50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

WillekeOverink Kaart

Arnhem

 

Willeke Overink

nobco

Willeke Overink heeft 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door.

De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. 

Zij is aangesloten bij de NOBCO en gecertificeerd voor het afnemen van MDI / Insights en voor de ODC drijfveren analyse.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red026 - 2022159

 

Klanten over Willeke:

  • "Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).
  • "Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).
  • "Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).
  • "Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).
  • "Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan"(René).

CONTACT

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: