50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Duurzame inzetbaarheid

 

Waarom investeren in duurzame inzetbaarheid?

Piechart 50 50

De maatschappij, technologie en werkomgeving veranderen snel. De groep ervaren werknemers wordt steeds belangrijker voor het succes van uw organisatie. Ervaren werknemers zijn gemotiveerd maar kunnen moeite hebben alle ontwikkelingen bij te houden. Als werknemers niet 'bijblijven' kan taakversmalling optreden en neemt de productiviteit af.

Investeren in duurzame inzetbaarheid verhoogt uw rendement. Neem uw werknemers en leidinggevenden mee in een leerproces. Uw investering maakt uw werknemers direct vitaal en inzetbaar. En als werkgever toont u goed werkgeverschap waardoor loyaliteit toeneemt en kort ziekteverzuim afneemt. 

 

 

'Ervaring werkt' gericht op duurzame inzetbaarheid

'Ervaring werkt' zijn onze coaching- en trainingsprogrammas voor organisaties die het rendement van hun organisatie willen verbeteren door de competenties, vitaliteit en werkplezier van ervaren werknemers te verhogen. Ons programma 'Ervaring werkt' wordt op maat gemaakt en is afgestemd op de specifieke doelstellingen en vragen van de organisatie. We gaan in op de terreinen waar u winst op kunt behalen:

  • Cultuur en leiderschap training
  • Gespreksvoering
  • Leren en ontwikkelen - mobiliteit
  • Gezondheid

Loopbaan67 Grafiek output ontwikkeling en beloning

 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe 'Ervaring werkt' er voor uw organisatie uit kan zien? Neem contact op met 50+ Carrière. We delen graag onze expertise met u.

 

CONTACT

 

Maak kennis met de KOBA-DI

 

De Kosten Baten analyse Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) is een instrument van TNO en geeft u inzicht in het rendement van uw Duurzaam inzetbaarheidsbeleid.    

 

Voor meer informatie.

 

OVAL gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid

'Ervaring werkt' Seminar

50+ Carrière organiseert regelmatig seminars met vakgenoten.

Onze laatste bijeenkomst was op 5 april in Den Bosch.

50plus 1539