Kruize BA

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Gorinchem is mw. Boukje Kruize. Zij is na een studie pedagogiek en negen jaar werkervaring in de sportmarketing in 1992 begonnen als adviseur outplacement, eerst in loondienst en sinds 1994 als zelfstandige. Het vak heeft zij geleerd in praktijk en theorie (o.a. MDI en Goldstein gecertificeerd, mediator opleiding, mentor bij het CMI, register consultant, RET, arbeidsrecht). Boukje werkt zeer pragmatisch en stelt het snel weer aan het werk komen voor alles. 

CMI logo consultantTijdens haar ruime ervaring als outplacement adviseur, projectleider mobiliteit en (loopbaan-) coach heeft zij honderden kandidaten succesvol begeleid naar ander werk. Binnen de profit, zakelijke- en financiële dienstverlening, (semi-)overheid, universiteit, industrie en de zorg. Bovenal heeft Boukje zich ontwikkeld tot een ervaren coach met een eigen zienswijze en een groot netwerk.

Haar begeleiding is sterk resultaatgericht met een duidelijke afbakening van verantwoordelijkheden, pragmatisch en realistisch, indien relevant confronterend en waar mogelijk met humor. Zij weet hoe u een netwerk kunt inzetten. 

 

“Ik ga uit van de ervaring, kwaliteiten en mogelijkheden van de cliënt en ben sterk gericht op een effectieve arbeidsmarktbenadering.”

 

 

Klanten over Boukje Kruize:

"Ik had verwacht dat ik met mijn ervaring een passende baan zou vinden, maar de eisen van diploma's zijn de laatste jaren bijgesteld, en daar voldoe ik niet aan. Ik heb nu wel een baan, dus het traject is wel geslaagd, maar niet de baan die ik ambieer of voor 100% aankan ( fysiek ). De keuze voor deze baan is toch gemaakt om in ieder geval bij een andere organisatie werkzaam te zijn, en evt vanuit deze positie te blijven kijken naar een baan die goed bij mij past". (Joke)

"Boukje was voor mij een super coach!" (Kees).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red0183 - 201013

 

CONTACT

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: