50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Arnhem

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Arnhem is mw. Willeke Overink.

 

WillekeOverink Kaart

Willeke Overink

nobcoMw. Willeke Overink heeft 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door. De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. Zij is aangesloten bij de NOBCO en gecertificeerd voor het afnemen van MDI / Insights en voor de ODC drijfveren analyse.

 

“Wanneer u door stagnatie gedwongen wordt in uw loopbaan om stappen te zetten, help ik u heldere keuzes te maken.”

 

De manier van coachen/begeleiden van Willeke Overink bestaat uit het stellen van een duidelijk doel en actief samenwerken. Zij gaat met u op zoek naar waar u goed in bent, waar uw kracht ligt, zodat u een goede keuze kunt maken. Vervolgens leert u zichzelf beter te presenteren en uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te herkennen en bereiken. Willeke Overink geeft voor 50+ Carrière ook de workshop Succesvol Solliciteren. 

 

Klanten over Willeke Overink:

"Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).

"Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).

"Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).

"Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).

"Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan"(René).

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red026 - 2022159

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: