50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Den Haag

 

De outplacement- en loopbaancoaches voor 50+ Carrière voor de regio Den Haag zijn mw. drs. Christel Langejan en mw. mr. Josien Sneek. Zij kennen de arbeidsmarkt in de regio Haaglanden en u kunnen ondersteunen met uw loopbaanvraag. 

 

Christel LangejanDrs. Christel Langejan

Mw. Christel Langejan werkt sinds 1992 als loopbaancoach en zet zich gepassioneerd in voor vitale en wendbare 50+ medewerkers met loopbaanvragen. Haar specialisatie is stresspsychologie maar Christel noemt zichzelf liever vitaliteitspsycholoog. Vitaliteit is de tegenhanger van stress. Dit komt in haar huidige werk prima van pas. Zij buigt eventuele stress om naar bevlogenheid, zingeving en het beste uit u zelf halen. Na haar studie psychologie is zij zichzelf intensief blijven scholen.

Logo Noloc Erkend LoopbaanprofessionalZij is gecertificeerd door de school van Coaching, aangesloten bij de NOLOC, NLP practioner en Heart Math provider gericht op stressvermindering.

De werkwijze van Christel kenmerkt zich door nieuwsgierigheid; naar uw verhaal, uw drijfveren, wat uw leven zin geeft en waar uw competenties en talenten liggen. Wanneer we die scherp krijgen is de richting van uw loopbaan ook duidelijk. Zij zal u helpen uw zelfkennis te vergroten en ook nieuwsgierig te zijn om vervolgens gericht en nuchter aan de slag te gaan om de volgende stap in uw loopbaan te bereiken. Zij gaat voor u om het vuur brandend te houden en uw doel te bereiken. Zij zet zich graag in voor 50+ omdat zij houdt van hun bijzondere verhalen, levenservaring en wijsheid. 

Naast intensieve individuele loopbaantrajecten geeft Christel inzichtgevende en activerende trainingen als 'zicht op jezelf', 'effectief netwerken', 'elevator pitch op video' en 'loopbaanvitaliteit'.

 

“Leren en persoonlijke ontwikkeling houden een mens 'scherp', flexibel en gemotiveerd, hetgeen van groot belang is voor de arbeidsmarkt.”

 

Klanten over Christel Langejan:

"Wat het mij heeft opgeleverd is dat er diepgang was en de ruimte om te ontdekken, te onderzoeken, alles op een rijtje te zetten, weer onderzoeken. Deze ruimte van tijd en mindset heeft mij de focus gebracht die ik duidelijk nodig had. Mijn outplacement traject zie ik als een toegevoegde waarde op het gebied van loopbaanbegeleiding, het draait om 'het versterken van mijn persoonlijke ontwikkeling en begeleidend leren. Het gaat veel verder dan 'een les op de arbeidsmarkt'. Om de begeleiding te laten werken, weet de (loopbaan) coach die diepgang te bereiken. Ik ben beter én gelijkwaardiger gaan communiceren, omdat mijn zelfbeeld positiever is geworden en ik leer ook veel makkelijker met de tegenslagen van het leven om te gaan. Dat maakt mij persoonlijk sterker! Een mooi stukje bewustwording!"(Natascha) 

 

 

 

josiensneekMr. Josien Sneek

Als afgestudeerd juriste werkte mw. Josien Sneek dertig jaar binnen het openbaar bestuur, het grootste deel als bestuursrechtjurist bij ministeries, een provincie en een zelfstandig bestuursorgaan. Zij doorliep een afwisselende loopbaan die haar veel bracht, onder andere overleg met vakbonden, internationale zaken en literatuuronderzoek over het hoger onderwijs, juridische advisering over afvalstortplaatsen, privacyrecht en snelwegen.

nobcoIn 2012 heeft Josien twee post-hbo-opleidingen gevolgd, naast haar werk als senior bestuurlijk-juridisch adviseur. Sindsdien is zij gecertificeerd loopbaancoach en aangesloten bij de NOBCO.

Al langere tijd is Josien geboeid door ‘de oudere werknemer’. Zij kan er slecht tegen als op de arbeidsmarkt in de eerste plaats naar leeftijd wordt gekeken en ervaring eerder als nadeel dan als voordeel wordt gezien. Zij ondersteunt u daarom graag om uw nieuwe weg te ontdekken. Door haar vroegere werk weet zij wat er speelt in Den Haag, bij de overheid en andere werkgevers.

Wie bij haar aanklopt, ervaart dat zij enthousiast, gedreven, veeleisend en nuchter is. Mensen zeggen dat zij humor combineert met creativiteit, energie en inspiratie. Josien kijkt er naar uit u te ontmoeten.

 

“Mijn loopbaanstappen lieten mij ervaren wat het betekent om op iets 'oudere' leeftijd m'n eigen kracht te zoeken en te vinden.”

 

Klanten over Josien Sneek:

“Het traject met Josien heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het lijkt alsof ik een metamorfose heb ondergaan. Sommige oefeningen waren echt een eyeopener en brachten mij tot andere inzichten. (Diana)”

"Het traject en resultaat daarvan hebben met een TIEN aan mijn verwachtingen voldaan. Perfect!" (Nancy). 

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red070 - 2210546

 

CONTACT

 

 

 

 

 

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: