50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Betrokken loopbaancoaches helpen u professioneel verder

 

Maak kennis met de loopbaancoach bij u in de regio

50+ Carrière heeft coaches voor outplacement en loopbaanbegeleiding door heel Nederland. Zo weet u zeker dat er altijd een coach bij u in de buurt is. Een sterk regionaal netwerk is erg bevorderlijk voor uw loopbaan. Door op een plaats op de kaart van Nederland te klikken, kunt u meer te weten komen over uw coach en zijn of haar contactgegevens.

 

160126 Alle coaches collage 1

 

Professionals met levenservaring

  • Al onze coaches zijn gecertificeerde loopbaanprofessionals en hebben met hun levenservaring alle begrip voor uw persoonlijke situatie. Zij zijn er om naar uw wensen, verwachtingen en ambities te luisteren en een goed beeld te schetsen van uw mogelijkheden. 
  • Samen met uw coach gaat u op zoek naar de beste manier om uw doelen te bereiken. Afhankelijk van uw situatie en behoefte besteedt uw coach aandacht aan uw zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Uw coach adviseert u ook over persoonlijke ontwikkeling en scholing. 
  • Waar liggen de beste kansen om uw carrière voort te zetten op de arbeidsmarkt? Uw coach geeft richting aan uw transitieproces en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden door met u te netwerken. U bepaalt samen met uw coach welke instrumenten u aangrijpt om weer aan het werk te gaan en te blijven.
  • 50+ Carrière is aangesloten bij de OVAL.
  • Onze coaches en trainers zijn aangesloten bij NOLOC, NOBCO, ST!R of CMI.

Noloc logo transparant

nobco

stir logo

CMI logo consultant

 

 

 

 

Kennismaken met één van onze coaches zegt veel meer dan wat we kunnen beschrijven. Zo kunt u ervaren dat onze ervaring en werkwijze zal aansluiten bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Dat kan met ons contactformulier (onderstaande knop) of te bellen met uw coach in de regio of ons hoofdkantoor op de Keizersgracht in Amsterdam: 020-6731582.

 

CONTACT

 

 

OVAL (branche-organisatie) gecertificeerd

  • OvalOp klantentevredenheid
  • Op kwaliteit en proces
  • Op vakbekwaamheid

Klik op uw regio voor uw 50+ Carrière coach.

vestigingen Groningen Leeuwarden Zwolle Castricum Haarlem Amsterdam Almere Het Gooi Apeldoorn Enschede Utrecht Amersfoort Gouda leiden Den Haag Rotterdam Arnhem Nijmegen Gorinchem DenBosch Breda Tilburg Eindhoven Maastricht

Referenties vertellen over hun verwachtingen, ervaringen en hoe zij weer aan het werk zijn gekomen (6 minuten video).