50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

DinekeManshanden Kaart2

Eindhoven

Dineke Manshanden

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Eindhoven en Midden Limburg is mw. Dineke Manshanden. Zij werkt sinds 2008 als zelfstandig coach/adviseur op het vlak van mens en werk. Zij heeft daartoe een stevige basis opgedaan door het volgen van een post-HBO opleiding voor loopbaanadviseur en door haar ervaring bij o.a. Arbeidsvoorziening, Kliq en Odyssee. Dankzij de vele individuele trajecten waarin zij mensen zoals u succesvol heeft begeleid naar ander werk en meer persoonlijke effectiviteit, kan zij zichzelf inmiddels zeer ervaren noemen.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalSinds 2001 is zij aangesloten bij de NOLOC en sinds 2011 is Dineke geregistreerd als erkend loopbaanadviseur bij deze beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Dineke zal u ondersteunen bij het bepalen van uw zoekrichting, het (leren) aanboren van mogelijkheden op de arbeidsmarkt, onder andere door het inzetten van haar netwerk en het aanleren of aanscherpen van uw sollicitatie- en netwerkvaardigheden. Als het nodig is, is Dineke confronterend, maar helpt zij u ook om de moed erin te houden. Indien gewenst ontvangt u aan de hand van een OPQ-test een meer diepgaande analyse van uw competenties, persoonlijkheid en werkomgeving.

 

“Mijn uitgangspunt is dat het niet zozeer gaat om wat u overkomt, maar om hoe u er mee omgaat.”

 

Klanten over Dineke Manshanden:

"Dineke is een vriendelijke maar ook als nodig is een strenge coach. Zij laat je door inteactie en sparren jezelf vinden en dat geeft zelfvertouwen. Ze leert je zelf je richting te vinden hoe moeilijk dat soms ook is."(Wils)

"Dineke kan ik bij iedereen aanbevelen. Troostend en opbeurend als ik het nodig had en streng als ik dingen te veel uit de weg ging. Nu concentreer ik me voornamelijk op mijn opleiding HRM, maar heb een schrift vol tips en ideeën die ik nog verder kan gaan benutten". (Tonny)

"Maandag a.s. start ik bij de politie in Amsterdam als logistiek coördinator. Ik ben superblij en supertrots op mezelf! Bedankt voor jullie hulp en begeleiding". (John)

"Dat ik het geluk heb gehad iemand te leren kennen die mij heeft beoordeelt op dat wat ik uitstraalt en luisterde naar de belangen die voor mij belangrijk zijn, waardoor het zelfvertrouwen enorm is gegroeid en weer geloof in mijn eigen kunnen. Daar wordt mijn hart vrolijk van. Ik kan haar aanbevelen als coach voor een ieder die verder wil met zijn leven en bestaan, zij was voor mij de persoon die al het goede uit mij wist te halen. En dat ik meer kan, dan dat wat ik van mijzelf voor mogelijk hield. Zij was en is een bron van inspiratie. De persoon die door haar gecoacht zal worden, zal ook bij zichzelf te raden moeten gaan en van zichzelf bewust moeten zijn, dat het zonder je eigen medewerking en wilskracht, dat het gewenste resultaat, dan niet haalbaar zal zijn. Ik zal nu dankzij haar coaching een weg in slaan die het voor mij haalbaar zal maken een toekomst te krijgen die mij in staat zal stellen een vol en voldaan leven tot stand te brengen".  (Bianca).

"Ik ben erg tevreden over het traject (op maat) en met de manier waarop dit door Dineke Manshanden is uitgevoerd. Heel prettig met haar gewerkt aan mijn traject" (Hennie).

"Contacten, zoekrichting, ondersteuning, verwachtingen, resultaat; Dineke krijgt voor alles een 10" (Monique). 

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red040 - 3041547

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: